Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
4
Favori
42.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah kahretsin bu ne iğrençlik ne rezillik ya. Bugün uzun zamandır gitmediğim bakırköy sahil, florya akvaryum taraflarına gittim.

    İnanın 10 kişiden 7'si arap.

    Allah bunları kahretsin, allah bunları bu ülkeye dolduranların cezasını versin bu nasıl bir iğrençliktir ya.

    Çer çöp her taraf, tuvalet kuyruğuna girdim inanın bir tane türkçe konuşan yok.

    Deniz kısmı hele bütün maraba çomarlar soyunmuş yallah yallah diyip sulara atlıyorlardı.

    çimenlikte nargileli suriyeli oğlanlar açık kızları kesip laf atıyorlardı.

    İstanbul'un cennet şehirliği geçeli çok olmuş. Resmen ülkenin dibine dinamit koydular bu arapları doldurarak.

    Sadece istanbul olsa neyse, pek çok şehrimizde durum böyle. Hiç mi geleceği düşünen yok, hiç mi bunlar 10-15 sene sonra ne olacak diyen yok?

    Hiç kimse mi küçükçekmece'de bebeğe tecavüz edenin pakistanlığı olduğunu bilmiyor, hiç kimse mi daha 2 gün evvel beyoğlunda 14 yaşında ki kıza sözle taciz edenin suriyeli olduğunu bilmiyor?

    Bu rezillik nasıl bitecek?

    aksaray,fatih,bakırköy sahil, çapa,topkapı,halkalı ve daha pek çok yer, resmen fethedilmiş.

    Allah belanızı versin. Güzelim şehrin içine ettiniz.







  • Sen olayı kavrayamamışsın olayın dinle ne alakası var ? Sanki onlar müslümanda biz gavurmuşuz gibi konuşmuşsun biz neyiz bizde müslümanız.Sorun din değil, dini bahane etme boşuna.Sorun bu insanların medeniyetsiz geri kalmış cahil bir topluluk olması.Sorun türkiye nin demografik yapısını bozmaları sorun bizi asimile etmeleri.Sorun ekonomiyi alt üst etmeleri.Ayrıca kemalist olmak suçsa en azılı suçluyum, Atatürk ü sevmek onun düşünce ve fikirleri ışığında yürümek neden size batıyor bu kadar anlamış değilim.Eğer Atatürk gibi bir lider olmasaydı şuan adın yorgo morgo olurdu yaşadığın yerde kütahya değil bir yunan şehri olurdu dinin müslüman değil kim bilir ne olurdu.Belki de hiç olmazdın.Din devlet işlerini birbirinden ayırmış, doğruluk dürüstlük liyakat esas alınmış.İnsanlara seçme seçilme hakkı tanınmış yetmemiş insanlar dinini yaşasın islamı daha iyi öğrensin diye kuran ın türkçe mealini yazdırmış ama ne yazık ki yinede yaranamamış.Sizin gibi cahiliye devrinin hayranları tarafından linç görmüş ve kendisini sevenlere adını yaşatanlara kemalist denilerek ötekileştirilmiş.Atatürk ün kurduğu cumhuriyette yaşayıp atatürk e ve atatürk ü sevenlere karşı böyle agresyon göstermeniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu zaten açık ve net biçimde ortaya koyuyor.Eğer arap seviciyseniz çok seviyorsanız arapları ozaman yallah arabistana !
    Güzelim İstanbul'u batırdılar bu suriyeliler,afganlar,pakistanlılar Tek Bu Zencilerden Şikayetçi Değilim Başımızın üstünde yerleri var ama diğerleri defolup gitsinler ülkeden Ulan Bana söyleyin Şu Zamana kadar hangi zenciyi hırsızlık,gasp,tecavüz,adam öldürme olayları yaparken gördünüz ? adamlar saat satıp , çorap,cüzdan satıp ekmek parası kazanıyorlar ama suriyelilerde ne ararsanız var İstanbul Diye Bir Yer Kalmadı artık ...
    Verecektik arkadaşım verecektik. Kimsenin peygamberle derdi yok. Kaba etinizden uydurmayın artık. Elin arabın soktunuz ülkeye ne güven kaldı ne bişey. Metroya biniyorum Türkçe konuşan adam yok. Ben öğrenciyim. Ay sonuna para yetsin diye uğraşıyorum. Adamlar 7/24 görüntülü konuşuyor. Nerden geliyor bu internetin parası. Ben adam akıllı internete giremiyorum. Öğrenciye kredi, araplara maaş. Maşallah ya ne güzel memleket. Denize giremiyoruz bunların yüzünden. Timsah sürüsü gibi geziyolar. Bunları gören kızlar turistler sudan çıkıyor. Huzur bırakmıyorlar huzur.

    Alıp besliyorsunuz ama ilerisini düşünmüyorsunuz. Çok sevdiğim bi söz var.
    “Acıma yetime, döner koyar g*tüne”

    Bu adamlar milyonları aştı. İlerde senden ne haklar isteyecekler. Toprak isteyecekler. Seni işinden edecekler. O zamanda cehape aldı bunları diye iftira atarsınız.
    Bunların geriye postalanması sadece hükümetin kararına bakıyor.Öyle yerleşmişler,savaştan kaçmışlar filan hikaye.Adam gibi bir hükümet olsa başımızda bu Suriyelilerin tamamı toplanır ya Suriye'ye geriye gönderilir ya da G.Doğudaki mülteci kamplarına yerleştirilir.Dahası Avrupa ile olan sınır kapılarını da açarak bunların ülkeden göç etmeleri sağlanır.Yani bunların bu ülkede kalıcı kalmaları gibi bir durum asla ama asla gerçekleşecek bir durum değil.Tüm Türkiye hatta akapeliler bile bunlardan NEFRET ediyor.

