abi yok böyle bir olay yaaa,, ben yıllardır bunların düzmece olduğunu sanırdım inanmadım valla, resmen şu anda şoktayım.
-para istiyo senden nevriye - kim ben mi verecem ? - aman yok yok gııı yürü yürü
Farkımız
puoahahaha
nedense gülmedim
Diğer versionlarını nerde bulabilirim
Böyle konular kapanmaz benim senin onun adam gibi bilgi talep eden konularının tepelerine binerler
Millete bak ne kadar egleniyor YAZIK);
daha yeni gördüm ha
mhhuauhuhaa öldüm gece gece ya
dünyanın çivisi hakkaten çıkmış yani şuan bunu anladım..bide teklif etmesine razı olanlar yok mu...gelir eder kardeşim nolucak dimi? prim yaptırın.. yarın türkiyedede böyle rezillikler görürseniz çıkar konuşursunuz böyle sakince....
Kusura bakmayın ama bu kadar gülecek bişey göremedim...
herkes gülmüş de ben gülünecek birşey bulamadım aksine sinirlendim bunun bi türke yapılması sizi nasıl bu kadar mutlu edebiliyo evet icraat yok ama resmen dalga geciyo teyzelerle.. sizde gülüyosunuz ne diyim iyi gülmeler ..
Bunda gülünecek ne var
Türk farkı
anlayış meselesi
teklifi eder sende kabul edersin veya etmezsin der geçer gider bukadar basit DEĞİL
o şerefsizin evladı çıkacak gelecek benim kız arkadaşım kaldırımda yürürken arkadan şöyle bir süzecek ve onunla neler yapabileceğini hayal edecek ve gelip teklifini yapacak ben işte aklından onun o düşünceleri geçiren beynini patlatırım oracıkta.
aaa bangbus gerçekmiş lann
diğer kızlar ayarlanmış sanıodum bende önceden
Beyler ben Bangbus'in diger 3 tane videosunu izlemistim. Adamlar kendileri is yapmiyorlar. Onlar sadece videoyu cekiyorlar. Sokaktan 1 kadin 1 erkek aliyorlar genelde. Bazen fazla kisi aldiklari da oluyor ama dedigim gibi isi kendileri degil sokakdan aldiklari adamlar yapiyor. Adamlar hem isi goruyor hemde para aliyorlar.