Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: miracle99

Bu Cihaz Avi leri direk okuyor sanıyorum. Yani Divx leri.. Acaba alt yazı da gösteriyormu.

bu cihaz degil in-970 modeli direk oynatıyor. alt yazı destegi malesef mevcut degil. bunun için da vinci işlemcisi kullanması gerekli bu işlemcininde fiyatları çok pahalı oldugu için şu an için türkiye pazarına pahalı gelebileceginden düşünülmedi. alt yazı destegi cowon un a2 ve a3 modellerinde mevcuttur.
  • filmi altyazı ile ripleyen programlar var bu sorunu ortadan kaldıracaktır. (bknz smart movie converter)
  • MarjinaL_Kirpi,

PM atmıştım galiba araya kaynadı. Fiyat sormuştum, uygunsa almayı düşünüyorum.
    Bu arada pil süresi kafama takılıyor. Birkaç saat çok az. yeni modellerde iyileşme var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

MarjinaL_Kirpi,

Bu arada pil süresi kafama takılıyor. Birkaç saat çok az. yeni modellerde iyileşme var mı?

pil kalitesi ve şarj aleti kalitesi arttırıldı. bir deneme yapmadım ama deneyim yazarım en yakın zamanda. pm ye de cevap veriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

MarjinaL_Kirpi,

Ürünün pil kalitesi gerçekten çok güzel ürünü cumartesi günü aldım aynı gün akşam şarja koydum ertesi gün sabah aldım elime incelemeye başladım mp3 lerimi videolarımı resimleri denemek için resim attım içine radyoları TV yi ayarladım yani 3-4 saat iyice kurcaladım :) ertesi gün yani pazartesi sabah işe giderken yaklaşık 1 saat TV işten eve dönüşte 1 saate yakın radyo evde akşam bir film, salı sabahı yine işe giderken 1 saat TV akşam eve dönerken 1 saatten fazla mp3, çarşamba sabah işe giderken TV izledim akşam eve dönerken pil tek kademe kalmıştı evde yarım saat kadar video izledim ancak bitti, üstelik bu ürünün ilk şarjı.. :)

Umarım pil konusundaki şüphelerinizi bir nebze aydınlatabilmişimdir...

• Sayın MarjinaL_Kirpi merhaba,

size pm attım, cevap alabilir miiym ltf, ürünü sabırsızlıkla denemeyi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeravniaker -- 10 Temmuz 2008; 14:37:59 >
  • Arkadaşlar ürün hepsiburadada süper hızlı gönderi ile aynı gün kargo yapıyorlar..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50762
  • arkadaşlar bu cihazda altyazı desteği varmı?ve pili takılıp çıkartılıyormu yani yanımızda harici bir pil taşımak istersek kendimiz takıp çıkartabilirmiyiz? bide avi formatına çevirince 60 dklık bir vcd filmi boyutu kaç mb oluo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: krcn

arkadaşlar bu cihazda altyazı desteği varmı?ve pili takılıp çıkartılıyormu yani yanımızda harici bir pil taşımak istersek kendimiz takıp çıkartabilirmiyiz? bide avi formatına çevirince 60 dklık bir vcd filmi boyutu kaç mb oluo?

Altyazı desteği yok ancak , altyazıyı filme gömen programlar mevcut bunlardan faydalanabilirsin zaten üstteki mesajları okursan neden desteklemediğini de Marjinal_Kirpi abim yazmış Pili içine gömülü ve takılıp çıkarılamıyor. İthalat sırasında pil kimyasal madde olduğundan sanırım, takılıp çıkarılan pillerin gümrükten geçişinde zorluk oluyor diye biliyorum. Hemde cihazın şu an gayet uygun olan kalınlığını arttıran bir şey olur çıkarılabilir pil bence. Ömrü iyi olduktan ve USB den bile şarj olduktan sonra benim için gerekli birşey değil. Ama olsa iyi olurdu. Kendiniz takıp-çıkaramazsınız kısacası. Sanırım 100-200 mb civarı olabilir maksimum,denemedim henüz. Tabi in-t500 ün programı için konuşuyorum,aviye çeviren bir çok program var. Deneyenler daha net bir rakam verebilirler.

