Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: odanedemek

Üründe harici anten girişi, kulaklık ses çıkışı, microsd kart girişi ve data+şarj girişi mevcut. Bunun dışında başka giriş-çıkış yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Üründe acaba AV girişi varmı mesela vcd player e felan bağlanabiliyormu (gerçi diyeceksinizki 4 gb hafızaya at filmi içine izle :) ) ama teknik bilgi açısından...

güzel açıklama olmuş
  • Açıklamalarınız için teşekkürler ürünün üzerindeki usb girişinden uygun bir kablo ile av girişi yapmak mümkün olurmu acaba teknik açıdan nasıl olur bilmiyorum ama uygun yazılam ve kablo ile olabilir gibi geliyor neyse tekrar bilgileriniz için teşekkürler.. Birde yeni parti ürünler ne zaman gelecek acaba kesin bir tarih varmı...
  • ürün elime geçti.kılıf herkesde olduğu gibi bende de çıkmadı.
    ilk izlenimlerim malzeme kalitesi ve ürünün görünüşü gayet başarılı. Aşırı korsan çin markaları gibi değil. burada yazılmayan ve kimsenin merak etmediği , ve benim tarafımdan çok merak edilen bir konu pc den dosya aktarım hızı gayet başarılı. (hız veremicem ama elimdeki 2 gb kingston flash bellekle aynı).Diğer bir merak edilen konu hareket halinde iken (izmir için yazıyorum) Aliağa İzmir arası sürekli gitmekteyim şehir içinde trafikte görüntüde hafif kopmalar oluyor fakat izlnebilir bir durumda. şehir dışında ise çatal antenle bile izlenen meşhur trt'miz ve onun türevi kanallar çekiyor. kulaklığından bahsedecek olursam yüksek frekanslarda başarılı (1khz ve üzeri) yani tiz sesler, bass seslerde ise yüksek volum dinlemezseniz orta. şarj adaptörü üzerindeki l.e.d i biraz daha ufak bişey koysalarmış olurmuş. Ama şarj adaptörü üserindeki usb kablosu girişi çok iyi düşünülmüş. Benden bukadar her türlü alınabilecek bir ürün . benden 100 üzerinden 90 aldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: denon

ürün elime geçti.kılıf herkesde olduğu gibi bende de çıkmadı.
    ilk izlenimlerim malzeme kalitesi ve ürünün görünüşü gayet başarılı. Aşırı korsan çin markaları gibi değil. burada yazılmayan ve kimsenin merak etmediği , ve benim tarafımdan çok merak edilen bir konu pc den dosya aktarım hızı gayet başarılı. (hız veremicem ama elimdeki 2 gb kingston flash bellekle aynı).Diğer bir merak edilen konu hareket halinde iken (izmir için yazıyorum) Aliağa İzmir arası sürekli gitmekteyim şehir içinde trafikte görüntüde hafif kopmalar oluyor fakat izlnebilir bir durumda. şehir dışında ise çatal antenle bile izlenen meşhur trt'miz ve onun türevi kanallar çekiyor. kulaklığından bahsedecek olursam yüksek frekanslarda başarılı (1khz ve üzeri) yani tiz sesler, bass seslerde ise yüksek volum dinlemezseniz orta. şarj adaptörü üzerindeki l.e.d i biraz daha ufak bişey koysalarmış olurmuş. Ama şarj adaptörü üserindeki usb kablosu girişi çok iyi düşünülmüş. Benden bukadar her türlü alınabilecek bir ürün . benden 100 üzerinden 90 aldı.

Güzel ürün inşallah bir hafta içinde bende alacağım.. Açıklamaların için çok teşekkürler burayı okuyupta aklında soru kalan kimse yoktur sanırım...

• yeni ürünlergelecek hafta elimizde olacak gibi. kulaklık yönünden ve şarj yönünden tv li modelimiz kullanıcılardan bir kaç sorun geldi. bu yüzden kulaklık olarak kulak içi olacak şekilde metal kasaya sahip bir kulaklık kullanacagız. ve oluşan kimi şarj sorununun şarj aletinden kaynaklandıgını tesbit ettiğimizden şarj aletinde iyileştirmeye gittik. buradan sorun yaşayan arkadaslara duyurulur.

in-970 modelimizin ekranı flat dokunmatik ekran olacak ve tv-out çıkışı olacak. bu ürün bir çok video formatını direk oynattıgı için dvd - vcd player yerine kullanılabilecek bu özelliği sayesinde.

not : kılıfı çıkmayan kullanıcılarımız adreslerini pm ile bildirirlerse bir liste yapıyorum şu anda kılıf elimize ulaştıgı gün herkesin adresine kargo yapacagız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

yeni ürünlergelecek hafta elimizde olacak gibi. kulaklık yönünden ve şarj yönünden tv li modelimiz kullanıcılardan bir kaç sorun geldi. bu yüzden kulaklık olarak kulak içi olacak şekilde metal kasaya sahip bir kulaklık kullanacagız. ve oluşan kimi şarj sorununun şarj aletinden kaynaklandıgını tesbit ettiğimizden şarj aletinde iyileştirmeye gittik. buradan sorun yaşayan arkadaslara duyurulur.

