Şimdi Ara

türkiyedeki en canlı nintendo forumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baktım burasıda pokemon forumu gibi olmuş yani ölmüş şuanda türkiyede nindoyla ilgili hangi forum canlı nintendocu mu?

not:canlıyı belki anlamamışsınızdır.yani online üye daha fazla olan

• Nintendocu baya iyidir.Surekli guncel yeni haberler falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes nintendo bakimindan turkiye ölü biraz herkeste bi grafik ve ps3 manyakligi var bi de karsilastirma yapmaya kalkiyorlar nintendotla sonyi ikisinin de verdigi zevk farklidir ama iste dedigi gibi nintendocu fena degil ama forum donanim kadar bile canli degil burayada uc bes kisi giriyo belli basli

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

Kardes nintendo bakimindan turkiye ölü biraz herkeste bi grafik ve ps3 manyakligi var bi de karsilastirma yapmaya kalkiyorlar nintendotla sonyi ikisinin de verdigi zevk farklidir ama iste dedigi gibi nintendocu fena degil ama forum donanim kadar bile canli degil burayada uc bes kisi giriyo belli basli

+1
  • Nintendocu sadece içerik ile iyidir forum bakımından sönük şuan hatta forum ortada yok.

Zaten forumlarına üyelikte kapalı üye olsan bile aktif etmiyorlar.

Önceden zevkle girip takip ettiğim nintendo ds türkiye forumları vardı orasıda bu yıl sonu sanırım ilgisizlikten kapanacak.

Kısacası ülkemizde genelde ps3 ve xbox360 forum ve siteleri aktif nintendo hep geri planda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Nintendocu sadece içerik ile iyidir forum bakımından sönük şuan hatta forum ortada yok.

Zaten forumlarına üyelikte kapalı üye olsan bile aktif etmiyorlar.

Önceden zevkle girip takip ettiğim nintendo ds türkiye forumları vardı orasıda bu yıl sonu sanırım ilgisizlikten kapanacak.

Kısacası ülkemizde genelde ps3 ve xbox360 forum ve siteleri aktif nintendo hep geri planda kalıyor.

peki hocam sence ben bu durumda 3ds almalımıyım?
  • 3ds tabiki al hocam ps vita alirsin ps3ten farki olmaz sen 3ds al hersey grafik degil forum olarak da korkma pm atarsin yardimci olabildigimiz kadar yardimci oluruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

3ds tabiki al hocam ps vita alirsin ps3ten farki olmaz sen 3ds al hersey grafik degil forum olarak da korkma pm atarsin yardimci olabildigimiz kadar yardimci oluruz

zaten hocam ps3üm var oyunları pek sarmıyor beni o yüzden nintendo düşünüyorum.yardımlarınız için sağolun.
  • Ps3 varsa ps vita bence gereksiz o yüzden amaç farklı oyunlar ile yüksek bir eğlence yaşamaksa 3ds şaşma aletin e-shop satılan eski ds oyunları bile inanılmaz zevkli.

Ayrıca yakında 3ds oyunları e-shop içinden satılacak e-shop nedir dersen ps3'ün psn ile aynı mantıkta çalışıyor.

Ama şunu unutma bu alet sana süper grafik ve pro oyunculara yönelik oyunlar sunmaz. Yani aksiyon türü oyunlar vs. bekleme çıksa bile tam bir verim alamazsın.

3ds sana sadece saf eğlence verir buda bence yeter.
  • Bence deneme fırsatı buldunuz ve beğendiyseniz kesinlikle alın. Forum korkunuz olmasın. Takıldığınız merak ettiğiniz her konuda cevap alırsınız.
  • Dostum bende konsolu inşAllah bu akşam alacağım. Yorumlarımı sana iletirim. Oyunlarımı GG üzerinden alacağım ve belkide e-shop tan alırım. PS3 üm var ve PSV zerre dikkatimi çekmiyor. sanki almışlar PS3 oyunlarını dokunmatik özellik ekleyip farklı bölümlerle yeniden satıyorlar gibi. Hee konsol güzel geleceği var ama ben açıkcası 3DS tercih ediyorum. Üstelik PSV gibi 16 gb lık hafıza kartına (ki bu kartı vita dışında hiçbirşeyde kullanamayacaksın) 200 lira vermiyorsun alıyorsun standart bir 16 lık sd 32 liraya kafan rahat... :)
    Kasıklarında bir acı hisetmiyorsun (malum... kazık....)
  • Wii u gelince cosar sen merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nintendocu forumuna ne oldu 1 haftadır duman
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

nintendocu forumuna ne oldu 1 haftadır duman

bakıma girmişti yeni hali daha çok kullanıcılara yönelik olmuş ben beğendim bu hali daha iyi.
  • Ben de çok begendim yeni Nintendocu yu. Geçen SSF4 turnuvası bile düZenledik gayet iyiydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Ben de çok begendim yeni Nintendocu yu. Geçen SSF4 turnuvası bile düZenledik gayet iyiydi :)

hocam senin ordaki nick ne benim aynıda
  • Benim de aynı. Ekleyelim birbirimizin friend kodunu online falan takılırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.