Şimdi Ara

Türkiyeyi siber savaşla tehdit eden Anonymous un Sitesini Türkler Hackledi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
2
Favori
17.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: America

adamlar yardım etmeye calısıyor su amelelerin yaptıklarına bak .... siber savaşmış peh

Onu diyecektim ben de. Adamlar sansüre karşı yardım etmek istiyor. Bu gerizekalılar da gidip hackliyor (doğruysa tabi, sanmıyorum) .
  • Bu facebookta iki üç tane kadın var. Sürekli Ayyıldız'ı savunuyorlar. Zaten inci bastı şu anda sayfayı.
  • http://anonnews.yup.name/?p=press&a=item&i=1005

Alttaki Türkçe çevirisini okuyunuz. Adamlar 22 Ağustos AKP nin internet sansürüne meydan okuyacaklarını dile getiriyorlar helal olsun bizim yapamadığımızı yapmak istiyorlar eleştirmemize gerek yok...
  • " TÜRKİYEYE SİBER SALDIRI İLAN EDEN Anonymous Çakalları:))server da arıza yalanını soyluyorlarmıs:))SAYIN ÇAKALLAR OZAMAN SİTENİZİ TEKRAR HACKLENMESİN KAPANMASIN DİYE BEDAVA FREEE HOSTTA NİYE AÇIP AÇIKLAMA YAPIYORSUNUZ:)BUNLARIMI TÜRKİYEYİİ TEHDİT EDECEKLER.SIRA SANSUR YALANINI ORTAYA ATIP ALDIKLARI SİYASİ TALİMATLA Anonymous YALVARAN KENDİ ÜLKELERİNE İHANETEDEN İNCİ SOZLUKDE. "

Az önce yazmışlar. Gelde olacakları seyret
  • Desenize incide yine bol bol hizir hayreddin reyizi gorecez

• Bu adamlar mı sansüre karşı çıkacak ??
    Ayyıldızdan bile sopa yiyen lamerler biraz daha profesyonel bir gruba karşı ne yapacaklar ??
  • Milletçe kendi irademiz bitmiş sansüre karşı Anonymous'dan medet umar hale gelmişiz çok yazık.
    Bu kadar güveniyoruz yani bunlara öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Bu adamlar mı sansüre karşı çıkacak ??
    Ayyıldızdan bile sopa yiyen lamerler biraz daha profesyonel bir gruba karşı ne yapacaklar ??

Kimse tarafından hack yemediklerini ip lerini bir süre taşıdıklarını açıkladılar.
  • abi hâlâ anlamıyorsunuz.
    6 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıyorum.

anonymous'u bir savaşa uçağı, helikopter olarak falan düşünün temsili olarak.
    bu bir teknik arıza nedeniyle düşüyor, aslında düşmüyor da acil iniş yapıyor diyelim.
    ayyıldız denen fırsatçı çakallarda bakmıyorlar yerde uçak var hop gidiyorlar bakın diyorlar uçağı biz düşürdük kral biziz.
    hani uçağı sen düşürdüyse saldrını anını belge dediğinde cevap gelmiyor.

...

sitenin googlesites da barınması gizlilik ve güvenlikle alakalı bir durum.
    ayrıca tekrar söylüyorum anonymous dediğimiz oluşum bizim 3-5 ergenin domain + 2 aylık hosting parasını denkleştirip internet kafe köşelerinde kurulmuş bir hack grubu değil. adamların saldırılarında amazon'un şaftı kaydı, sony belini doğrultamadı. ne diyeyim daha.
  • Akşamdan beri Ayyıldız'ın Facebook sayfasında adamlarla tartışıyoruz. İki üç tane kadın var onlar sürekli savunuyorlar. Bir iki tane erkek var sürekli bana küfür ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Akşamdan beri Ayyıldız'ın Facebook sayfasında adamlarla tartışıyoruz. İki üç tane kadın var onlar sürekli savunuyorlar. Bir iki tane erkek var sürekli bana küfür ediyorlar.

adam gibi birini bulamamışlarmı konuşmak için, kadınları koymuşlar, hem küfür bizde yoktur. demekki onlar başka insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

Bu adamların hiçbir işe yaradıklarını görmedim.

aaa olur mu onlar olmasa, kimler ilkokul seviyesi ingilizce ile cCc mesajları ile index atıcak yabancı siteleri, kim sırf kürtçe müzik paylaşılıyor diye siteleri hacklicek

Arkadaşlar şu üyünin mesaj geçmişine bakın.Ülke adına türkiye adına sevinilecek her duruma olumsuz mesaj yazmış inceleyin bakın bi rahatsızlığı var bu arkadaşın

• yaw adamlar bizim için uğraşıyo bizimkilerin yaptıklarına bak
  • Sıra inci sözlükte diyor
  • Onlar grubun amacının sansür değil, devletin sanal güvenliğine saldırı olduğunu düşünüyor. Arkalarında İsrail ve Ermeni lobilerinin olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Kimse tarafından hack yemediklerini ip lerini bir süre taşıdıklarını açıkladılar.

Öyle diyecekler tabiki de hack yedik mi diyecekler

• Arkadaşlar biraz önce ofise polis geldi Citizen'i ifadesini almak için götürdüler. Biz de haber bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

quote:

Madem Ayyıldız hacklemiş, neden Anonymous'un sayfasında Ayyıldız'a ait bir yazı yada resim yok ? Yukarıda da demişler zaten index atılmamış diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Haziran 2011; 9:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

quote:

Madem Ayyıldız hacklemiş, neden Anonymous'un sayfasında Ayyıldız'a ait bir yazı yada resim yok ? Yukarıda da demişler zaten index atılmamış diye.

Akşamdan beri bende bunu soruyorum Ayyıldız'a. Tek cevapları küfür etmek.

• kedidir o kedi....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.