Şimdi Ara

türkiyede abartılmış şehirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence edirne izmir eskişehir çok abartılmış yerler peki sizce çok abartılmış şehirler hangileri ?

• Doğma büyüme izmirli biri olarak altına imzamı atarım. Evet istanbul'da yaşayan birine göre kesinlikle tam bir megaköy izmir.

Ama inanın bu megaköyde o kadar mutluyuz ki;

İş giriş çıkış saati hariç trafik yok.
    Çoğu ilçede deniz kenarına araba ile 5-10 dakikada ulaşabiliyorsunuz.
    Canınız sıkılırsa tüm şehri ayaklar altında seyredebileceğiniz çok güzel yerler var (şahin tepesi, macerapark, evka zirve)
    İnsanı diğer şehirlerde göre daha cana yakın.

He dersen ki en güzel neresi bence antalya izmirden bi tık daha iyi görsel şehir olarak. İçini bilmiyorum.
    Bundan 2 sene önce okusam hadi oradan derdim ama geçen yaz tatilinde izmirde 15 gün geçirmek zorunda kaldım, hem de en lüks semtinde.. sabahları güneş vurunca bir koku basıyor amonyak kokusu gibi genizi yakan bir koku ile uyanıyorsunuz. eskiden bostanlı bataklık olduğu içinmiş bu koku, iğrenç.. o sıcak nedir yarabbim!! klimasız durmak mümkün değil.. ayrıca memur değilsen kesinlikle böyle yerlerde bir iş yapayım para kazanayım (yerlisi hariç) çok zor...
  • İZMİR
    Hayatımda bu kadar kötü şehir görmedim ki Türkiye'nin en doğusunda da yaşadım en güneyinde de yaşadım
    En büyük pişmanlığımdır İzmir'e yerleşmek
  • Mesela ne gibi kötü tarafları var hocam ? benim gördügüm çok da kötü degil ama çok da iyi biryer degil .
  • Konya,ankara,kayseriyi beğeniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt
    kayseriyi begenen birisi şaşırdım
  • ne bilim
  • izmir. tam bir balon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'nin en overrated şehri İZMİRdir.
  • Edirne nasıl abartılıyor adını anmıyor bile kimse.
  • bir trip yemedigimiz eksikti sagol hocam
  • hocam olay şöyle ben üniversite için burayı yazmayı düşünürken arkadaşlar ailem felan hepsi ooo süper şehirdir efsane şehirdir medeni özgür biryerdir felan diyordu gittik gördük ki hiç de güzel biryer degil
  • Kesinlikle ve açık ara İzmir diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • la Türk demek zaten abartı demek. solcusu da sağcısı da,dincisi de ateistti de her şeyi çok abartıyor.

AKP tayfasına göre dünyada süper gücüz, solcu kesime göre 3.dünya ülkesiyiz. halbuki gerçekte Türkiye orta sınıf bir ülke. dünya sıralamasındaki yerimiz 30 ile 40 arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

hocam olay şöyle ben üniversite için burayı yazmayı düşünürken arkadaşlar ailem felan hepsi ooo süper şehirdir efsane şehirdir medeni özgür biryerdir felan diyordu gittik gördük ki hiç de güzel biryer degil
    İnsanı çok iyi ve medeni bence ve evet özgür. Bir şehri güzel yapan budur zaten bu yüzden ben istanbul'u pek beğenmiyorum mesela. Ama şehir olarak çok güzel değil dediğin gibi hava alanı bile yok.
  • insanı iyi de degil medeni de degil bencil kendini begenmiş lüks düşkünü çogu üstüne üstlük haddinden fazla pahalı bir yer esnafının kazıkçılıgına girmiyorum bile istanbul konusunda haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

insanı iyi de degil medeni de degil bencil kendini begenmiş lüks düşkünü çogu üstüne üstlük haddinden fazla pahalı bir yer esnafının kazıkçılıgına girmiyorum bile istanbul konusunda haklısın
    Sen başka yerde yaşamışsın galiba. Sokağa çıksam rastgele birinin yanına gitsem 40 yıllık dostummuş gibi konuşur eğlenirim ben burada bence senin kişiliğinle alakalı bir sorun var. Kendini beğenme lüks düşkünlüğü falan nereden çıkardın bunları hiç bilmiyorum sallıyorsun tamamen ama tabi senin fikrin ne diyeyim. Esnaf kazıkçılığı her yerde var ben kütahyada okudum orada da vardı o ülke geneli bir sorun ama dediğim gibi diğer söylediklerin tamamen palavra.

• he he ya gördügüm yaşadıgım yeri sen mi bana anlatacaksın The Red Devil ? palavra felan attıgım yok gördüklerimi söylüyorum bunu sadece ben degil orada bulunan ögrenciler de söylüyor ve samimiyetmiş felan bunlar palavra hiç denk gelmedim.
  • İzmir, başka abartılan şehir varsa da İzmir`i geçemez.
  • gaziantep abartılmış
  • İzmir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.