in-970 modelimizin ekranı flat dokunmatik ekran olacak ve tv-out çıkışı olacak. bu ürün bir çok video formatını direk oynattıgı için dvd - vcd player yerine kullanılabilecek bu özelliği sayesinde.

not : kılıfı çıkmayan kullanıcılarımız adreslerini pm ile bildirirlerse bir liste yapıyorum şu anda kılıf elimize ulaştıgı gün herkesin adresine kargo yapacagız.

Yeni ürünleri merakla bekliyoruz ilginize çok teşekkürler....

• bunun fiyatı ne kadar?
  • Şuan Hepsiburada da 220 ytl 4 gb kapasiteli olan
  • bence beklemek lazım ileride neler neler çıkar belkide uydu bile izleyebiliriz

bekleyelim bunlar ucuzlar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

bence beklemek lazım ileride neler neler çıkar belkide uydu bile izleyebiliriz

değişik bir düşünce saygı duymak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

değişik bir düşünce saygı duymak lazım

teşekkür ederim

laptoplar bile ucuzladı
  • herşey ucuzlucak diye beklersek hiçbirşeye sahip olamayız.

benim kendi kenime ürettiğim bi laf var "çok severim bu lafı"

TAZE TEKNOLOJİ HER ZAMAN PAHALIDIR
  • quote:

Beklemesine bekleyelimde ömrümüz vefa edermi acep ...
  • arkadaşlar peki bu cihaz film yani avi izlerken donma gibi bi sorun veriormu
  • takılma don vb sıkıntılar yok.ileri ve geri sararken de sıkıntı yok..yalnız çok büyük fotoğrafları açarken biraz yavaşlıyor.ama illaki fotoğraflara cihazın ekranından bakçam derseniz ufaltıp atarsınız sorun ortadan kalkar.
  • Denon ürünün şarjı hakkında da bilgi verirmisin mesala TV izlerken ne kadar gidiyor. Sanırım radyo ve mp3 dinlerken uzun gider çünkü ekran faktörü ortadan kalkıyor ama TV ve Videoda durum nasıl.. Şimdiden sağolasın...
  • Bide TV-Out u olsa tadından yenmeycek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Bide TV-Out u olsa tadından yenmeycek..

:) haklısın şimdi bir kaç farklı özellik için çalışmaktayız. tv-out ve in970 modelindeki gibi bütün video formatlarını direk olarak destekleme özelliği dahil edilebilir ozaman tam süper olur beee
  • 1 saat işe gidiş 1 saat dönüş toplam 2 saat tv izleme ve mp3 dinleme karışık bir şekilde uyguluyorum. kalan pili söliyeyim kırmızı uyarısının biraz üzerinde oluyor. daha hiç bitirmediğim için ve sürekli tev izlemediğim için verebileceğim cevap bu. fakat bütün portable cihazlarda olduğu gibi t500 de de bir sürü farklı kriter var pil ömrü konusunda. mesela ben mp3 leri yüksek sesle dinliyorum bu bi kriterdir pil konusunda. averaj bir kullanımda pilinin 3.5 - 4 saat gideceğini düşünüyorum.

benim bir sorum olcak marjinal kirpiye;
    t500 modelinin pil kodu nedir? AAA bl5c gibi..
    denk gelirsek alalım.garantisi bitince kendimiz değiştiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denon -- 18 Haziran 2008; 16:32:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denon

1 saat işe gidiş 1 saat dönüş toplam 2 saat tv izleme ve mp3 dinleme karışık bir şekilde uyguluyorum. kalan pili söliyeyim kırmızı uyarısının biraz üzerinde oluyor. daha hiç bitirmediğim için ve sürekli tev izlemediğim için verebileceğim cevap bu. fakat bütün portable cihazlarda olduğu gibi t500 de de bir sürü farklı kriter var pil ömrü konusunda. mesela ben mp3 leri yüksek sesle dinliyorum bu bi kriterdir pil konusunda. averaj bir kullanımda pilinin 3.5 - 4 saat gideceğini düşünüyorum.

benim bir sorum olcak marjinal kirpiye;
    t500 modelinin pil kodu nedir? AAA bl5c gibi..
    denk gelirsek alalım.garantisi bitince kendimiz değiştiririz.

ömrümüz yettikce denk gelmeye bırakmayız işi merak etme. şu anda pil konusunda birkaç ilerleme kaydettik. çalma süreleri uzayacak. yeni pillerden yedek olarak istedim. elime ulaştıgı zaman pil konusunda sorun yaşayanların pillerini değiştirecegiz. şirketten

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.