Şimdi Ara

Türkler neden böyle ? QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum, her sunucuda küçük çocuklara denk geliriz de, trdekiler ayrı bir dengesiz. Aile terbiyesi mi almıyorlar? Toplum mu böyle ? Nedir bu yani? Adam çok rahat ana bacı küfür ediyor. Arkadaş çevresinde de öyleler ya adam arkadaşının annesine küfür ediyor, diğeri de gülüyor. Şaka gibi algılıyorlar. Aile içinde büyük ihtimal hep küfür var.

Mesele şu, sabah dedim 1 el atayım. Gayet sakin mutlu bir biçimde girdim oyuna. Pick ekranında alan aldı istediğini, supp yapacak adam akali aldı. Sonra ana bacı sövmeye başladı. NEDEN?

İngilizce konuşmaya çalışanlar var bir de. 5 ya da 6. sınıfa gittiklerini düşünüyorum böylelerinin. Yeni ingilizce görüyorlar hevesliler işte. Top shen tam böyle biriydi.

Leave attım bende . Sabah sabah sinir doldum. Niye böyle tr ? Ya sadece trde değil sen bronzsundur hohoho diyecek challenger arkadaşlarımız olacak. Trde gold3'üm ama westte 10 level hesapta daha çekişmeli maçlarım oldu. Üstelik küfürsüz geçtiler.

• Moralini bozmak istemem ama çok fazla qq konusu var ve konusu hep aynı açınca birşey değişmiyo maalesef
  • Malesef haklisin. Weste devam. Arada Trye girip Darius pickliyorum her kille ks atip milletin kudurmasini seyrediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın.Ama böyle konular çoğaldı.
  • çünkü oyunlar1 sitesinde bile reklamının olması riot türkiyenin gerizekalıca politikası velet dolduruyor oyuna
  • daha demin lux la 12-2 oynadım ağır ezdik normal maçtı tek başıma girdim oyunda hakarette etmedim maç sonu hakaretten uyarı geldi çocuklar sindirememiş hakaretten report atmışlar
  • yapıp salıyorlar sokağa ondan oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşla alakası yok terbiye ile alakası var.Ben çok gördüm 20-25 yaşında olup söven feedleyen.
  • Le-takke kullanıyolar malesef.
  • başbakan sağolsun sürekli 3 5 tane istiyor sormuyo bunlar ne olacak nasıl bakılıcak diye yapan sokağa atıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

Yaşla alakası yok terbiye ile alakası var.Ben çok gördüm 20-25 yaşında olup söven feedleyen.

Günümüz gençleri böyle , ağızlarından argo eksik olmaz ama bir kızın yanında da mum olurlar :D

yaşım 26 ama bazen öyle dellendiriyorlar ki beni sövmemek için ( çocuğa) kendimi zor tutuyorum.
  • M2 ve wolfteamci tayfa geçtide lole ondan böyle oldu kendi çevremden biliyorum hayatlarında m2 ve wolfteamden başka birşey oynamamış çocukların lole başladıklarını duydum gecen gün masterla 53-3 gittim muhabbeti dönüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: soprano4029

başbakan sağolsun sürekli 3 5 tane istiyor sormuyo bunlar ne olacak nasıl bakılıcak diye yapan sokağa atıyor :D

en son 4 tü :D , daha 1 tanesine terbiye veremeyen ebeveynlerin 4 çocuğu olduğunu düşünemiyorum :D
  • soprano4029 S kullanıcısına yanıt
    Yok artık ya. Bunuda başbakana siyasete bağladınız ya birşey diyemiyorum. Sence çocuk sayısıyla veya yaşla ilgisi mi var bu meselenin ahlakla aileyle alakası var sanki 30 yaşında adam küfür etmiyor anasını satayım neyse siz alakasız saçma sapan şeyler içinde başkabanı suçlamaya devam edin. Durmak yok boş konuşmaya devam.
  • Çünkü o seviyesizlikteki çocuklar genelde ingilizce bilmeyince, ya ingilizce oyun oynayamıyorlar ya da ingilizce fuck tan başka bir şey bilmeyince küfür edemiyorlar. Yoksa avrupa serverında da o tür tipler var. Karşısındaki anlamamasına rağmen Türkçe küfür eden, ingilizce cümle kurmaya çalışan.
  • Westtende soğudum tatil diye mi böyle nedir.İyiki trdeki gibi küfür yok.

• Westte yaratıcı küfürler yok. Adam ananı bilmem ne diyeceğine motofoko diyo sende yav he diyorsun. Trde adam küfür edince sende sövüyorusn. Bilmem psikolojik mi ama ingilizce küfürler etkilemiyor bizim insanı.
  • genimizde var. ben normalde hiçbirzaman küfretmem ama hakeden oldumu basarım küfürü, helede terbiye dersi nasihat veren oldumu iki kat basarım küfrü.

• Sorunun cevabını kendin vermişsin işte. Toplum böyle. Memlekette en çok izlenen film Recep İvedik. Niye? Çünkü içinde küfür var ve çok komik. Bizim insanımız küfürü komik buluyor, matah sanıyor, karşısındakine saygısızlık ettiğini unutuyor. Zaten tuş basmadı diye vurup sonra da kumandanın Allah'ına kitabına sövenler var tonla Haliyle onlardan yetişen çocuklar da bu oluyor. Zaten orta - üst düzey olup sitelerde yaşayanları vs. esgeçersek millet doğurup resmen sokağa atıyor, çocuklardan birisi bir yerden duyup küfür ediyor sonra diğerleri de başlıyor ona koymaya buna sokmaya.

@Kelise Başbakanla ilgisi gayet var. Sence bu ülkenin yüzde kaçı 3 tane çocuğa bakabilecek kadar refahta yaşıyor? %1? %2? Sonra sen çıkmış, arkandaki fanatik kitleye rağmen bu ülkedeki yetişkinlere "en az 3 çocuk" diyorsun; bu memlekette sırf Başbakan istedi diye apar topar çocuk yapmaya çalışacak kadar koyun, cahil ve gerizekalı bir kitle var. Bunu bir kenara bırakırsak, maddi olarak geçtim manevi olarak dahi 1 çocuğu bile besleyemeyecek tonla anne baba dolu bu ülkede. Bebek, bebekken güzeldir; biraz büyüyüp 5 - 6 yaşına gelince zaten cahil olan annesine onu evde oyalamak, terbiye vermek, belki zekasını arttıracak oyunlar oynamak, çocuğunu dinlemek zor gelip sokağa atar. Evde alması gerekenleri sokakta alan çocuktan da pek hayır gelmiyor gördüğün gibi. Bunun yine ana sebebi maddi yetersizliklerdir ve bir ülkede insanlar maddi yetersizlik çekiyorsa bunun baş sorumlusu haliyle o ülkenin yöneticisi olan Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dır, ben olacak değilim.

• Hiç bir alakası yok. Maddi durumu kötü olan cahil bir annesi ve babası olan bir çocuk zaten LOL oynayamaz çünkü ne bilgisayarı bilir ne de LOL'ü LOL oynayan çocukların çoğu en kötü orta gelirli çocuklar. Başbakanın 3 çocuğuyla hiç bir alakası yok bu sözü kaç sene önce söyledi sence ? herkes 3 çocuk yapmış olsa bile en fazla 5 yaşında olur bu çocuklar ki LOL oynayamaz. Yani hiç bir ilgisi yok.

Edit: imla

2.ci bi edit: ben başkabakanı falan savunmuyorum burda sadece bu kadar saçma şeylerle suçlamanızı haksız buluyorum insan biraz objektif olmalı herkes hakettiği saygıyı almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 18 Ağustos 2013; 19:39:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.