Şimdi Ara

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
26.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yüzün güzellğini belirleyen en önemli faktör göz değil burundur. Yakışıklı ve güzel denen herkesin düzgün burnu var. Sonra yüz ve çene şekli sonra gözler. Gözleri birbirinden çok farklı bir sürü güzel adam var ama hepsi düzgün burunlu. Burnu geniş ve eğri bir tane yakışıklı adam gösteremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA TÜRKLER NEREYE TİPSİZ Bİ GİDİN

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum
  • Özgüven patlaması yaşadım lan şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bir yüzün güzellğini belirleyen en önemli faktör göz değil burundur. Yakışıklı ve güzel denen herkesin düzgün burnu var. Sonra yüz ve çene şekli sonra gözler. Gözleri birbirinden çok farklı bir sürü güzel adam var ama hepsi düzgün burunlu. Burnu geniş ve eğri bir tane yakışıklı adam gösteremezsin.

kesinlikle katılıyorum gözler en son belirleyici seçenek bence. ancak burnu geniş bir yakışıklımız zaten. kenan imirzalıoğlu. hatta gagalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Addroa

Kardeşim bana kalırsa Türk erkekleri olarak en yakışıklı ırklardan biriyiz, yani senin gibi istisnalar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Dış ülkelerden yabancı kadınlarla evlenen 1.ci ülkeyiz ilk başta rusya geliyor hatunlar bizde bir şey buluyor da evleniyor değil mi? Ama ne yalan söyleyeyim biraz bakımsızız

O Türklerin tercihiyle alakalıdır dünyada beyaz ırklar içerisinde Türkler ve Arjantinliler(ki bu iki milletin erkekleri birbirine çok benzer) kesinlikle tipsizlik oranı en fazla olan ülkeler.İstanbul üzerinden örnek veriyorum , dışarıya çıktığında yakışıklı diyebileceğin erkek oranı %20yi geçmez.Genç nesilden bile örnek alsak (gençler kendine daha çok baktıgından) üniversitelerde bile oran bu civarlardadır düşüktür.İstanbul dışında doğuda falan zaten bu oran daha da düşüktür %10 falan.Demek istediğim her 4 veya 5 erkek sadece 1 tanesi yakışıklı ortalama olarak bence.

Kendinizi avutmayın.Ancak çirkinler kendini avutur Türkler yakışıklıdır diyerek.

Ayrıca yüz güzelliğine sadece gözler belirlemez ama konuyu açan arkadaşın dediği gibi iri ve pörtlek gözler GENELDE daha kötü durur , ama yüzün güzelliğini genel olarak burun belirler.Ama burun da yüze göre nasıl uyumlu bu önemli.Bu arada kız gibi burnu olan ya da suratı çok yumuşak gözüken tipler GENELDE ergenlerin favorisidir , yetişkin bir insanı yakışıklı yapan hem yüz güzelliği hem de erkeksi ifadesidir.

• Gözler değil kafatası yapısı en belirgin özelliktir bir insanı güzel ya da çirkin yapan.Yakında bununla ilgili detaylı bir konu açıcam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum

Hocam bu çekik göz yalnız bildiğin, ben çukur gözden bahsettim arada fark var çukur göz üste doğru gitmiyor sadece içe dönük ve küçük gözüküyor.

şimdi burda japonu çinliyi koreliyi birbirinden ayıramayan bir sürü insanlar var. sen bi de olayın derinlerine girip çukur gözden bahsetmişsin. tespitin aşırı doğru. ama her parlak fikir sahibi gibi yaşarken sadece küfür yersin

• göz nasıl içeri doğru oluyo onu anlamadım
  • Daha çok kemik yapısıyla ilgili ama bu da mantıklı geldi bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

önce fransızların bi tipini gör sonra konuş

harbi hocam ya çok tipsizler
  • Kendini öyle avutuyor işte garibim .

• Genlerle alakalı her şeyin tadına bakınca ortaya böyle bir şey çıkmış bakın ruslara genleri saf denebilir çok fazla ilişkiye girmemişler diğer topluluklarla ama bizler kimi bulduysak.
  • yaş kaç konuyu açan kişi merak ettik donanımhaber ailesi olarak...!
  • quote:

Ben de tam tersine fransızları beğeniyorum.Hem genetik olarak hem giyim kültürü olarak.
  • quote:

Daha önce hiç fransa ya gittin mi ? Sormam hataydı elbette gitmemişsindir.

Nice,monaco,Cannes,paris şehirlerine gittim fransanın ve fransız kızları gerçektne oldukça güzeldir.
  • Yurtdışından bir çok arkadaşım var amerikayıda gezmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim türk erkekleri yakışıklıdır dünyada italyan erkekleri meşhurdur bundan sonra hollandalılar gelir bence 3.olarak türk erkekleri geliyor yabancı kızlar türk erkeklerini gayet iyi bulur

Yanlız türk kızları tam anlamıyla leş yani kıyaslanması bile hata

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Yurtdışından bir çok arkadaşım var amerikayıda gezmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim türk erkekleri yakışıklıdır dünyada italyan erkekleri meşhurdur bundan sonra hollandalılar gelir bence 3.olarak türk erkekleri geliyor yabancı kızlar türk erkeklerini gayet iyi bulur

Türk erkeği diye genellemek zor hocam.Çok değişken kültürümüz var.İç anadoluda yaşıyorum ve bu şehirde beyaz dişli erkek yok Batı şehirlerimizde durum çok değişiyor ama.

Edit: Martı kaşlı olmayan da pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 19 Temmuz 2014; 19:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Yurtdışından bir çok arkadaşım var amerikayıda gezmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim türk erkekleri yakışıklıdır dünyada italyan erkekleri meşhurdur bundan sonra hollandalılar gelir bence 3.olarak türk erkekleri geliyor yabancı kızlar türk erkeklerini gayet iyi bulur

Çok yakışıklı erkeklerimiz ve çok güzel kızlarımız var.Ancak bunun tersine berbat gerçekten çok çirkin erkek ve kızlaırmızda var.Yurdumuzun batısı ayrı doğusu ayrı güneyi ayrı kuzeyi ayrı çok değişken gerçekten kültürümüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwaveof -- 19 Temmuz 2014; 19:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mericcesur

quote:

Nice,monaco,Cannes,paris şehirlerine gittim fransanın ve fransız kızları gerçektne oldukça güzeldir.

yaw hehe tm. fransız derken ben erkeklerinden bahsediyorum ilk mesajda kız filan yazıyomu gözlük tak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mericcesur

quote:

yaw hehe tm. fransız derken ben erkeklerinden bahsediyorum ilk mesajda kız filan yazıyomu gözlük tak

Sayın çok zeki kardeş.Önce fransızların tipini gör demişsin yani erkek olduğnu belirtmemişsin.Doğal olarka aklım kızlarına gitti haaa sen erkeklerine bakıyor erkekleriyle ilgileniyorsan orası kendi seçimin cinsel tercihine saygım var.

Ancak fransız kızlarından bahsediyorsan.Fransız kızları avrupa daki en güzel kızlardandır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.