    Bizlere ırkçı diyenlere bakmayın.Irak'ın yağmalanmasında,Suriyede iç savaşın büyümesinde Amerikaya taşeronluk yapanlar kendileridir.Biz 2011 yılında Suriyede iç savaş başladığında bugünler ön gördük.Suriyelilerin Türkiye'ye akın edeceğinden,ekonomik-sosyal yapımızı bozacaklarını sürekli söyledik.Fakat bunlar Amerika ve İsrail ile birlikte Suriye'yi yağmaladılar,bombaladılar,on binlerce cihadçı teröristin Suriye'ye geçmesine göz yumdular.Bununla yetinmediler sırf Avrupayı korumak için Batı sınırlarımızı dahi kapattılar.Bugün Türkiye'de sokaklarda Suriyeli dilenciler varsa,binlerce Suriyeli Ege denizinde boğuluyorsa bunun vebali akape ve akapelilerin elindedir.Asıl ırkçı olan,asıl müslüman düşmanı olan kendileridir
  • Teokratik monarşi için Araplara ihtiyaç var.
  • Kuveytten arabistan dan para geliyo ya sokuyolar iceri suriyelileri kendilerine gelmesin diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADAM HAKLI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla biz artık bağcılarda bunlara uyum sağladık yapacak bir şey yok çat pat arapçada öğrendik yuvarlanıp gidiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 29 Nisan 2019; 10:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Arap şehri sayılır artık.
    Türk olarak kendimi yabancı ülkede yaşayan azınlık gibi hissediyorum, metrolarda otobüslerde
    bağıra bağıra Arapça konuşmalar falan. Hele akşamları Beyazıt/Vezneciler tarafını Türkiye değil,
    Suudi Arabistan'da bir yer sanarsınız.
  • Mesele araplarla alakalı değil dünyanın güney yarımküresinden kuzeye doğru genel bir göç var. İspanya, İtalya, Yunanistan, Türkiye buralar güneyden gelen göç dalgasının istasyonları ve son durakları. Afganlar falan geliyormuş birde doğudan. Gen havuzu değişiminin tadını çıkarın.
  • istanbul arap şehridir.
  • İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.
  • Güzelim İstanbul'u batırdılar bu suriyeliler,afganlar,pakistanlılar Tek Bu Zencilerden Şikayetçi Değilim Başımızın üstünde yerleri var ama diğerleri defolup gitsinler ülkeden Ulan Bana söyleyin Şu Zamana kadar hangi zenciyi hırsızlık,gasp,tecavüz,adam öldürme olayları yaparken gördünüz ? adamlar saat satıp , çorap,cüzdan satıp ekmek parası kazanıyorlar ama suriyelilerde ne ararsanız var İstanbul Diye Bir Yer Kalmadı artık ...
  • beğenmiyorsan git. bu şehir artık gluglu nargilecilerin.
  • Hocam İzmir'de de durum aynı. Konak sahil, kordon,Alsancak Arap kaynıyor. Denize giriyorlar laf atıyorlar millete , Kordon'da akşamları otururuz bazen hep 1 tane Suriyeli dilenci gelir. Maalesef İzmir gibi bir şehir bu hale geldiyse İstanbul'u diğer yerleri düşünemiyorum.

    Kimse geleceği göremiyor bu insanlar birkaç yıl sonra da aynı nüfuslu olmayacak her sene çocuk doguruyorlar nüfusları artıyor. Ülkenin demografik yapısını değiştirdiler. Basit birşey gibi görünüyor ama çok ciddi sonuçları var bu işin.

    Allah sonumuzu hayır etsin diyecek başka bişey bulamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Hocam İzmir'de de durum aynı. Konak sahil, kordon,Alsancak Arap kaynıyor. Denize giriyorlar laf atıyorlar millete , Kordon'da akşamları otururuz bazen hep 1 tane Suriyeli dilenci gelir. Maalesef İzmir gibi bir şehir bu hale geldiyse İstanbul'u diğer yerleri düşünemiyorum.

    Kimse geleceği göremiyor bu insanlar birkaç yıl sonra da aynı nüfuslu olmayacak her sene çocuk doguruyorlar nüfusları artıyor. Ülkenin demografik yapısını değiştirdiler. Basit birşey gibi görünüyor ama çok ciddi sonuçları var bu işin.

    Allah sonumuzu hayır etsin diyecek başka bişey bulamıyorum.
    Keşke Tek İzmir Olsa Türkiye'nin Her Yeri Aynı
  • Yeni ve Güçlü Turkiyah.
  • En yakın zamanda geri göderilmeliler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monarşi kurulması için cahil görgüsüz insanların sayısı ne kadar fazlaysa iyidir hayatları boyunca insan yerine koyulmadıklarından başktaki diktatörüde umursamazlar mesela esada diktatör diyorlar ama bunlar savaşmadan kaçtı çünkü diktatörmüş demokratmış onlar için önemli değil sadece nefes alıp nargile içmeyi hayat felsefesi yapmışlardır.
  • Yalova'da Aynı..... Yazacak çok şey var ama neyse..!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.