Şimdi Ara

TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
2
Favori
44.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murat_akcay

kardeş kusuruma bakma ikidebi soru soruyorum ama ben track dosyasını nero ile flac yaptım ama winamp için codec işini halledemedim dedim bari media player için yapıyim onun içinde bulamadım ingilizce anlatımlı biyerden indirdim bişeler ama linkler ölü falan çıktı daha rahat yapabliceğim bi yöntem yokmu veya sn göndersen codec plugin vs. yi şmdiden sağolasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: resetm

Kayıplı bir formattan (mp3, ogg, wma gibi) Flac'a çevirmek kaybedileni geri getirmez. Audio Cd den flac'a çevirirseniz kayıpsız olarak dinleyebilirsiniz. Torrent de ve rapidde bolca Flac a çevrilmiş materyal bulabilirsin.(eğitim amaçlı tabii)

Cd'yi Flac formata çevirdin ama winamp ile çalamıyormusun? Bunu dene (http://www.winamp.com/plugins/download/143611)

• yav uğraş uğraş olmuor bnim winamptamı bişi var acaba sildim yenisini falanda yükledim hiçbirinde açmıor öle duruo öbür şarkıya atlıo sonra başka programalr indirdim onlarda açmıor zor bi olayada benzemior elimdende bişey kurtulmaz kolay kolay ama bu flac olayını birtürlü beceremedim valla ilginç.
    Kardeş yardımın içinde sağolasın ben hala kurcalıorum siteleri yaparım inş :D merak ettim şu flac kalitesini
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: murat_akcay

kardeş kusuruma bakma ikidebi soru soruyorum ama ben track dosyasını nero ile flac yaptım ama winamp için codec işini halledemedim dedim bari media player için yapıyim onun içinde bulamadım ingilizce anlatımlı biyerden indirdim bişeler ama linkler ölü falan çıktı daha rahat yapabliceğim bi yöntem yokmu veya sn göndersen codec plugin vs. yi şmdiden sağolasın.
    quote:

Kayıplı bir formattan (mp3, ogg, wma gibi) Flac'a çevirmek kaybedileni geri getirmez. Audio Cd den flac'a çevirirseniz kayıpsız olarak dinleyebilirsiniz. Torrent de ve rapidde bolca Flac a çevrilmiş materyal bulabilirsin.(eğitim amaçlı tabii)

Cd'yi Flac formata çevirdin ama winamp ile çalamıyormusun? Bunu dene (http://www.winamp.com/plugins/download/143611)

• Evet arkadaşlar ürünün ithalatını yapan arkadaş ürününün arkasında duruyor. Anten ile ilgili problemi kendisine ilettim ürünü direk yenisi ile elden değiştirdi. Kargo hepsiburada vs. ile uğraşmama gerek kalmadı. Bu yüzden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Gelelim ürünün incelemesine; ben 4gb olan modeli tercih ettim. Ürünün malzeme kalitesi ve dizaynı kusursuz. Ekran netliğine diyecek bir şey bulamıyorum. Herhalde o kadar küçük bir ekranda bundan daha net bir görüntü olamaz olsada insan gözü farkedemez.
    Televizyonu çok güzel evinizdeki normal anten ile izlediğiniz tüm kanalları sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Ben birde uyduya bağladım cam gibi görüntü aldım.
    Birde son olarak filim izlerken ileri geri alma olayını çözmem biraz geç oldu. Değiştirme tuşlarından ch+ ya basılı tuttuğunuzda hızlı ileri sarma ch- ye basılı tuttuğunuzda hızlı geri sarma yapıyor.(Kitabında yazıyormuş gerçi ama ben her zaman kitabı sonradan okuduğum için geç farkettim.)
    Menüsü net anlaşılır ve hızlı takılma yapmıyor.
    Bir tek eksisi harici hoparlörü televizyonda yeterli ancak diğer uygulamalarda yetersiz kalıyor. Ama kulaklık sesinde bir sorun yok ses gayet yeterli. (Her güzelin bir kusuru olur)

Kısacası çok güzel kullanışlı ve alınabilir bir ürün. Ben almayı düşünenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 30 Mayıs 2008; 21:49:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Evet arkadaşlar ürünün ithalatını yapan arkadaş ürününün arkasında duruyor. Anten ile ilgili problemi kendisine ilettim ürünü direk yenisi ile elden değiştirdi. Kargo hepsiburada vs. ile uğraşmama gerek kalmadı. Bu yüzden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Gelelim ürünün incelemesine; ben 4gb olan modeli tercih ettim. Ürünün malzeme kalitesi ve dizaynı kusursuz. Ekran netliğine diyecek bir şey bulamıyorum. Herhalde o kadar küçük bir ekranda bundan daha net bir görüntü olamaz olsada insan gözü farkedemez.
    Televizyonu çok güzel evinizdeki normal anten ile izlediğiniz tüm kanalları sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Ben birde uyduya bağladım cam gibi görüntü aldım.
    Birde son olarak filim izlerken ileri geri alma olayını çözmem biraz geç oldu. Değiştirme tuşlarından ch+ ya basılı tuttuğunuzda hızlı ileri sarma ch- ye basılı tuttuğunuzda hızlı geri sarma yapıyor.(Kitabında yazıyormuş gerçi ama ben her zaman kitabı sonradan okuduğum için geç farkettim.)
    Menüsü net anlaşılır ve hızlı takılma yapmıyor.
    Bir tek eksisi harici hoparlörü televizyonda yeterli ancak diğer uygulamalarda yetersiz kalıyor. Ama kulaklık sesinde bir sorun yok ses gayet yeterli. (Her güzelin bir kusuru olur)

Kısacası çok güzel kullanışlı ve alınabilir bir ürün. Ben almayı düşünenlere tavsiye ederim.

bende ainol t20 tv player almıstım aynısı incelemem imzada mevcuttur ilgilenenler bakabilir...

• Arkadaşlar bu ürünü araçta kullanabilirmiyim ekran boyutu yeterli olabilirmi zaten çok iri bir tv koyamama performansı ve kullanımı sizce araca uygunmu ayrıca usb den şarj olabiliyormu?
  • bu ürünü kullananlardan bir ricam var.

aletin içine bir text dosyası atıp yazıların e-book programında nasıl göründüğünü,

okurken ekrandaki parlamanın okumayı zorlaştırıp zorlaştırmadığını,

yazı büyüklüğünü, ekran parlaklığını, kontrast ayarlarının yapılıp yapılamadığını,

kitap okuma sırasında font ve zemin ya da yazı rengi seçimi ayarlarının olup olmadığını söyleyebilir mi?

Bu aleti alırsam sadece ve sadece kitap okumak için almayı düşünüyorum.

Herkes tv'den ve sesten bahsedip duruyor hiç kitap okumayı düşünen olmadı mı :) ?

film koyup seyrederken göz ekranın her yerinde hareketli oluyor ve zaten görüntü akıp gittiği için pek de farkedemiyoruz ama sabit bir şekilde beyaz bir ekran üzerinde hiç durmadan saatlerce yazı okuyunca ekran kalitesi ve netliğinin hassasiyeti önemli oluyor. herhangi bir arkadaş deneyerek fikrini belirtirse çok memnun olurum.

şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

bu ürünü kullananlardan bir ricam var.

aletin içine bir text dosyası atıp yazıların e-book programında nasıl göründüğünü,

okurken ekrandaki parlamanın okumayı zorlaştırıp zorlaştırmadığını,

yazı büyüklüğünü, ekran parlaklığını, kontrast ayarlarının yapılıp yapılamadığını,

kitap okuma sırasında font ve zemin ya da yazı rengi seçimi ayarlarının olup olmadığını söyleyebilir mi?

Bu aleti alırsam sadece ve sadece kitap okumak için almayı düşünüyorum.

Herkes tv'den ve sesten bahsedip duruyor hiç kitap okumayı düşünen olmadı mı :) ?

film koyup seyrederken göz ekranın her yerinde hareketli oluyor ve zaten görüntü akıp gittiği için pek de farkedemiyoruz ama sabit bir şekilde beyaz bir ekran üzerinde hiç durmadan saatlerce yazı okuyunca ekran kalitesi ve netliğinin hassasiyeti önemli oluyor. herhangi bir arkadaş deneyerek fikrini belirtirse çok memnun olurum.

şimdiden teşekkürler...

bu modelde degil ama söylediğin özellikler in-970 modelinde mevcutturç font rengi büyüklüğü vb gibi şeyler constrast ayarı vs yapabiliyorsun.

