Şimdi Ara

Türklerin katliamları neden hiç konuşulmuyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ermeni’ler “katledildik” diyebiliyor. Rumlar “topraklarımızdan sürüldük” diyebiliyor. Ancak Türk gururu “Araplar bizi katletti, zorla müslümanlığı dayattı” diyemez. Talkan ve Curcan katliamlarını neden kimse konuşmuyor. Türklerin İslamiyeti kabul edişi bazı kitaplarda şu şekilde anlatılır. " Türkler Çinlilerle savaştayken Araplar Türklere yardıma gelir. Daha sonradan Araplar ile ilişkilerimiz gelişir ve İslamiyeti kabul ederiz." Sizce bu doğru mu? Amerika ile ilişkilerimiz iyi diye onların dinine mi geçmemiz lazım? Ya da bize saldırınca din mi değiştirmeliyiz?

    Talkan Katliamı‘nda 100.000 Türk katledilmiştir, bunun yanında 50.000 ‘den fazla türk köle ve cariye olarak pazarlarda satışmıştır. Bu katliam, İslam’ın barış dini olduğunu yeterince kanıtlamış, ayağı kayıp yanlışlıkla arap kılıçlarının üstüne düşen arkadaşlar da olmuş ama dersini iyi alanlar akın akın islamiyet ile şereflenmiştir. Hz. Muhammed’in ölümüyle birlikte insanlığın iktidar hırsı İslam dininde de ortaya çıktı. Mezhep ayrımcılığını kesinlikle reddeden İslam dininin iktidar çatışmaları sebeple mezheplere ayrılması tamamen Arapların eseridir.


    Not: amacım merakımı gidermektir. Link verilen sitelerle herhangi bir bağım yoktur.

    http://www.bilimislam.com/turk-soykirimi-talkan-ve-curcan-katliami/
    https://eksisozluk.com/talkan-katliami--2249546
    https://eksisozluk.com/curcan-katliami--2571928

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bize hep şöyle anlatıldı:

    araplar bize din adamları yollamışlar. din adamları bizim Türk topraklarını gezmişler ve her yerde İslam'ı anlatmışlar, köyleri falan bile gezmişler, halk arasında toplantılar düzenleyerek halka İslam'ı anlatmışlar. zaten asıl mantıklı din İslam olduğu için de Türk'ler doğal olarak(!) İslam'ı kabul etmişler.

    bize genelde bu minvalde anlatılır.

    gerçek tabii ki böyle değil. aslında İslam'a geçiş tek bir katliyam ile olmamış. çok çeşitli şeyler yaşanmış. dindar arkadaşlar yaşanan olaylar arasından seçmece yapıp birazdan gelirler ve bizip yalan söylediğimizi ya da cahil olduğumuzu söylerler.

    peki, ne oldu gerçekte? bakın, 1979'da İran'da Şah ülkeden kaçtı. 1980'de Humeyni denilen casus yurt dışından ülkeye getirildi ve darbe yaptı. devrim yapmadı darbe yaptı. kendi zorla getirdiği rejime karşı çıkan herkesi öldürttü. çok büyük bir iç savaş yaşandı.

    Humeyni şeriat rejimini oturttuktan sonra ne yaptı peki? çok ama çok sert zorbalık kanunları çıkarttı. ülkedeki laik kesimin çocuklarını ellerinden almak için namaz kılma kanunu çıkarttı. küçük çocukları alıyolar, anne babasından ayrı olarak sorguluyolar ve çocuğa: "sabah namazını ailecek kıldınız mı" gibi sorular soruyolar. çocuk eğer kılmadık derse, ya da "bilmiyorum" gibi tatmin etmeyen cevaplar verirse, o zaman: "bu ebeveynlerin çocuk büyütmek için yeterlilikleri (ehillikleri) yok" deyip çocuğu anne babasından alıyolar ve sözde devletin kurumları olan İslam kamplarına yerleştiriyolar. ve beynini yıkıyolar.

    Humeyni bu uygulamayı nereden öğrendi?

    tabii ki tarihe baktı ve oradan gördü. neden mi? gerisini açıp kendiniz okuyun, açın bakın Türk'ler müslüman yapılırken sadece katliyam mı uygulamış yoksa başka başka zorbalıklar da mı uygulamış. mesela, her ev hanesine zorla bir arap sokup onlara namaz kıldırmak gibi.

    şu anki Türkiye'de dindar kesime bunları anlatamazsın. çünkü dindar kesim zaten bu yaşananların farkındalar, ve, bu yaşananları "doğru bir uygulama" olarak sayıyolar. yani, atalarının katledilmesine karşısında: "iyi ki olmuş bunlar, yoksa müslüman olamazmışız" diyolar. ve, zaten dindar kesim kendi çocuklarına da bu zorbalıkları uygular. ben de böyle bir ailede büyüdüm. zorla günde 5 ya da 6 vakit namaz kıldırılan bir aile.

    insanlık tarihinde bizi kadar asimile olmuş başka bir millet var mıdır merak ediyorum. Arabistan ve diğer birçok arap ülkesi bizden tiksinirken, biz onlar için deliriyoruz.

    benim babam 4 tane çocuğuna üniersite okurken 5 kuruş para yollamadı. tüm emeklilik ikramiyesini gitti annemle girlikte Arap'lara verdi. Arabistan'a turistlik gezi için. bu kadar asimile olmuş bir milletiz biz.

    ben şunu diyen duydum, adama diyorum ki; senin o üst insan olarak gördüğün adam bak şurada şurada şöyle katliyamlar yapmış, şöyle tecavüzler etmiş, bunlar senin kendi kabul ettiğin din kitaplarında yazıyo diyorum, adam bana diyo ki: "tecavüz ettiyse de sorun yok, ne yaptıysa bi bildiği vardır, iyi ki yapmış, iyi ki benim de bu dine girmeme vesile olacak kadar ilermemiş savaşarak" adam aynen bunu diyo. bu adam daha insanlığı öğrenememiş ki, sen bu adamla oturup katliyam tartışacaksın. karşında insan yok. karşında tecavüze, katliyama: "iyi ki olmuş" diyen biri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Mayıs 2020; 11:29:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yunanistan neden avrupaya giydirmiyor ? 1000 yıl geçti ve para tatlı.İnsanlar parayı bile tarihe tercih edebiliyor.Bu anlamda tarihle ilgilenen insanların çoğu yalan bataklığına batmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.