Şimdi Ara

TÜRKLERİN İNANILMAZ BİR ULUS OLDUĞU GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz Türklerin ne kadar büyük bir tarihi olduğunu dünya tarihinde ne kadar iz bıraktığını ne kadar yüce bir kavim olduğunu biliyoruz.

Aramızda bütün bu yüce tarihi kıskananlar pek tabii olacaktır çünkü Türk Tarihi bugün Türkler yeryüzünden silinse bile asırlarca binlerce hatta kıyamete kadar anlatılacak mükemmel bir tarihtir.

Bugün birsürü etnik veya kavim bu yüce ulu kavmi, kurduğu devletleri ve inanılmaz tarihini haklı olarak kıskanır durur.

Öncelikle Cengiz Hanın önderliğinde ki Dünyanın en büyük 2. imparatorluğu olan Moğol imparatorluğu ;

Ardında Romayı yerle bir eden vergiye bağlayan Yüce Atilla'nın önderliğindeki Büyük Hun İmparatorluğu ;

Bumin Kağanın önderliğindeki Göktürk Kağanlığı ;

Timur Reyizin önderliğindeki Timur Devleti ;

Şah İsmailin Reyizin önderliğindeki Safeviler ;

açıkçası ben yoruldum arkadaşlar daha bunun anadolu selçuklusu beylikleri osmanlı imparatorluğuna kadar birsürü var mereak edenler bakabilirler.

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_devletleri_listesi

yani bu nasıl bir topluluk ve anlayıştırki binlerce yıl ortadoğundan asyasına asyasından batısına balkanına fars diyarından arap diyarına kadar tonlarca coğrafyayı ve etniği kendi buyruğu altında yönetmiş dilini ve kültürünü taşımış olsun.

Açıkçası Türk olmakla ve tarihimizle övünmemek için hiçbir sebeb yok.

Türk olmasam deliler gibi kıskanırdım bu yüce milleti ve şanlı tarihini.

VE SON OLARAK TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN TÜRK OLMAKLA GURUR DUYDURTAN TOTAL WAR : ATTILA FRAGMANI ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Eylül 2016; 11:24:39 >

• Ne kadar erken hiçbir ırkın ustun olmadığı ve geçmişte yaşamış büyük hükümdarlarımızın turk oldugu için değil savaş tecrübesi ve aklını kullanarak başarılı olduğu gerçeğini kabul edersek daha çabuk önümüze bakar daha başarılı işler yaparız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkların üstünlüğü diye bir şey olmaması gerçeği

• Troll sandım.

Edit: Başlık üç kere değişti, Türk düşmanı sanacaklar.
    Her ulusun belli iniş ve yükselişleri olmuştur. Önüne bakamadığın sürece ardının bir önemi yok, ki bizde de böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 19 Eylül 2016; 11:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

Irkların üstünlüğü diye bir şey olmaması gerçeği

Aynen o biraz abartı olmuş değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Eylül 2016; 11:24:04 >
  • Türk ırkının savaş zekası ve devlet bekası noktalarında diğer ırklardan bariz bir üstünlüğü var. Lakin bir ırkın diğerine üstün olduğunu iddia ettiğin zaman diğer tüm alanlarda da böyle bir üstünlük beklersin. Lakin şu an dünyadaki konumumuz ortada. O yüzden olaylara objektif bakabilirsek eksiklerimizi gidermeye yoğunlaşabilir ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi muhasır medeniyetler seviyesine gelir hatta geçebiliriz de. Türk halkı bu potansiyele sahip. İyi forumlar efendim.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kün Togdı -- 19 Eylül 2016; 11:26:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihteki en kadim 3 millet varsa biri kesinlikle Türklerdir. Milattan öncesine dayanan bir devlet geleneği vardır. Bugün büyük askeri güç gösterilen Rusyanın ilk devleti 8. yyda iskandinavyadaki kavimler tarafından istila sonrası kukla devleti mahiyetinde kuruldu. Adamların kurduğu ilk devlet hem bizden binlerce yıl sonra hemde kukla bir devlet. Almanlar, Fransızlar, İngilizler de öyle. biz İsa'dan önceki zamanda Çin ile savaşırken daha Avrupa'da İngiliz adı 11.yy da ortaya çıktı. O da germenlerden dönme.
    Hiç bir millet Türklerden büyük değil yeterki bilinçli olalım. Bütün bunlar demek değil ki sadece Türk olmamızdan dolayı bütün fırsatlar imkanlar ayağımıza gelecek. Okuyalım araştıralım atalarımıza layık olalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her konuda pratik zekayiz abi dunyanin baska neresinde sen bana 1 tl ver ben sana 5tl kagit veriyim olayi vardir bilmiyorum

Tarihteki turklerin izledigi strateji kilic kullanma becerileri felan ustun irk degiliz ama becerikli ve mukemmeliz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.