Şimdi Ara

Türkiyenin simgelerinden biri olan Peri bacaları inşaatlar yüzünden yok oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP hükümeti ülkenin tüm güzel eserlerini betona boğarak yok etmeye devam ediyor. Türkiyenin simgelerinden biri olan Peri bacalarının çevresi şu günlerde otel inşaatları nedeniyle şantiye alanına dönmüş durumda. Yakında ülkede turistik alan kalmayacak.

Tepkiler sonrası yıkımlara başlandı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, peribacalarının yakınına yapılmış ve yapılmakta olan 15 yapının bugün yıkımına başlanacağını belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 16 Şubat 2019; 11:3:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memlekette yer kalmadi anasini satayim 780 bin kilometre karede yer yok

Bunlar gidip peri bacasinin yanina imar vermisler evi de peri bacasina yaslayarak yapmışlar

Cidden tam timarhane bu ulke ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevşehir tercihini yaptı. Bize söz düşmez.

• Mantolama da yapsınlar, bacalara.

Politikacılar veya mülki idare estetikten, mimarlıktan anlamayabilir. Neticede mimarlık, ince bir bilgi. Ama bütün diğer rezil projeler gibi bu projeye de imza atan bir mimar var. Yani bunun okulunu okumuş. Okul derken, sanat tarihi, mimarlık tarihi, şehircilik, fizik çevre şartları, topoloji, toponomi, anlambilim, estetik, semiyotik gibi dersler almış. Almasa herhalde mezun olmaz, mimar olmaz.

Kanun yapılara mimar imzası şartı getirmiş. İç karartan, veya çocukların, nesillerin ruhlarını bozan, sağlıklarını bozan, teşrifatı plansız olduğu için komşulukları bozan, eşitsizlik yaratan, hatta güneş almadığı için insanların fiziklerini bile bozan bütün projelere bu dersleri alıp, bu bilgilere sahip en az bir kişi mutlaka onay veriyor. Yani demiyorlar ki ben böyle proje yapmam, bu projeyi imzalamam. Takıldığım yer işte burası.

• İçinde peri olan yerden hayır gelmez orayı yıkıp okunmuş bina dikmeliyiz yerinde bir karar
  • Periler ve bacaları yecüc mecüc ile eş değerdedir sapkın peri kavmi acilen Ak Parti tarafından helak edilmelidir

• Belediye ruhsat vermiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohaa gerçekmi bu.Tamam tamam tabiki gerçek bir an kendimi normal bir ülkede hissettim : )
  • Hiç girip görmedim ama 10 20 yıla görülecek birşey kalmayacak. Beni ve bir çok kişiyi masraftan kurtacak bu projeyi destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Hiç girip görmedim ama 10 20 yıla görülecek birşey kalmayacak. Beni ve bir çok kişiyi masraftan kurtacak bu projeyi destekliyorum.
    Ben 12 yaşımda gittim 2000 yılında o zamanlar ah parti yoktu

• Gerçek vatan hainliği böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Mantolama da yapsınlar, bacalara.

Politikacılar veya mülki idare estetikten, mimarlıktan anlamayabilir. Neticede mimarlık, ince bir bilgi. Ama bütün diğer rezil projeler gibi bu projeye de imza atan bir mimar var. Yani bunun okulunu okumuş. Okul derken, sanat tarihi, mimarlık tarihi, şehircilik, fizik çevre şartları, topoloji, toponomi, anlambilim, estetik, semiyotik gibi dersler almış. Almasa herhalde mezun olmaz, mimar olmaz.

Kanun yapılara mimar imzası şartı getirmiş. İç karartan, veya çocukların, nesillerin ruhlarını bozan, sağlıklarını bozan, teşrifatı plansız olduğu için komşulukları bozan, eşitsizlik yaratan, hatta güneş almadığı için insanların fiziklerini bile bozan bütün projelere bu dersleri alıp, bu bilgilere sahip en az bir kişi mutlaka onay veriyor. Yani demiyorlar ki ben böyle proje yapmam, bu projeyi imzalamam. Takıldığım yer işte burası.
    İşi yapan müteahhit vermiştir eline biraz para ''At şuna imza'', sonra BMW'sine binip belediye gider.

• Her konuya anında cevap yazan aktrollerin bu konuya karşı cevaplarını çok merak ediyorum.

Gençlik kollarıyla falan yazışıyolar heralde bu konuya nasıl karşılık verelim diye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Her konuya anında cevap yazan aktrollerin bu konuya karşı cevaplarını çok merak ediyorum.

Gençlik kollarıyla falan yazışıyolar heralde bu konuya nasıl karşılık verelim diye :)
    Bu tip talan konulara giremiyorlar, gerçi eskisi gibi foruma bile doğru dürüst giremiyorlar.2 tane kadrolu görüyorum şuan diğerleri arazi, belki de ucuz ot kuyruğundadırlar.
  • Bu haber gündemde kalsın. Kalsın ki, biri şu rezilliğe dur der belki.
  • Türkiyenin simgelerinden biri olan Peri bacaları inşaatlar yüzünden yok oluyor

• Türkiyenin simgelerinden biri olan Peri bacaları inşaatlar yüzünden yok oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Layığını buluyorlar böyle böyle

Üzülmeye gerek yok bence

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.