Bildirim
Türkiyede Olmayan Efsane SSLİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Anladık komşun seni çok seviyo ve ingiltereye gitti komşun ingiltereye gittigine göre evide güzeldir yani güzel bi eviniz var sizde zenginsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 28 Aralık 2014; 16:36:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İnnocent Man
Anladık komşun seni çok seviyo ve ingiltereye gitti komşun ingiltereye gittigine göre evide güzeldir yani güzel bi eviniz var sizde zenginsiniz
-
-
İngiltere de Sedat's çarşısinda 4 Sterlin kardes, fakirler aldığı için pek almıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oo T.A.A da burdaymis. Drop testini yapsana
Domuz yağı vardır bann
Konuyu görünce aklıma geldi. Yıllar önce bir arkadaşım vardı, babası avusturyadan çikolata getirirdi ve ben ona cips alırdım o bana çikolata verirdi -ne biçim arkadaşmışız biz yav-
Siyahlı ve beyazlı çeşitli şekillerdeydi yani bildiğimiz kare, dikdörtgen değildi ve inanılmaz lezzetliydi. Bu çikolatayı bilen var mı, bulun bana
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naberfıstık
-
quote:
Orijinalden alıntı: İnnocent Man
Tebrik ediyorum
bilen var mı -
Boxtan şeyler
Onlarda nestle dairy box varsa bizde de eti petito var
var tabii kutuya niye aldanıyonki -
Araştırsana gerizekalı yaz google'a dairybox türkiye diye çıkar.
Birader önce doğru konuş.Araştırdım her yeri didik ettim bulamayınca buraya konuyu açtım.Hadi şimdi gidebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X