Şimdi Ara

Türkler Asla GTA Gibi Oyun Yapamaz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
32.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Neden yapamayalım? Mount&blade, crysis gibi bir oyunlar yapabiliyorken.

2- Oyunun Türkiye’de geçmesi şart mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

15 temmuz konulu olursa el üstünde tutarlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mount blade

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha Gtayı Ubisoft, EA deviremedi. Para olsa burdan unity 5 ile devireceklermiş

Bu yüzden gelişemiyoruz zaten hep başkasının yaptığı basit geliyor bize. Küçümsüyoruz, hafife alıyoruz.

Rockstar zaten işten anlamadığı için 5 yılda bir 1000 kişilik kadroyla çıkarıyor bu oyunu. Bizimkiler oyunu küçümseyip 5 ayda daha iyi çıkaracağını idda ediyor.

Çok bilen az konuşur, az bilen çok konuşur derler. Anca burada yaparız ederiz derler.

• Zaten yapamayacak, maksimum Crytek var bizde. Crysis serisi zamanının ilerisinde olan grafikleri ile biliniyordu zaten. Hala da öyle. C2 > C3 bence, Hans Zimmer <3
  • Maalesef üzücü bir gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

Cs gibi bir oyun da yapamaz. Onu yapan oyun yapımcısının binasını ateşe verirler.
    zula var hocam. csnin muadili konumunda.
  • Tarihimizde dönüm noktasını oluşturan savaşların önü ve arkasıyla ilgili geniş kapsamlı bir hikaye sahip oyun tasarlanabilir aslında. Hem oyun bağımlısı gençlerimize tarih bilinci aşılamış oluruz, hem de vakit öldürürüz :)
  • Yapamayız tabi ki adam gibi eğitim mi var ülkede.Mount and blade 2 kaç sene oldu çıkmadı sayamadım bile,üniyi bitirip çoluk çocuk sahibi olanlar var forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 25 Ağustos 2018; 22:24:10 >
  • ooohoo hocam işlemci ve ekran kartı bir kere amerikan windowsu silip Pardus kursa ne fark eder?

• Crysis Türkiyede hemen hemen her cafede oynandı

en az 25 milyon genç oynadı yasal yada değil

• crash95 kullanıcısına yanıt
    işte diyorum ya, pc'yi parçalayıp çöpe atsın. ekran kartını, işlemcisini falan kırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı okuyunca "Ne alaka, bizim de yetenekli programcılarımız var" dedim. İçeriği görünce hak verdim.
  • Sanki gta da RUS polisini öldürüyoz.Gta da adamlar farklı bir evren yaratmış ve yapımcıları RUS.(Bunu akıl edemediğin için sen bu oyunu yapamazsın )

• Oyunun hikâyesinin sonunda bir sürpriz meydana gelip polis, asker öldüren hain ana karakterimiz ölecekse neden tutulmasın?

• Türkler Asla GTA Gibi Oyun Yapamaz

Bu millet fetonun şifrelerini çözdü sen neden bahsediyorsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.