|
Bildirim
|
İZMİR
Hayatımda bu kadar kötü şehir görmedim ki Türkiye'nin en doğusunda da yaşadım en güneyinde de yaşadım En büyük pişmanlığımdır İzmir'e yerleşmek |
izmir. tam bir balon.
|
la Türk demek zaten abartı demek. solcusu da sağcısı da,dincisi de ateistti de her şeyi çok abartıyor.
AKP tayfasına göre dünyada süper gücüz, solcu kesime göre 3.dünya ülkesiyiz. halbuki gerçekte Türkiye orta sınıf bir ülke. dünya sıralamasındaki yerimiz 30 ile 40 arasında. |
Türkiye'nin en overrated şehri İZMİRdir.
|
Kesinlikle ve açık ara İzmir diyorum
|
İzmir, başka abartılan şehir varsa da İzmir`i geçemez.
![]() |
Doğma büyüme izmirli biri olarak altına imzamı atarım. Evet istanbul'da yaşayan birine göre kesinlikle tam bir megaköy izmir.
Ama inanın bu megaköyde o kadar mutluyuz ki; İş giriş çıkış saati hariç trafik yok. Çoğu ilçede deniz kenarına araba ile 5-10 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Canınız sıkılırsa tüm şehri ayaklar altında seyredebileceğiniz çok güzel yerler var (şahin tepesi, macerapark, evka zirve) İnsanı diğer şehirlerde göre daha cana yakın. He dersen ki en güzel neresi bence antalya izmirden bi tık daha iyi görsel şehir olarak. İçini bilmiyorum. |
kayseriyi begenen birisi şaşırdım
![]() |
Bundan 2 sene önce okusam hadi oradan derdim ama geçen yaz tatilinde izmirde 15 gün geçirmek zorunda kaldım, hem de en lüks semtinde.. sabahları güneş vurunca bir koku basıyor amonyak kokusu gibi genizi yakan bir koku ile uyanıyorsunuz. eskiden bostanlı bataklık olduğu içinmiş bu koku, iğrenç.. o sıcak nedir yarabbim!! klimasız durmak mümkün değil.. ayrıca memur değilsen kesinlikle böyle yerlerde bir iş yapayım para kazanayım (yerlisi hariç) çok zor...
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |