Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
29.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracım için yeni yapmak istediğim modifikasyonlar kule gergileri olacak.

ancak bu kule gergilerinin yanında aracın alt kısmınada bir parça uygulanıp virajlardaki yan yatma özelliği %60 oranında azalacak.

bu konuda zaten bilen arkadaşlar illaki vardır, ultraracing firması birde motortech firması başı çeker bu konularda.

ultraracing fabrikasından bir mühendis ile yazıştım ve araç için aşağıdaki 3 parçayı önerdi.bu parçalar takıldıktan sonra yayları kısaltmanıza gerek kalmıyor dedi.

düşünen arkadaşlara yardımı olur diye linki veriyorum.

1-)http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KIA-CERATO-ULTRA-RACING-2-POINTS-FRONT-STRUT-BAR-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b90a3848QQitemZ170608179272QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

2-)http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KIA-CERATO-ULTRA-RACING-4-POINTS-FRONT-LOWER-BAR-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b90a3993QQitemZ170608179603QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

3-)http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KIA-CERATO-ULTRA-RACING-REAR-ANTI-ROLL-BAR-16MM-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a0e79e5deQQitemZ180631496158QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ultraracingin türkiye distribitörü dp-tuning diye bir firma.ama elemanlar kialardaki modifikasyonlardan bir haberler.

ürünleri getirseler bile bu fiyatların baya bi üzerine satarlar.

eğer yurtdışından getirtmek isteyen arkadaşlar olursa gümrükte takılma ihtimalinide göz önünde bulundurup toplam tutarın %20 si kadarda ilave vergi parasını

üzerine ekleyip öyle hesaplarını yapsınlar.eğer gümrükte takılırsa bunlar tek bir araç için yani tek bir set diye söylerseniz o zaman vergi bile belki ödemezsiniz.

ben bir süre içinde muhtemelen getirticem bu parçaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 16 Nisan 2011; 18:18:24 >

• sayın drangelman anfiden bahsetmiştiniz resimleri eklerseniz seviniriz..
  • yorumlarıda okudum resimlerede baktım focusculara güldüm...Bakın sadece focuscu diyorum fordcu dersem fordun diger arabalarına hakaret etmiş olurum(mondeo,kuga gibi)..drangelman aracın güzel beygiride torkuda cok cok iyi allah kaza göstermesin..

tesisat yapıldıktan sonra söylediğim tek şey ben bugüne kadar müzik filan dinlemiyormuşum onu anladım.

hep dinlediğim şarkılarda bile bugün o kadar farklı enstrümanlar duydumki şaşırdım.

sistem öyle ses yarışmalarına sokulaca kadar ahım şahım bir şey değil.

ancak sistemi bursadaki en iyilerinden biri olan VOLUME MUSİC yaptı.

araca 4 kişi birden girişti.ve koca tesisat 3 saatte bitti.

işte resimler.

4 adet kicker 650.2 17 cm

4 adet tweeter

1 adet sağ koltuk altına AVT marka bass.arka koltuğun arkasına konanları usta önermedi.koltuk altı çok daha güzel ses veriyor diye bir öneride bulundu.

o sırada dükkanda benimkine yapılan tesisatın benzeri olan bir opel vardı.sesi dinledim.hakikaten bir miktar fark vardı.iyiki adamı dinledim.

toplamda sistem 900 tl civarı tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 19 Mayıs 2011; 18:43:55 >

• yaw arkadaşlar ben bu resimleri bir türlü yükleyemiyorum.

yüklemek istediğiniz resimler güvenli eleman içermediğinden (script) yüklenmesine izin verilmiyor diye bir hata mesajı veriyor.

başıma hiç böyle bir şey gelmedi.

bunu nasıl aşabilirim bir bilen varmı acaba?

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 18 Mayıs 2011; 20:55:38 >

• diğer resimlerim...

sağ koltuk altına koyduğumuz mid bass AVT marka...bunu koymak için koltuk altındaki arka tarafa hava üfleyen kalorifer borusunu çıkardık.

plastik bir parça olduğu için istendiği anda geri yerine takılabilecek durumda.

4 adet kicker 650.2 17 cm

4 adet tweeter

1 adet sağ koltuk altına AVT marka bass.arka koltuğun arkasına konanları usta önermedi.koltuk altı çok daha güzel ses veriyor diye bir öneride bulundu.

o sırada dükkanda benimkine yapılan tesisatın benzeri olan bir opel vardı.sesi dinledim.hakikaten bir miktar fark vardı.iyiki adamı dinledim.

toplamda sistem 900 tl civarı tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 19 Mayıs 2011; 18:43:33 >

• diğer resimlerim.

koltuk altı bası sayesinde bagajıda daraltmamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 19 Mayıs 2011; 22:17:00 >

koltuklar açık gri olduğu için dökülen su damlaları güneşte kuruyunca çok kötü oldu koltuklar.

yarın öğlen teslim alıcam.

alırken çekeceğim resimleri burdan paylaşıcam sizlerle.

nano guard nasıl bir şey görmenizi isterim.

sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 8 Haziran 2011; 21:54:04 >
  • evet arkadaşlar işte bugünkü resimler.

aracın gölgede bile nasıl parladığını görebiliyorsunuz herhalde.

işte nano-guard böyle bir şey.

sonaxta yapıldı.araç aynen seramik parlaklığına ulaşıyor.

