Şer*fsizler Kendi annelerine de aynı teklifi yapıyorlar mıdır?
İzliyorsunuz oh mis
Size yapılınca sitemler bagırmalar cagırmalar
Arkadaşım sormuslar kibarca kadınlar istememiş teklif var ısrar yok
Alıntıları Göster
abi yok böyle bir olay yaaa,, ben yıllardır bunların düzmece olduğunu sanırdım inanmadım valla, resmen şu anda şoktayım.
quote:
Orijinalden alıntı: LongestJourney
Şer*fsizler Kendi annelerine de aynı teklifi yapıyorlar mıdır?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Acradres
Alıntıları Göster
-para istiyo senden nevriye - kim ben mi verecem ? - aman yok yok gııı yürü yürü
Farkımız
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
-para istiyo senden nevriye - kim ben mi verecem ? - aman yok yok gııı yürü yürü
Farkımız
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: The-Gun
Alıntıları Göster
puoahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: cLk
puoahahaha
Alıntıları Göster
nedense gülmedim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
nedense gülmedim
Alıntıları Göster
Diğer versionlarını nerde bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Altitute5000
Diğer versionlarını nerde bulabilirim
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
Alıntıları Göster
Böyle konular kapanmaz benim senin onun adam gibi bilgi talep eden konularının tepelerine binerler
Millete bak ne kadar egleniyor YAZIK);
quote:
Orijinalden alıntı: ten_don
Böyle konular kapanmaz benim senin onun adam gibi bilgi talep eden konularının tepelerine binerler
Millete bak ne kadar egleniyor YAZIK);
Alıntıları Göster
daha yeni gördüm ha
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
daha yeni gördüm ha
Alıntıları Göster
mhhuauhuhaa öldüm gece gece ya
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
daha yeni gördüm ha
Alıntıları Göster
dünyanın çivisi hakkaten çıkmış yani şuan bunu anladım..bide teklif etmesine razı olanlar yok mu...gelir eder kardeşim nolucak dimi? prim yaptırın.. yarın türkiyedede böyle rezillikler görürseniz çıkar konuşursunuz böyle sakince....
quote:
Orijinalden alıntı: Monterrey
dünyanın çivisi hakkaten çıkmış yani şuan bunu anladım..bide teklif etmesine razı olanlar yok mu...gelir eder kardeşim nolucak dimi? prim yaptırın.. yarın türkiyedede böyle rezillikler görürseniz çıkar konuşursunuz böyle sakince....
Alıntıları Göster
Kusura bakmayın ama bu kadar gülecek bişey göremedim...
quote:
Orijinalden alıntı: The_Boss
Alıntıları Göster
herkes gülmüş de ben gülünecek birşey bulamadım aksine sinirlendim bunun bi türke yapılması sizi nasıl bu kadar mutlu edebiliyo evet icraat yok ama resmen dalga geciyo teyzelerle.. sizde gülüyosunuz ne diyim iyi gülmeler ..
quote:
Orijinalden alıntı: djnone
herkes gülmüş de ben gülünecek birşey bulamadım aksine sinirlendim bunun bi türke yapılması sizi nasıl bu kadar mutlu edebiliyo evet icraat yok ama resmen dalga geciyo teyzelerle.. sizde gülüyosunuz ne diyim iyi gülmeler ..
Alıntıları Göster
Bunda gülünecek ne var
quote:
Orijinalden alıntı: The_Boss
Alıntıları Göster
Türk farkı
quote:
Orijinalden alıntı: djnone
Alıntıları Göster
anlayış meselesi
teklifi eder sende kabul edersin veya etmezsin der geçer gider bukadar basit DEĞİL
o şerefsizin evladı çıkacak gelecek benim kız arkadaşım kaldırımda yürürken arkadan şöyle bir süzecek ve onunla neler yapabileceğini hayal edecek ve gelip teklifini yapacak ben işte aklından onun o düşünceleri geçiren beynini patlatırım oracıkta.
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
anlayış meselesi
teklifi eder sende kabul edersin veya etmezsin der geçer gider bukadar basit DEĞİL
o şerefsizin evladı çıkacak gelecek benim kız arkadaşım kaldırımda yürürken arkadan şöyle bir süzecek ve onunla neler yapabileceğini hayal edecek ve gelip teklifini yapacak ben işte aklından onun o düşünceleri geçiren beynini patlatırım oracıkta.
Alıntıları Göster
aaa bangbus gerçekmiş lann
diğer kızlar ayarlanmış sanıodum bende önceden
quote:
Orijinalden alıntı: pew
aaa bangbus gerçekmiş lann
diğer kızlar ayarlanmış sanıodum bende önceden
Alıntıları Göster
Beyler ben Bangbus'in diger 3 tane videosunu izlemistim. Adamlar kendileri is yapmiyorlar. Onlar sadece videoyu cekiyorlar. Sokaktan 1 kadin 1 erkek aliyorlar genelde. Bazen fazla kisi aldiklari da oluyor ama dedigim gibi isi kendileri degil sokakdan aldiklari adamlar yapiyor. Adamlar hem isi goruyor hemde para aliyorlar.