bana göre ülkenin sorunu organize tek vücut olamamamizin sebebi. her kafadan bi ses çikiyor bir sürü etnisite var kimle çiftleştik biz böyle ne hale geldik. Asyadan geldik Türklerin güzel yüzlü sevimli cekik gözlü bi halk olmasi gerekmiyormu. Bu ülkede Sokaktaki her 10 kişiden 9'u niye romalı gibi görünüyor Belli bölgeler hariç Ülkenin geneli mongoloid özelligini yitirmiş doğu akdenizli neolitik tarimcılardan farki kalmamis italyandan farki kalmamiş mongoloid doğu avrasyayi hissetiren yerler: 1) muğla Antalya isparta konya aksaray vs bunlar ekseriyetle anadolu selçuklu ve teke vilayeti 2) sivas giresun gümüşhane erzincan ekseriyetle Büyükselçuklu'dan kalma 1.dönem oğuz beylikleri ve çepni 3) yörüklerin olduğu alanlar: aydın denizli burdur uşak mersin'in batisi Başka da böyle asyaliğin ağir bastiği bölge yok *bi harita yaptim bilgim kadariyla, sadece bariz türk görünenleri gösterdim* Allah kimseyi Romalılıkla sınamasin düşünsene ülkede türk kalmadiğini. abi gökTürk kaldığım için şükrediyorum ucuz yirttim yine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim