Dün bu gün hakemler vasatı aşamadı. Dünkü Fener maçından sonra konuşulanlar sürekli seyirci baskısı oldu. Hakem bu maç baskı altına girmeyeceğim diye çıktığından dolayı Drogba'ya yapılan net penaltıyı vermedi. İlk golümüz ofsayt. Amrabat sarı kart görmeden nasıl oyunu tamamladı anlamadım. Gökhan sağ çizgideki pozisyonda atılabilirdi. Daha bir sürü tartışmalı karar oldu. Gerçekten hakemler çok çabuk etkilenip korkuyorlar. Sonuçta da kimse memnun olmuyor.
Bir ipleneydim iyiydi.
Hakem değil onlar, Galatasaray'ı biçmek için sahaya gönderilen ajanlar.
Türkiye de ne düzgünki hakemler iyi olsun.
Federsyonun, tahkim kurulunun, pfdk nın kukla ve kepaze ötesi olduğu yerde hakemlerin böyle olması çok normal
Biraz saçma olacak ama bu işin içinde illuminati olduğunu düşünüyorum artık.Bu kadar saçma yönetimler olamaz.
Her kararınızda arkandayız korkmayın, etki altında kalmayın diyecek bir federasyon yok ki. Bu hatalar sadece bizim maçlarda değil, her maçta oluyor. Sonra alehine olan her pozisyonda çıkıp ''doğranıyoruz, yayıncı kuruluş iş başında'' diye haykırıyor.
Birde sürekli önceki karar yüzünden biz mağdur oluyoruz. Eminim başka takımlara da oluyordur bu. Dün baskı altında kalıp penaltı verdiği için hakem bu gün %100'lük penaltıyı vermediler. Meireless'in cezası hakemin raporu hiçe sayılıp indirildiği için Melo'nun cezası indirilmedi. Tabi bunlar benim şahsi fikrim. Federasyon ve MHK yenilenmeli artık bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer1905
Dün bu gün hakemler vasatı aşamadı. Dünkü Fener maçından sonra konuşulanlar sürekli seyirci baskısı oldu. Hakem bu maç baskı altına girmeyeceğim diye çıktığından dolayı Drogba'ya yapılan net penaltıyı vermedi. İlk golümüz ofsayt. Amrabat sarı kart görmeden nasıl oyunu tamamladı anlamadım. Gökhan sağ çizgideki pozisyonda atılabilirdi. Daha bir sürü tartışmalı karar oldu. Gerçekten hakemler çok çabuk etkilenip korkuyorlar. Sonuçta da kimse memnun olmuyor.
Rıdvan dimemişmiydi bunları az evvel
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer1905
Rıdvan dimemişmiydi bunları az evvel
Maçtan beri TV açmadım. Dediyse de aklın yolu bir.
Çünkü hakemlere güven tam(!)
Fifa kokartlı olmayanı vermesinler bizim maçlara.
Hakemler ligimizde berbat !! Bu maçta iki takım adına da itiraz edilebilecek birçok durum var.
Hakem bir şey olsa da oyunu durdursam akışını bozsam diye bekliyor adeta.Avrupa ile aramızda uçurum var.
hakemlerin saygınlığı kalmadı onları bu hale getiren kurumlar düşünsün tabi bunların içinde kuluplerde var
lige yeni yükselen tüm hakemler bizim maçlarda deneniyor resmen. rezillik. tüm lig boyunca hakemlere bakın kaçı fifa kokartlı. fifa kokartlı olanları kaçı kaçıncı sınıf kaleci ve en son hangi büyük takımın maçını ne zaman yönetmiş. hep görev adamları bize geliyor nedense
hakeme demirörene rağmen bugün galibiyeti tırnaklarımızla kazıyıp söke söke aldık daha ne diyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
lige yeni yükselen tüm hakemler bizim maçlarda deneniyor resmen. rezillik. tüm lig boyunca hakemlere bakın kaçı fifa kokartlı. fifa kokartlı olanları kaçı kaçıncı sınıf kaleci ve en son hangi büyük takımın maçını ne zaman yönetmiş. hep görev adamları bize geliyor nedense
hakeme demirörene rağmen bugün galibiyeti tırnaklarımızla kazıyıp söke söke aldık daha ne diyeyim.
2 farklı konu karışmış pardon Galatasaray maçlarındaki hakemlere bakın fifa kokartlı olanlar bile kaçıncı sınıf hakem ve en son hangi büyük takımın maçını yönettiler. demek istemiştim.
ayrıca ek olarak. yönettikleri diğer büyük maçlarda bize oldukları kadar cesur net kararlar veren bir yönetim mi sergilemişler.
neresinden tutsam elimde kalıyor bu tff demirören hakemler. vallahi rezillik
biz 2-3 hafta önce hakemlerden konu açarken herkes ağız birliği etmişçesine 2-0 dan maç verdiniz bir de hakem diye ağlamayın diyorsunuz.Bu en yakın örnek.Yani demem o ki sadece başınıza hakem felaketi gelince bu konuya değinirseniz hakemler hep kötü kalır.Yeri geldimi anadolu maçlarındaki hakem katliamlarını bile ortaya atıp tartışmak lazım ama şu forumda bile fanatiklikten gözümüz hiç birşey görmüyor e sonuç olarak herkes diğer takım puan kaybetsinde nasıl kaybederse kaybetsin hatta inşallah hakem hata yapar diyenler bile var.
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
aynı şeyleri bizde söyledik hatta bu hakem sizden önce bizde denendi 2-3 hafta önce.
llk gol ofsayt değil,diğer dediklerin doğru ama hakemler rezalet gerçekten.Dünyanın herhangi bi yerinde bu kadar sık düdük çalınan bi lig var mıdır acaba? Top oynanmasına müsade etmiyo adamlar,her maç böyle bu katil olmamak elde değil,ulan bi bırak aksın oyun yav tempo olsun bi,hız kazansın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme