https://www.youtube.com/watch?v=tbDA0njf_Ow&feature=youtu.be Gecenin bir yarisi youtubeda onume dustu.Bu videoyu ceken amerikali cumhuriyetcilere yakin bir kanal ve son 3 gunde Turklerle ilgili iki video cekmis.Biri bu digeride sozde ermeni soykirimi.Gorunuse gore ermeni ve yunan lobileri iyi calisiyor son gunlerde. Ulan tarafsiz kaldigimiz savasta bile dondu dolasti bizi buldu.Iyimi? Yine bir soykirimla suclandik. Videoyu biraz izledimde tam kara propaganda.Yarim saatlik video cok detaya girmeyecegim ama kisaca soyle diyeyim alakasiz olaylari bile turklere baglamak icin kivirmista kivirmis,oradan girmis buradan cikmis hatta Turkiyenin rodos konsolosunun yunanistandaki kamplardaki yahudileri kurtarmasi gibi iyi birseyi bile Turkiye o konsolosu vatandasliktan atti diyip yine bizi kotulemeye getirmis.Olayi arastirdim adamin vatandasliktan atildigina dair birsey bulamadim. Kullandigi kaynaklara baktim hep ya ermeni yazarlar yada ayse hur, taner akcam gibi turk karsitligiyla bilinen tarafli yazarlar. 2.dunya esnasinda kuzey afrikali araplarin yaptiklarini bile bize yuklemis.Tabi nereden bilecek elin cahil amerikalisi o tarihte osmanli diye birseyin olmadigini zaten Turkleride arap saniyorlar. Videografide hic masum degil.Turkler sunu yapti bunu yapti derken hep avrupanin farkli yerlerinden yahudi toplama kamplarindan goruntuleri kullanmis,hic bizle alakasi olmayan.Sonada filistinli nazi yandasi amin el husseiniyi falan koymus.Nazi selami veren araplari gostermis.Tabi sarik fes gorunce cahil amerikalilar onlari Turk saniyor.Bol bol ataturkude kullanmasina deyinmiyorum bile.Bilincaltindan ne mesaj veriyor boyle sizce tahmin edin.La adam o tarihte yasamiyordu bile. Su batililara acayip uyuz oluyorum.Turk karsitliklari hastalik seviyesinde bunlarin.Hicbirsey yapmasak yine birseyler uydurur dondurur dolastirir bizi suclarlar.Gunah kecisi olmusuz anasini satayim.Halen hacli kafasindan cikamamislar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 26 Aralık 2023; 5:50:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim