Şimdi Ara

türkiyenin de atom bombası var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet amerikanin bize verdiği az da olsa atom bombaları varmis.ne kadar doğru bilemem zor zamanlar için saklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr de bazı efsaneler hiç eskimiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet lozan yüzünden kullanamıyoruz hepsi haliçin altına gömülü 2023 de hepsi kullanıma açılacak israili yenicez

Konu kilit + üye ban + forumu erişime engelleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

Tr de bazı efsaneler hiç eskimiyor

Aynen.

• Natonun onlar istediğin gibi kullanamazsın.
  • Doğrudur. Incirlik üssü nde 72 adet bulunmaktadır. Sayıdan tam emin değilim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

evet lozan yüzünden kullanamıyoruz hepsi haliçin altına gömülü 2023 de hepsi kullanıma açılacak israili yenicez

Konu kilit + üye ban + forumu erişime engelleyelim.

O efsaneyı ben de duydum da atom bombası olarak deıl gızlı bı hazıne olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi tarafından uydurulmuş saçma bir efsane:) nedenlerini yazmaya bile gerek yok.
  • Bomba değilde nükleer başlıklar vardır.
  • incirlikte var deniyorda.kullanmak için kod gerekiyor.yani bizim de var diye koltukların kabarmasın hiç bir işe yaramaz.
  • kimseye söylemeyinde bizim evde saklıyoruz bombaları, tabi sormadanda edemedim adamlara, merak ettim dedim tam olarak ne atomu bu, demir mi sülfat mı , yani hangi element dedim. Adamlar sinirlendi geri götürüyoruz bombları filan dediler aman abi yapma etme dedim elini ayağını öpeyim dedim, tabi ben elini filan öpmeye çalışırken sen git dirseğini bombanın başlığına vur, dirsek bir acıdı bir acıdı varya.... bombada patlamadı iyi paketlemiş eee tabi amerikan malı neyse adam ikana oldu bıraktılar şimdi yanımdalar. İnanmayanlara bir tane fırlata bilirim burdan, lozan anlaşmasına göre emir ve komuta bende.
  • Atom bombası neymiş kangal yeter
     türkiyenin de atom bombası var
  •  türkiyenin de atom bombası var

Atom bomb has been planted
  • Evet var ancak bunu atacak uçağımız yok.
  • Zor zamanlar için mi saklanıyor muş
  • incirlik amerikan üssünde, türkiye 'de değil türkiye üzerindeki amerikan topraklarındadır o bombalar şayet varlarsa. yüzümüzün karasında, en büyük ayıbımızda: incirlik amerikan hava üssünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 6 Nisan 2014; 18:26:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lisedeyken savaş çıksa tenin dağlarının içinde füzeler çıkıcak diyen arkadaşımı hatırlattın

• Evet vardir. Ama bize ait degiller

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

kimseye söylemeyinde bizim evde saklıyoruz bombaları, tabi sormadanda edemedim adamlara, merak ettim dedim tam olarak ne atomu bu, demir mi sülfat mı , yani hangi element dedim. Adamlar sinirlendi geri götürüyoruz bombları filan dediler aman abi yapma etme dedim elini ayağını öpeyim dedim, tabi ben elini filan öpmeye çalışırken sen git dirseğini bombanın başlığına vur, dirsek bir acıdı bir acıdı varya.... bombada patlamadı iyi paketlemiş eee tabi amerikan malı neyse adam ikana oldu bıraktılar şimdi yanımdalar. İnanmayanlara bir tane fırlata bilirim burdan, lozan anlaşmasına göre emir ve komuta bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Doğrudur. Incirlik üssü nde 72 adet bulunmaktadır. Sayıdan tam emin değilim ama

720 o 720
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.