• cewabın için teşekkür ederim ama kullanan arkadaşlar birazdaha görüşlerini yazarlarsa iyi olur...
  • Merhaba;

Sanırım bu ürünü ilk alanlarda biriydim, şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca kılıfıda geldi ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeravniaker

Sayın MarjinaL_Kirpi merhaba,

size pm attım, cevap alabilir miiym ltf, ürünü sabırsızlıkla denemeyi bekliyorum.

pm attım , cevap bekliyorum, çok.tşk.
  • quote:

quote:

pm attım , cevap bekliyorum, çok.tşk.

cevap verdim
  • cihazın garantisinin ve satıcının nekadar sağlam olduğu benim tarafımdan da birebir direk görülmüş oldu.
    cihazın antenini kırdım (kullanıcı hatası) 2 günde değiştirip yeni yazılımı ile geri gönderdi.
    valla helal olsun.
  • bu ürün made in ?
    ne malıdır
  • kulaklıgı her turlu mp3 kulaklıgı olurmu,yoksa normal kulaklık ucundan daha kucuk uçlu kulaklık oluyor..vede bu ılerde kopunca ınce uclu kulaklık bulmak zor oluyor..
    standart uçler ıyıdır..
  • üründe sadece avi formatlı videolar mı oynatılıyor ve bildiğim kadarı ile büyük boyutlu fotoları açarken telefonlar fln çok zorlanıyor(810i de öle gördüm)zorlanma olmasın die bi arkadaşımda olan bi mp4 otomatik olarak küçültüodu bunda da bu özellik var mı acaba
  • Ürünü yeni aldım çok deneme fırsatım olmadı sonra yorum yapacaktım ama inceleyebildiğim kadarıyla cevap vereyim.
    Bildiğimiz 3.5 stereo jack ile çalışıyor. Herhangi bir kulaklığı takabilirsiniz.

CD den çıkan yazılım ile videoları avi ye çeviriyorsunuz. Gayet güzel oynatıyor, ses-görüntü ok. Lostun bir bölümünü ve bir video klibi çevirdim. Gayet güzel oldu. Başka bir program ile çevirdim format vs birşeyleri tutturamadım dosyayı açmadı. Uğraşmamak için kendi proramı ile çevirmek gerekiyor.

Yanlış hatırlamıyorsam ürün çin malı, yanlışsa arkadaşlar düzeltsin. Yalnız ilk izlenimlerime göre ithalatçı tarafından özenle seçilmiş bir ürün gibi görünüyor. Sennheiser kulaklıkla denedim (rock eqlzr) tizler midler çok iyi geldi. Basslar ise gayet güzel ve dengeli, tizleri boğacak kadar aşırı değil ama olması gerektiği kadar kuvvetli. Ses seviyesi aşırı yüksek değil ama yeterli, bundan sonrası zaten fazla geliyor. Orite vs markalar ile ses kalitesi karşılaştırılmaz.

TV birçok kanalı az veya çok karlı çekti. Eğer tam çekerse çok net gösteriyor. Hoşuma giden bir durum çekim gücü azalınca kaymalar vs olduğu zaman ses pek etkilenmiyor, bu yüzden rahatsız edici olmuyor. TV ve radyo vericilerine yakınım ve 6.kattayım. Sinyali bozuyor olabilir. Benim evde radyo da zor çekiyor bu yüzden. Vericiden biraz daha uzak biryerde daha net çekebilir. Henüz görmemiş olsam da TV nin de uygun şartlarda iyi çekeceğini düşünüyorum.

Radyoyu 1 kez deneyebildim. PowerFM, capital ikisini de çekemedi başka kanallarla karıştırdı, zaten benim K750i de doğru yere koymadan evde biraz zor çekiyor. Benim ev biraz problemli.

İçinden çıkan kulaklığı deneyemedim çünkü arızalı çıktı, MarjinaL_Kirpi arkadaşım yenisini gönderiyor. Sağlam olan tek kulaklıktan gelen sesten tizleri anlayamadım ama çift kulaklık ile baslar yumuşak ve doyurucu olacak gibi. Güzel ürün ve ilgi için kendisine buradan teşekkür ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Kablotv ile ilgili sorunu çözdüm. Dahili anten açık olunca etkileniyor bir şekilde, onu kapattığım zaman "weak signal" sorunu yok.

Kablotv ile kanallar çok net.

Kendi anteni ile 60 kanal buluyor kablotv ile 14 :(

Neyse zaten kablo tv ile izlemeyeceğim sonuçta. Mühim olan kendi anteni ile olan performansı.

Onuda detaylı test edicem.

merhaba,

ben izmir bostanlı sahilde kendi anteni ile sadece 29 kanal bulabildim, siz ve diğer arkadaşlar kanal sayılarını bildirebilir misiniz ltf.?

• alet çok güzel gibi duruyor fakat kafamı karıştıran bikaç şey var 1-tanınmamış bi marka olması 2-bu forumdaki arkadaşlara yollanan aletlerin %60-70inin arızalı çıkmış olması.acaba kulaklık ve anten girişleri başa bela olurmu diye düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar daha geniş bilgi verirlerse sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.