Şimdi Ara

Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
7
Favori
27.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son resimdeki adam billie joe armstrong değil mi ?
  • Türklerde çok azda olsa çekik gözlülük vardır. Elmacık kemikleri bir nebze belirgindir. Şimdi eşşek gözlüsüde Türk'üm diyor zürafa suratlısıda Türk'üm diyor.

Bence tipi göz ve burun belirler. Türk'lerin eşşek gibi gözleri yoktur öyle.
  • Hocam google ın türkiye sunucularından aratırsan böyle olur
  • Deli lik bu
    Deli gibi yakışıklıyım
    Deli gibi peşimden koşuyor kızlar
    Deli gibi sesi at demeyin
    Deli rirsiniz
    Deli gibi isteyen olursa belki atarım
  • Çok sakat var.
  • Şu an düşündüm de haklı olabilirsin
  • böyle tespit mi olur ?
     Türklerin neden çirkin olduğunu açıklıyorum
  • hacım o duruma göre değişiyor
  • yav he he,her ırkın hem çirkini hem de güzeli vardır,sen türk ırkı çirkin dersen o zaman kıvanç ve kenanı da çirkin sayıyor olman lazım ki bu adamlar dünya yakışıklısı ve best model of the world de birinci oldular,gidin araştırın bakalım yabancı kızlara sorun amerika italya norveç isveç gibi ülkelerdeki kadınlara sorun onlar türklerin daha yakışıklı olduğunu söyler,çünkü bizim ülkede renkli gözlü olan kendini brad pitt sanıyor gözle alakası bile yok olayın,türkler çok yakışıklıdır ama biz hep kendimizi aşağılama isteği duyduğumuz için ne olsa gerideyiz,kötüyüz demeye başlıyoruz,çıkın artık şu ezik psikolojisinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

hocam bırak bu konuları

iç bi coca cola hayatın keyfini çıkar

hocam coca cola niye içsin israil malı le cola içsin
  • Cirkinmiyiz degilmiyiz kisiye gore degisir degilizde zaten ama araplar kurtler cinliler afrika halklarindan iyiyiz bu kesin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenq -- 20 Temmuz 2014; 0:02:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi adına konuş sincap çirkin falan ne oluyor?
  • Yakışıklılığın-güzelliğin bir tek gözden mi ibaret olduğunu düşünüyorsun?

• saçma yakışıklılık gözün çukur veya çıkık olmasıyla değil o gözün yüzle uyumlu olmasıyla alakalıdır.

not: gözüm çukur şeklinde.

• Nerde çokluk orda mokluk hocam. Türkler genel itibariyle esmer be kahverengi-siyah göz rengine sahip oldukları için sarışın ve renkli gözlü insanlar daha farklı gelir. Olay yakışıklılıktan ziyede farklı olup dikkat çekme olayı. Sarışınların arasında esmer kişi eğer mc barzo ayarında değilse dikkat çekecektir.
  • İnsanlarda yakışıklılık/güzellik kafa şeklinden belli olur. Shameless izleyenler bilir ordaki bebeğin kafasında bir kask vardı

Gelişmiş ülkelerde bebeğin kafası yuvarlak değil ise farkedip hemen tedavi uyguluyorlar.(Bu kaskla yada uyuma şeklini değiştirmek giib basit eylemlerle)

Şahsen benim teorim genelde zekayıda etkilediği yönünde
    gördüğünüz bir sonraki keko yada apaçinin kafasına fikkatli bakarsanız %99.99999999 kafasının soldaki gibi olduğunu farkedersiniz

• Rusya'nın ve Fransa'nın erkekleri varken böyle bir sıralamada bize sıra gelmez bence
  • ben arkadaşın tam olarak ne demek istediğini anladım

adam balık gözü mercek gibi 360 derece görüyor gözün teki suratin bir yanında diğer teki arkadan onu gözetliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.