Şimdi Ara

Türkler gayet az yer ders kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.sınıf sosyal bilgiler kitabındaki yeni düzenlemeyle türklerin yemek kültürü anlatılırken yazılmış konu başlığı.

`habertürk`ten bir alıntı:

türkler gayet az yer’

kitapta yoğurdun türklere ait bir besin olduğu anlatıldı. “türkler gayet az yerler. sofra zevkine pek az düşkündürler. bir parça ekmekle beraber tuz, soğan ve yoğurt bulurlarsa yemek için başka şey aramazlar” denilerek türklerin beslenme alışkanlıklarından bahsedildi. lokumun çikolata kültürünün tahtını sarstığı ve dünyada en fazla çayın türkiye’de tüketildiği de kitapta anlatıldı.

Türkler gayet az yer ders kitabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek makarna bile size çok kuru ekmek ve soğan yeter

AKP lilere müstahaktır

• inşallah sen de ömür boyu dediğin gibi beslenerek yaşa gundi herif bu derslerle bebeleri oyalamaktan başka bir şey çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 12 Şubat 2018; 11:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

inşallah sen de ömür boyu dediğin gibi beslenerek yaşa gundi herif bu derslerle bebeleri oyalamaktan başka bir şey çıkmaz

Gelecekte bu ülkede yaşamayı düşünmüyorum ha Yaşar isem de benim için haram helal kavramı yok o neden ile her zaman rahat yaşarım sürülecek olan sizlersiniz kendi celladınizi yarattınız AKP'ye oy vererek şimdiden çocuklara aşılamaya başladılar fakirliği az yemeyi Demek ki gelecek yıllarda ulke daha da kötüye gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

inşallah sen de ömür boyu dediğin gibi beslenerek yaşa gundi herif bu derslerle bebeleri oyalamaktan başka bir şey çıkmaz

Gelecekte bu ülkede yaşamayı düşünmüyorum ha Yaşar isem de benim için haram helal kavramı yok o neden ile her zaman rahat yaşarım sürülecek olan sizlersiniz kendi celladınizi yarattınız AKP'ye oy vererek şimdiden çocuklara aşılamaya başladılar fakirliği az yemeyi Demek ki gelecek yıllarda ulke daha da kötüye gidecek

benim lafım sayın kitap yazarına hiç oyum olmadı o partiye annem babam da öğretmen son dönemde müfredat,sistemle oynaya oynaya ortaya çözülemeyen kördüğüm oluşturdular. zaten eğitimde fırsat eşitliği de kalmadı. paran yoksa dayattıkları okullara gideceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

benim lafım sayın kitap yazarına hiç oyum olmadı o partiye annem babam da öğretmen son dönemde müfredat,sistemle oynaya oynaya ortaya çözülemeyen kördüğüm oluşturdular. zaten eğitimde fırsat eşitliği de kalmadı. paran yoksa dayattıkları okullara gideceksin.

Ağzından bal damlıyor Ne diyeyim ben artık bu millete acımıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Fazla Olan Kitaplar
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.