Şimdi Ara

Türkiyede mi yaşıyorsunuz amerikada mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiyede mi yaşıyorsunuz amerikada mı?

(En Son Oy Tarihi: 7.4.2022)
Giriş
  • evet beyler son zamanlarda bende dahil çoğu üye amerikaya taşındığı için bu konuyu uygun gördüm.hangi ülkede yaşıyorsunuz? türkiye mi amerika mı? eğer ikisindede yaşamıyorsanız oy kullanmayın.

• Sanki yan mahalleye taşınıyor gibi anlatmışsın.

Öyle kolay değil, sen nasıl gittin ?

• Harbiden. Canı isteyen gidiyor herhalde
  • Gitmek çok kolay değil, nasıl gitti bir anlatsa güzel olur.

• nasıl kolay değil manyak mısın? sana gitme yollarını anlatayım istiyorsan.

1-eb3 programı ile ücret karşılığı şirketler tarafından kendine iş buldurup green card alarak gidebilirsin.

2-uluslararası geçerlilikte meslek sertifikası veren eğitim kurumlardan aldığın belgeyle çalışma green cardına başvurabilirsin.

3-uluslararası geçerliliği olan meslek sertifikanın eğitim kurumundaki danışmanın cv lerini amerikaya gönderip seni bir iş yeri kabul edebilir.ve çalışma vizesiyle gidebilirsin.

4-kültürel değişim programıyla gidip çalıştığında işverenin sana sponsor olursa taşınabilirsin.

5-geçici mevsimlik iş arayan işyerlerinden iş bulan şirketler aracılığıyla geçici çalışmak için gidip işverenin sponsor olması halinde kalabilirsin.

buyur her şey ortada.seç beğen al.

• Öyle olmuyor işte. Sanki her önüne geleni her iş veren kabul ediyor, belli bir akademik başarın olması lazım.

• hayır akademik başarıya bakmıyorlar.bu saydığım programlarla çok rahat seni kabul eden iş yerleri çıkıyor.amerikaya gitmek artık çok çok kolaylaştı.herkes taşınabilir artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık amerikaya gitmek kolay.çok çalışıp isteyen herkes gidebilir 

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Şuan vasıfsız bir şekilde oraya gidiyoruz diyelim. Bir işe girdik, geçim nasıl öyle kolay mı oluyor ?

Gel sana hemen şu kadar para verelim diyorlar mı ?

• maaşın ne kadarsa o kadar para veriyorlar tabii.geçim kolay mı dersen kolay diye duymuştum.zaten vergiler çok az.zamda olmuyor.

Yine de zor olacaktır.

• alışırsın bea.

Hocam haklısınız da Türkiye de memur olmayı Amerika da vasıfsız işçi olmaya tercih ederim. Maaşın çok büyük kısmı kiraya ve sağlık sigortasına gidecek ve hayvan gibi çalışacaksın. Olay Amerika da mühendis doktor vb. olarak giderek hayatı yaşamak. O da üst düzey İngilizce ve kariyer gerektiriyor. Ben şahsen Kanada ya gitmeyi tercih ederim ve hedefim de o yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 5 Mart 2021; 20:41:11 >
  • Şu an doların durumundan haberiniz vardır gün geçtikçe yurtdışına kaçma imkanlarımız azalıyor
  • dolar yükseliyor diye mi yurtdışına çıkma ihtimalimiz azalıyor? nasıl bir mantıktır bu? sen amerikaya iş için gidersen zaten bütün masraflarını işverenin karşılıyor.

Hocam bana söyleyin Türkiye de kaç kişinin İngilizcesi yurtdışında yaşamak için yeterli. İngilizce kursu veya dil okuluna gitmek gerekiyor bunun fiyayları da gayet pahalı. Ben sadece dolar yükseldiği için gidemiyoruz demedim.O sadece minik bir detaydı. Bu konu hakkında baya bir araştırma yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 5 Mart 2021; 20:48:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.