Arkadaşlar benim kutuda cd falan çıkmadı. başka programlarla da video dönüştüremedim lütfen hayır sever bi arkadaş bu ürünün kendi video dönüştürücüsünü pm den veya direk link olarak bana atabilir mi?? lütfen sabahtan beri uğraşıyorum.
pocket divx encoder ile 320x240 yaptığın zaman cihaz açıyor. hem alt alt yazıyıda filme gömeblirsin. kendi programı altyazı gömmüyor.
2 gün önce ürün elime geçti. Şık bir görünüşü var, ekran kalitesi iyi. ben özellikle televizyon özelliği için aldım. küçüklükten beri hayalimdi yanımda bi televizyon taşıyabilmek :) özelliklerine göre fiyatı çok uygun, sadece mp4 çalar olsa pahalı denebilirdi ama televizyon özelliği var bunu da hesaba katmak lazım. İlk gün antenin sağa sola döndüğünü farketmemiştim, sonra tesadüfen farkettim, anteni oynatarak en iyi görüntü veren pozisyonu belirleyebiliyorsunuz. Tuşlar biraz sert ama zamanla alışılıyor. Taşıma kılıfında ziyade ürünün dış yüzeyini çiziklerden korumak için şeffaf bir kılıf olsa ürünün yıpranmasını engelleyebilirdi. Ben şu altunizadedeyim, o antenlerin bulunduğu tepeye yakınım baya 15-20 kanal yakalayabildim kapalı bir ortamda. Bir ara dışarda da deneyeceğim. Kulaklıklar televizyon için gayet yeterli. Pil süresi de tatminkar, içindeki yarım şarjı sürekli televizyonu açık bırakarak 4 saatte anca bitirebildim. İçinden çıkan cd'deki program videoları gayet hızlı dönüştürüyor fakat 320x240'ı dışında bir çözünürlük seçerseniz ürün oynatmıyor videoyu. E-kitap göstericisi siyah arka fonlu, bu da uzun süre beyaz ışığa bakmak zorunda olmadan okuma yapabileceğimiz anlamına geliyor bence. Kısacası Fiyat/Performans bakımında başarılı bir ürün. Satış sonrası destek olayında da gördüğüm kadarıyla ithalatçı firma müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Böyle bir ürünü getirdikleri için teşekkürler :)
Arkadaşım rica etsem orjinal programını upload edip bana gönderir misin lütfen
bu akşam içinde göndermeye çalışacağım.
Valla büyük bi iyilik yaparsın gerçekten. dün sabah aramaya başladım google dan bu siteyi gördüm üye oldum. bu makina üzerinde konuşulan tek yer burası. ben makinayı mavi bilgisayardan aldım içinden cd çıkmadı. alacak arkadaşlar varsa da dikkat etsinler. ImToo ve Apex Video Converter programını denedim ikisinin de dönüştürdüğü videoları açmadı. ama inşallah sayenizde olacak gibi :-) denon arkadaş saolsun bi program tavsiye etti eğer kendi cd siyle olursa o programla da alt yazı gömebilirim şimdiden tşkkürler...
İçinden çıkan programın tam adı AVIConverter 5.1.0 kısa bir google araması yaptım ilk çıkan sonuçta program hakkında bir bilgi var ve 1999 yılında çıkmış bu sürüm :)
bu programın downloadı yok o sitede başka bi program var. sayfa om bire kadar gezdim yok:((
evet malesef yok. dediğim gibi ben akşam göndermeye çalışacağım. sen bana pm at akşam 8-9 gibi. unutmuş olursam hatırlarım hemen.
ya ben iş yerindeyim evde net yok inşallah hatırlarsın ben anca 6 gibi hatırlatabilirim
ben de iş yerindeyim malesef. ben rapidshare'e atarım. linki de sana pm'den yollarım. bir ara indirirsin artık.
arkadaşlar dönüştürücü programı isteyen olursa bana pm'den ulaşabilir.
Creative zen 4 gb 200 ytl, ingoo in-970 8 gb 190 ytl Bunlardan birini alcam fakat izmirde mavi bilgisayar yok heralde GGden sipariş vericem
Pocket divx encoder ile hiçbir ayara dokunmadan program açıldığı şekilde 320x240 yaptım. videoyu açmıyor. işin sırrı nedir? Bu araçla yapabilirsek daha iyi altyazı yönünden
quote:
Orjinalden alıntı: denon pocket divx encoder ile 320x240 yaptığın zaman cihaz açıyor. hem alt alt yazıyıda filme gömeblirsin. kendi programı altyazı gömmüyor.
Ben de 320x240 şeklinde yaptım dosya formatı hata verdi, ama altyazıyı filme gömdü sonra kendi programıyla çevirip öyle yükledim filmi alete. Sanırım ince bi ayar yapmak gerekiyor, başlangıçta bir sürü cihaz resmi gösteriyor en uygun olanını seçmek gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
Pocket divx encoder ile hiçbir ayara dokunmadan program açıldığı şekilde 320x240 yaptım. videoyu açmıyor. işin sırrı nedir? Bu araçla yapabilirsek daha iyi altyazı yönünden
quote:
Orjinalden alıntı: denon pocket divx encoder ile 320x240 yaptığın zaman cihaz açıyor. hem alt alt yazıyıda filme gömeblirsin. kendi programı altyazı gömmüyor.
şu an işyerindeyim programın ara yüzünü hatırlayamıyorum. sağ taraftaki iriver modelini seçip ekran özelliğini de 320x240 yaptığım zaman açtı filmi.(kutsal damacana ve onion movie) çok fazla varyasyonlar denemedim açıkçası. ama kendi programı ile attığım filmler sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
denon sağolasın linkini verdiğin program sayesinde filmlere altyazı ekleyerek atabiliyorum. Ayrıca küçük bir ayrıntı altayazıların türkçe olması için Advanced Settings ' e gelip alttaki Subtitles (Altyazı) bölümündeki Encoding kısmını iso-8859-9 yaparsan türkçe karakterleri tanıyor. :) Tecrübe edilmiştir. Saygılarımla...
Marjinal_Kirpi sanada selam bu ara görüşemiyoruz...
altyazı da oldu süper oldu. font da ayarlanıyo miss...