• devamı...

• devamı...

• maşallah ya yok böyle cerato diyebileceğimiz bi araç sayın drangelmanın aracı :)
    bizim araçlarada hiç nano guard felan yapılmamış şimdi yaptırsak böyle parlaklık ortaya çıkarmı acaba?
  • drangelman kia ceratonu başından sonuna inceledim maaşallah on numara olmuş tabi bu arada seninde uzman yaklaşımın ve gayretlerin ile olay dahada patlamış topic in başındaki ford kia meydan muhaberesini saymazsak genelde seviyeli yaklaşımlar olmuş ben sana cerato ile olan bir anımdan bahsetmek istiyorum bir gün istanbul beşiktaştan cerato ticari taksiye bindim (zaten o günden sonra araca bakış açım değişti) çok rahattı genişti barboros bulvarından yukarı çıkarken şöför bir gazladı valla abartısız beni ön koltuğa gömdü resmen ben biraz performansı severim o hazzı bir keresinde uçakta yaşamıştım(yani arabada böyle bir şey beklemediğimden)şaşırmıştım açıkcası şöföre sordum neden cerato diye BEN RAHATIMDAN ÖDÜN VERMEM BU ARABA BENİDE ŞÖFÖRÜ'DE CEBİMİZİDE yormuyor demişti sonrasında yerli dizellere çok kez binmeme rağmen hiç birisi o duyguyu bana yaşatamadı sonuç olarak herkesin aracıda kendine güzel olduğuna göre ne demek lazım CERATO CRDİ FOREVER! sevgilerim ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: akod73

drangelman kia ceratonu başından sonuna inceledim maaşallah on numara olmuş tabi bu arada seninde uzman yaklaşımın ve gayretlerin ile olay dahada patlamış topic in başındaki ford kia meydan muhaberesini saymazsak genelde seviyeli yaklaşımlar olmuş ben sana cerato ile olan bir anımdan bahsetmek istiyorum bir gün istanbul beşiktaştan cerato ticari taksiye bindim (zaten o günden sonra araca bakış açım değişti) çok rahattı genişti barboros bulvarından yukarı çıkarken şöför bir gazladı valla abartısız beni ön koltuğa gömdü resmen ben biraz performansı severim o hazzı bir keresinde uçakta yaşamıştım(yani arabada böyle bir şey beklemediğimden)şaşırmıştım açıkcası şöföre sordum neden cerato diye BEN RAHATIMDAN ÖDÜN VERMEM BU ARABA BENİDE ŞÖFÖRÜ'DE CEBİMİZİDE yormuyor demişti sonrasında yerli dizellere çok kez binmeme rağmen hiç birisi o duyguyu bana yaşatamadı sonuç olarak herkesin aracıda kendine güzel olduğuna göre ne demek lazım CERATO CRDİ FOREVER! sevgilerim ile..

Eksik olma guzel temennilerinden dolayi.taksi soforunun dedikleride zaten benim 3,5 yildir bu araca binmeme sebep olan seydir.
    Her aracin kendine gore artisi ve eksisi vardir ama su varki ceratonun bu motoru o kadar basariliki aracin kasasi ile cok uyimlu bir motor.
    Kia forumunda en cok okunan uc konudan biri oldu benim topic gercekten.cerato forumunda en az 5 kullaniciya cerato almasina vesile oldum.
    Kialarin kronik bir cok sorununu birlikte cozduk arkadaslarla.tabiki forumun hit olmasinda bunlarda etkili oldu diyebilirim.
    Kia ceedlerde 3 yil bu motor kullanildi.
    ozellikle yokuslarda motor gercek kalitesini gosteriyor ve sizi utandirmiyor.
    Saglicakla kalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 25 Temmuz 2011; 19:26:00 >

• dün öğlen eve dönerken düz yoldaki yakıt tüketimim arkadaşlar.

arabada sb yada box filan yoktur.motorla ilgili en ufak bir oynama yok.

kış lastikleri mevcut şu anda araçta.205-55-16 lastikler mevcut.

ortalama 3.9 lt.yol bilgisayarında hata olasılığı yok.çünkü tek depo ile menzilde üç aşağı beş yukarı hep aynı.

tabiki kış aylarında bu mesafede lastik ve hava sıcaklığından dolayı 50-60 km kadar oynama oluyor.

nasıl ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 13 Şubat 2012; 16:02:06 >

• sayın drangelman hocam kapı eşiklerini satıyordunuz , onlar duruyormu acaba bide neden sattığınızı öğrenebilir miyim?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.