Bildirim
Türkiyede Futbol
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
futbol bitmedi .futbolu futbol yapan şeyler kalmadı .ne onur var , ne dürüstlük , ne de centilmenlik . _____________________________ -
yav he he _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LastFreedom
futbol bitmedi .futbolu futbol yapan şeyler kalmadı .ne onur var , ne dürüstlük , ne de centilmenlik .
+1_____________________________
Mühendis -
Türkiye'de futbol cok uzun yıllar önce bitmişti zaten. _____________________________ -
Hakem konusunda haklısın fakat hiçbir şeyin bittiği yok. _____________________________ -
TRT 3 te ç.rize, giresunspor maçının tekrarı mı mı ne vardı izledim maç bizim süper lig maçlarından daha kaliteli ve eğlenceliydi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
TRT 3 te ç.rize, giresunspor maçının tekrarı mı mı ne vardı izledim maç bizim süper lig maçlarından daha kaliteli ve eğlenceliydi.
O değilde Avrupada ki Maçları Izliyorum Hiçbir Maçta Bu Kadar Gereksiz Yere Kart Çıkmadı.Adamlar Avrupada Maç Oynatıyorlar Bizimkilerde Her Maçın Bi Yarısı Çoğu Zaman 10 Dk Yakın Duruyor Her Pozisyona Kart.Türk Futbolu Maalesef Çöküş Içinde..._____________________________
Mühendis -
Şu MHK hiç izlemiyor mu El Clasico yu bu ne arkadaş komik komik kartlar çıkıyor ne iğrenç bi lig oldu böyle son senelerde. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler