Şimdi Ara

Türkler Asla GTA Gibi Oyun Yapamaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
32.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yapamaz. yazılımın yapamaz en başta. yoksa polis asker olayı değil yani.
  • Yapması kolay. GTA dediğiniz abartılmış bir balondur.

Ha neden yapmıyoruz sorusuna gelirsen? Paramız yok, destekleyen yok.

Güncel GTA'nın grafikleri eski jenerasyondan kalma herhangi bir Unity 5 veya Unreal Engine 4 shaderlarıyla ve bilgisiyle 5 katı grafik koyulur.
    Kodu yazmak her hangi bir programci için sıkıntı olmaz.
    Asıl sorun ses dosyaları gibi kolay yapamıcakları şey ve Reklam Bütçesi için paraları olmaması.

Sen GTA yaparsın ama tebrik yerine taşlarlar, GTA gibi olmuş diye Böyle bir ülkede yaşıyorsun türk halkı böyle bir halktır.

Devasa bir oyun yapıyorsan ve tek başınasan gerçek oyunun 5 de 1'i büyüklüğünde bir şey koyabilirsin eleman eksiklikliği yüzünden. Oyun 2 yıl sürcekse sen benim 2 yıllık emeğime değer para ödemen lazım projenin patlaması ihtimali karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 24 Ağustos 2018; 15:2:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

"Almanya’da yaşayan Giresunlu Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşlerin 1999’da kurduğu Crytek firması tarafından geliştirilen oyun, 16 milyon Euro’ya mal oldu ve 30’dan fazla ülkede yayınlandı. Türkiye’de ilk hafta 3 bin kopya satıldı. Türk oyun fanatiklerinin Crysis’e bu kadar ilgi göstermelerinin en büyük nedeni, oyunun dizi ve tiyatro oyuncularından oluşan usta bir ekip tarafından Türkçe dublaj ve mönüyle sunulması. "

oyun güzel olunca kim hangi tarafta kimse bakmaz merak etme. GTA veya battlefield, oyun oynanışına grafik dışında ne ekleyebildi? Mesela güzel bir deniz altı araştırma oyunu yapsınlar, oynarım, denizden babam çıksa yerim.
    Crysis efsanedir ancak bütün teknik kadro yabancıdır

Bunu bile anlayamıyorsunuz...yazık üzülüyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

"Almanya’da yaşayan Giresunlu Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşlerin 1999’da kurduğu Crytek firması tarafından geliştirilen oyun, 16 milyon Euro’ya mal oldu ve 30’dan fazla ülkede yayınlandı. Türkiye’de ilk hafta 3 bin kopya satıldı. Türk oyun fanatiklerinin Crysis’e bu kadar ilgi göstermelerinin en büyük nedeni, oyunun dizi ve tiyatro oyuncularından oluşan usta bir ekip tarafından Türkçe dublaj ve mönüyle sunulması. "

oyun güzel olunca kim hangi tarafta kimse bakmaz merak etme. GTA veya battlefield, oyun oynanışına grafik dışında ne ekleyebildi? Mesela güzel bir deniz altı araştırma oyunu yapsınlar, oynarım, denizden babam çıksa yerim.

Türkiye'de kurmuş olması lazım. Almanya'da kurması bize yaramaz. Maalesef Crytek Türkden ziyade bir Alman firmasıdır.

Hintliler de ona bakarsan ne işler yapıyor ama Amerika'da yapıyor hep. O yüzden o firmalar Amerikandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden gereksiz bir milliyetçilik var bizde. Mount and blade serisi ve crysis ise başarılı bulduğum yapimlardan. Özellikle mb bannerlord 2 çıkmasını büyük bir kitle bekliyor

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    2020den öncesine kadar çıkmaz bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 24 Ağustos 2018; 17:54:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç böyle düşünmemiştim
  • Biz de Bannerlord'u yapıyoruz işte benim için gta5 ten çok daha önemli bir yerde şu an mount&blade

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

illa gta nın oynanış şeklinde düşünme ...

gta nın grafik kalitesinde bi yapım bile yok....uyduruk bi kaç tane 2d oyun var onlarında adı ingilizce...neymiş küresel piyasa ingilizceymiş o yüzden adı ingilizce olacakmış

bre cahil bre şuursuz, adam araba üretiyor markasını da kendi dilinde üretiyor o nolacak...bu kadar gönlü ve zihni körelmiş bi toplum olur mu ya

BMW :
    Bayerische Motoren Werke (Türkçe: Bavyera Motor Fabrikaları

Volkswagen = halk arabası

mitsubishi Mitsu(üç) ve bishi(elmas) kelimelerinin birleşmesiyle adlandırılır.

Hyundai: Şirketin adı Korece'de "Çağdaş, modern" anlamına gelir.

böyle binlerce örnek var...

neyse siz ürettiğiniz şeylere dünya böyle diye ingilizce isimler koymaya devam edin...benliğini kaybeden toplumlar böyle yapar
    Oyun yapıpta ismini Türkçe yapmak kadar kendi ayağına sıkmak gibi birşey olabilirmi? Kim niye alsın Türkçe oyunu? Fransız Ubisoft oyunlarının ismini Fransızca'mı yapıyor?

Sen muhtemelen şirket ismini kast ettin.

• Crysis ve bannerlord yapılabiliyorsa gta da yapılabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hete kullanıcısına yanıt
    boş muhabbet. codda yıllardır rus ve alman öldürüyoruz. adamlar ses yaptı mı hiç. oyun sonuçta. OYUN.
    zaten hikaye gereği çanakkale geçilemiyor.
    ana karıştırmayı çok seviyosun belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 25 Ağustos 2018; 19:55:8 >
  • Güzel konu ortaçağ da film yapma teknolojisini versek bile fight club gibi film yapamazlar gibi bir şey aslında o teknoloji yapacak kafa böyle özgür düşünce yapısından kaynaklı çıkıyor zaten.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    sevdiğimden değil mukaddesata saygı göstermeyen birisine anca böyle yaklaşılır diye düşünüyorum
  • hete kullanıcısına yanıt
    beğenmiyorsan oynamazsın. hiçbir şeye saygı göstermek zorunda değilim boş insan. blok.
  • Başımızdan terör hiç eksik olmuyor hassas olmamız anormal değil bence.
    CS 1.3 oynardık hiç teröristleri almazdım mesela,sonra aştık tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

bf1 için bile ağladılar ya ne diyim. ben dedemi vuramam yha .sss.s.s.
    Panda'nın ne yaptığını merak ettiğim için bf1 videosunu izlemiştim, izlerken bir yandan pandaya acıdım çünkü o da biliyor ki, dedelerimizi çatır çutur vuruyor diye topa tutulmasın diye vurmamaya çalışmış :D

Bazen oyun olduğunu unutuyor bizim millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 24 Ağustos 2018; 20:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Hocam yemin ediyorum bizim bu markada bir kaset-cd çalarımız vardı.

Markasına bakar bakar hep merak ederdim bu neyin kısaltması diye.

Yıllar sonra Destere filmi çıktığında jeton düşmüştü bende. Yusuf Şakir Hakkı Turgut yani YuŞaHaTu muhabbeti geçiyordu filmde.

O gün çok büyük bir şey keşfetmiş gibi sevinmiştim yeminle.

Alıntıları Göster
    Teybin arkasını çevirip baksaydınız orada Yusuf Mahmut Tuncer yazıyor zaten :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.