Şimdi Ara

Türkiyeyi kurtardım .Ss siz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır balıkcılık yapıyorum .Balık işinden sağlığım bozuldu ne belim tutuyor ne bacaklarım ..Yüzüm gözüm doğa şartları ve eziyet içinde çizgiler içinde kaldı ..Ellerim buruş buruş ..Onun için bu mesleği bırakmayı düşünüyorum .Neyse geçen hafta son seferime çıktım bizim emektar motorla ..Bir iki üç derken dördüncü marşta ancak çalıştırdım .Onuda motorun içine martı boku kaçmış onu temizledikten sonra anca çalıştı ..Hava çok soğuktu karadenizi sibiryanın yüksek basıncı etkisi altına almış .Soğuktan gözüm yüzüm buz tuttu o kadar ..Bir kaç kilometre yol aldım herzaman avlandığım bölgelerden birine gidiyorum .Bir kaç noktam var böyle acayip mahsül kaldırıyorum oralardan ..En iyi bölgeye geldim ağlarımızı saldık benim tayfayla ..Oda trabzon çömlekçiden bir arkadaş ..Rasgele dedik saldık ağları ..Oturduk yanımızda getirdiğimiz ekmek soğan turp yiyoruz .termosta çay getirdik ama soğuğa çayda dayanmamıştı buz gibi olmuş..Yemeğimizi yerken dalgalar birden yükselmeye kabarmaya başladı .Deniz birden kararmaya başladı .Karanlık dahada derinleşmeye başladı ve ne olduğunu anlamadığım bir cisim su üstüne çıkmaya başladı .Çıktıkca büyüyor büyüdükçe korku veriyordu .Anladık ki bu bir denizaltıydı ..Bu kadar büyük denizaltı görmemiştik Dalgasıyla bir oraya bir buraya savurdu bizi ..Turplar boğazımda kaldı az kalsın ölüyordum ..Şoku üzerimizden attıktan sonra ne olduğunu anlamaya çalışırken denizaltından biri çıktı bize davay davay diye bağırdılar ellerinde silahla ..Bizde halay halay diye anladık silahlarıda görünce halay çekmeye başladık ..Bizçektikçe onlar davay davay diyor bizde halay halay diyorduk ..Bizim tayfa bunlar rus ağbi hadi hadi diyorlar diyince uyandık denizaltıya çıktık bizi esir aldılar.gemi rusyaya doğru istikamet aldı ..Bu aralar bize kızgınlarmış heralde onun için rehin aldılar bizi nezarete attılar ..Nezaretteyken pütin geldi bir şeyler söyleyip bizi tehdit etti..ülkenizi nükleer füzeyle haritadan silicez dediler ..Nezaretten bir şekilde kurtulduk ve denizaltıda bir kaç askeri etkisiz hale getirip silah kısmına ulaştık .Pütini rehin aldık nükleer füzeye bağladık füzenin zamanlamasını aktif edip denizaltıdan kaçtık ..Motorumuzla kaçtık 1 saat sonra gemide pütinde yok oldu .ülkemizi kurtardık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondan okumakta yarar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ben forumda geçiyodum
    telefonla gonuşuyodum
    bu nalet olası konuyu...altına csb yazmamışlar
    ben okudum iyi kötü kurtuldum
    ama çobluğumuz var çolcuğumuz var... çocuğumuz var
    buraya buraya bizim bisürü insanların çocuğu var
    bunu okusa ne olur
    amma akşam amma gündüz şurdan okurkene bir csb yazan olmaz mı?
    olmuyo işte bak gördüğünüz gibi buyur.
    ben okudum çocuklarımız okumasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun arkadaşlar bu ülke için verilen emekleri öğrenin

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Sondan okumakta yarar var

Baştan oku .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.