Şimdi Ara

Türkiyede Fizik Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bilkent ya da ODTÜ'den Fizik meezunu olduktan sonra İngilizce ve Japonca bildiğimizi varsayarsak ve yeterli maddiyata da sahipsek Türkiye veya yurt dışında iş bulabilir miyiz acaba? Bilgisi olan var mı bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam en mantıklısı çift ya da yan dal olarak yapmak. Çünkü Türkiye de fizik bölümü okudum desen eline süpürge verirler. Yurtdışında çalışmak için olabilir yurtdisini bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akademisyen olarak kesinlikle is bulabilirsin. Uretim Sanayisinde is bulmak icin muhendislik okuman daha cok kolaylik saglar sana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Benim de hayalimde fizikçi olmak var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş fizik araştırma yapmak için okunur. İş bulmak için okunmaz. Araştırma temelli bir iş elbette bulabilirsin ama bunun için malum doktora çok faydalı olacaktır. Yoksa teknisyen düzeyinde kalınabilir. Ha sahanın dışında da bir sürü şey öğreniyor insan fizik eğitimi sırasında. Bunlar sayesinde başka işler elbet bulunur ama ne gerek var kulağını tersten göstermeye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bionic1

    Kardeş fizik araştırma yapmak için okunur. İş bulmak için okunmaz. Araştırma temelli bir iş elbette bulabilirsin ama bunun için malum doktora çok faydalı olacaktır. Yoksa teknisyen düzeyinde kalınabilir. Ha sahanın dışında da bir sürü şey öğreniyor insan fizik eğitimi sırasında. Bunlar sayesinde başka işler elbet bulunur ama ne gerek var kulağını tersten göstermeye?

    Ha bi de Odtü bilkent demişsin. Oralarda fiziği bitirmektense baştan üniversite sınavına iyice çalışıp bir miyendislik kazanmak çok daha az efor ve zamana malolacaktır. Yaş tahtaya basmayın mazallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Yeniden sınava çalışmak ters geliyor bana fizik okurken zaten fizik istiyorum çünkü. Ayriyeten kuzenim ODTÜ'de fizik okuyor ondan biliyorum ne kadar zor bölüm olduğunu. 1+4 senelik okulu 7 senede bitirdi kendileri. İş konusundan tereddütlerim var özellikle uluslararası araştırma yerleri ya da nükleer santrallerde falan çalışmak cazip geliyor bunun için de iyi bir doktora ve referans gerekli ayrıca dil tabi ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALMANYA DA TIP OKUMAK
    7 yıl önce açıldı
    AMERİKADA TIP OKUMAK İMKANSIZ
    4 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor bölüm fakat Türkiye ne kadar değer verir orası tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.