• güzel görünüyor yaw... bu in 970'i görebileceğimiz bir dükkân falan var mı? hepsi burada com'da satılıyor ama tabii ki yakından görmek lazım... bir sürü yerde milyarlık tellerin ekranı bile bakıp beğenmediğim olduğu için mutlaka ekranı çalışırken görmem lazım. cevap için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

güzel görünüyor yaw... bu in 970'i görebileceğimiz bir dükkân falan var mı? hepsi burada com'da satılıyor ama tabii ki yakından görmek lazım... bir sürü yerde milyarlık tellerin ekranı bile bakıp beğenmediğim olduğu için mutlaka ekranı çalışırken görmem lazım. cevap için teşekkürler...

hafta sonu itibariyle mavi bilgisayar magazalarında gorebilirsin. tabiki ankarada yaşıyorsan :) istanbul için bir müddet beklemen gerekiyor :D
  • Sayın MarjinaL_Kirpi
    INGOO IN-T500 cihazını hepsiburada.com sitesinden satın aldım ancak kutu içinden taşıma kılıfı çıkmadı. Ayrıca kutusunu açtığım zaman dahili antenin ucunun yarım santim kadar dışarıda olduğunu farkettim. Ne yaptıysam yapayım anten ucu yarım santim dışarıda kalıyor ve yuvasına oturmuyordu. Acaba bu normal midir??? Ayrıca cihazı kendi dahili anteni dışında harici bir antene veya uyduya kutu içinden çıkan aparat vasıtası ile bağladığımda select area Turkey seçili olmasına rağmen hiçbir kanalı bulamıyarak weak signal! uyarısı veriyor, ancak kendi dahili anteni ile problem yok. Bir teknoloji meraklısı olarak harici anten çıkışında bir problem olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınızı beklerim.
  • anten yerindeki sorunun iyice içeri dogru bastırırsanız çözebilirsiniz. eger tam olarak gene oturmuyorsa söylediğiniz gibi bir arızası vardır. harici anten girişi ile ilgili probleme gelince eger normal antenle tv niz çekiyorsa normal olarak urununde çekmesi gerekir. eger kanal bulamıyorsa harici girişte bir sorun oldugunu düşünebiliriz. ürünü yeni aldıysanız adresimize kargo yapmanız durumunda yeisi ile değişecektir. kılıf sorununa gelince 15-16 sı gibi yeni gelecek urunlerle kılıflarda gelecek ozaman adresımıze kargo yapabilirim.
  • Merhabalar ,
    Ürünü aracımdaki lcd ekrandan tv izlemek için almayı düşünüyorum. Fakat video out seçeneğinin olup olmadığını birtürlü anlayamadım. Mesela N95 telefonlarda görüntüyü kulaklık çıkışından ses ile birlikte tv ye aktarabiliyorsunuz, acaba bunda da öyle bir çıkış var mıdır?
  • Merhabalr bende hepsiburada.com dan TV li T-500 modelini aldım arkadaşın dediği gibi kılıf çıkmıyor olsa güzel olurdu.Aleti hepsibuarada.com 'a yolladım maalesef on/off düğmesi arızalandı alet açılmıyor..

bakalım ne kadar sürecek gelmesi. Aleti almayı düşünen arkadaşlara ekran görüntüsü ve çekim gücü mükemmel diyebilirim. gerçekten füzel bi alet

tv li telefonlardan daha net bir görüntüsü var
  • az önce sipariş verdim bakalım nezaman gelecek gelince yorumalrımı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denon -- 10 Haziran 2008; 16:42:27 >
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNDE TV OUT ÇIKIŞI (AV vs) VARMI????
  • quote:

Orjinalden alıntı: efdalcakir

ARKADAŞLAR ÜRÜNDE TV OUT ÇIKIŞI (AV vs) VARMI????

üründe tv-out çıkışı yok malesef.
  • Teşekkürler, demekki sonraki versiyonunu beklemem gerekecek. Size başarılar diliyorum, güzel ürünmüş.
  • Üründe acaba AV girişi varmı mesela vcd player e felan bağlanabiliyormu (gerçi diyeceksinizki 4 gb hafızaya at filmi içine izle :) ) ama teknik bilgi açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plaiNSpoken -- 12 Haziran 2008; 14:35:31 >
  • Üründe harici anten girişi, kulaklık ses çıkışı, microsd kart girişi ve data+şarj girişi mevcut. Bunun dışında başka giriş-çıkış yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: plaiNSpoken

Üründe acaba AV girişi varmı mesela vcd player e felan bağlanabiliyormu (gerçi diyeceksinizki 4 gb hafızaya at filmi içine izle :) ) ama teknik bilgi açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 12 Haziran 2008; 22:21:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.