Şimdi Ara

Türkiyenin batmasına kaç sene kaldı tahmini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2023 ü geçer mi yoksa 2023 e gelmeden mi ?

Çok yıl kalmadı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul depremi olduğunda.
  • KK gittiğinde
  • İç savaş haricinde bu ülke kolay kolay batmaz.

Ekonomik sıkıntılar zamanla aşılır sanırım.
  • Kısa vadede batmamız için bir neden yok ekonomik olarak. Kafanızdan bir şeyler uydurmayın, siyasi olarak bundan daha fazla batamayız zaten ama gördüğünüz üzere hala ayaktayız. Bu ülke partilerden şeref yoksunu iktidarlardan bağımsız olarak güçlü bir ülke zaten. Batırabilen varsa batırsın. Bu arada benim aklıma muhalefet ayağına ülkenin batmasını isteyen vatan hainleri geliyor. Solcuyuz diye Amerika'dan medet umanlar da bunlardı, adam değilsiniz.
  • batar misiniz batmaz misiniz orasini bilemem ama oldu ya batarsaniz avrupaya gelipte keyfimizi kacirmayin. sinir komsulariniza mesela suriye iran pkk bolgesi gibi bolgelere giderek kardes kardes batin.

• 14 yıldır dünyada hiç bir ülkede olmayacak hain bir yönetim olduğu halde batmıyorsa daha batmaz ama iç savaş çıkarsa belki oda araplaşma devam ederse iç savaş çıkmaz arap ırkı biatcılık ve hainlikle anılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herolay

Su nıck lı Turkıye dusmanlarını Bloklayın.

Atılgan oo
    The Capıtal
    SakınKedı
    Gok Gurultusu
    Lıberıum
    Leaderjack1

Bıtane hayırlı bırsey yazdıklarını gormedım. AB sevdalı ınsanlar Heryerde Turkıye dusmanlıgı yapıyorlar. Bloklayın yoksa forumdan zevk alamazsınız.

bana bati sevdalisi diyenw bakin. daha iki hafta once eemeni soykırımini kabul eden almanyaya destek olmak icin alman mali otomobil alip profil resmi yapmis.

her zaman derim. israil iyiki var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

İç savaş haricinde bu ülke kolay kolay batmaz.

Ekonomik sıkıntılar zamanla aşılır sanırım.

Dolar böyle devam ederse batmaya devam ederiz hocam türkiyede çoğu şirket Dolar yüzünden battı mutlaka haberlerden görmüşssündür istanbulda bakkalar kepenk kapatıyor
  • batmasını bilememde iç savaşın çıkmasına çok kalmadı
  • Bence battık sıvamaya başlıyoruz

• bu ülkeden birşey olmaz artık ümidi kesmeliyiz boşuna milliyetçi tavırlar anca klavye üzerinden bir hiç uğruna klavyemizi eskitiyoruz bu ülke için
  • 2023 yılı 25 Mart saat 21:20'de batar.

Tahminleri alalım. En çok yaklaşan batan ülkeye başkan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 23 Haziran 2016; 23:05:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

batar misiniz batmaz misiniz orasini bilemem ama oldu ya batarsaniz avrupaya gelipte keyfimizi kacirmayin. sinir komsulariniza mesela suriye iran pkk bolgesi gibi bolgelere giderek kardes kardes batin.

• en fazla 5 yil veriyorum.
  • Kudurun!!!

• Dolar 2,85'e indi, batmıştık tekrar çıktık gözünüz aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Bence battık sıvamaya başlıyoruz

sabah haberlerinde vardı, rakamı aklımda kalmadı ama bankalara olan borçların durumu korkutucu, borçsuz kimse kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Bence battık sıvamaya başlıyoruz

sabah haberlerinde vardı, rakamı aklımda kalmadı ama bankalara olan borçların durumu korkutucu, borçsuz kimse kalmadı.

Ben borçsuzum

• ulke batmaz merak etmeyin. zaten cogumuz olmasi gerekenden kotu durumda yasiyoruz. anca bir takim sansli azinligin rahatlari bozulur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.