Şimdi Ara

Türkiye'ye Afgan Göçmen Akını (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar daha iyi günlerimiz...Çok kötü bir gelecek bizi bekliyor maalesef. Geri dönüşü olmayan bir yola girdik artık.
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    Paylaşırsın sen.Evine alıyorsan çok şey paylaşıyorsundur!
  • Yazlık saray içinde aynısını söyledim. Ülke bu haldeyken bunlara göz yummak akılsızlıktan falan olan bişey değil. Kasıtlı yapılıyor. Bilerek yapılıyor.

Turkiyeyi ikiye bolemediler. Onun için Türkiye içine başka Bi oluşum kurmaya çalışıyorlar gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki farklı konu ama bu söyleyeceğim şey de bunları tetikleyen akp nin elini güçlendiren bir şey oldu. Aslında son referandumda evet çıkmasının bir sebebi'de chp. Kılıçdaroğlu seçim çalışmalarını gayet iyi yürütürken ordan bir milletvekili yırtık dondan çıkar gibi evet deseler ne olacak hepsini denize dökeriz gibi bir açıklamada bulundu, ondan sonra tabi akp bunu kullanmadan durur mu. Adamlar tüm medyada 7-24 bunu yayınladılar ondan sonra bir nebze evet oyları arttı. Kılıçdaroğlu o adamı o gün partiden atsaydı hiçbir şekilde evet çıkmayacaktı bana göre.Şimdi ise İstanbul il başkanlığına halk nezdinde (bana göre) hiçbir karşılığı olmayan birisini başkan yaptılar ve halen sol örgütler ile her eyleme koşan milletvekillerini partide tutmakta ısrar ediyorlar. Kılıçdaroğlu böyle yaparsa o milletvekillerinden biri 2019 seçiminde'de ayağına Çerme atar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

sefaköyde hafta sonu gezeyim dedim türkiyeli yok.. suriyeli türkmen özbek. çekik çekik sakallı işidci tipli adamlar kadınlar. allah sonumuzu hayır etsin.. bence hindistanlı da var çünkü arap gibi değiller hindistan sokak lezzetlerinde ki adamlar gibi değişik ten renkleri var tip tip adamlar işlerde çalışıyor bakkal açıyorlar bina kaplama da çalışıyorlar

alıntılıyanlar olmuş türkiyeliden kasıt türkiye türkü yani. şimdi türk desem genellesem türk göçmende çok adam özbek türkü türkmen türkü bilmem ne türkü ama hiç türk gibi değil japonyalı işidciler gibi çekik ve sakallı giymiş şalvarı uzatmış 5 metre sakalı arkasında 10 tane kara çarşaflı kadın takmış haldur huldur geziyor bu türk mü şimdi.

Her yer oyle eskisi gibi temiz insanlar yok.İstanbul zaten pis bir yerdi iyice bitti.Taksime cikiyorum sanirsin suriyedeyim, bagdat caddesinde 12den sonra suriyeliler var her tarafta, insanlari tacizini soylemicem bile.Yemin ederim yerli dilenci gorunce mutlu oluyorum ya.Polis de farkinda guvenligi arttirdi her tarafta.Sahrayiceditte oturuyorum buranin en sakin semtlerinden bizde bile geceleri bekci polisleri geziyor.Artik akli olan karakoye atasehire istinyeye levente kaciyor.Her taraf bunlardan cunku.Kadikoyu bitirmisler ulan hepsini gectim adalari bitirmisler ya adanin yerlisi teyzeyle konustum satmis bozcaadaya tasinmis.Adadan geri donuyoruz bostanciya multeci vapuru gibi.Akli olan az kalabalik yerlere kacar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapacak o kadar insan bu ülkede ?
    Sanki bizim gencimiz yok ?
  • Baymakli_Dondurma kullanıcısına yanıt
    Sizin kininizin neye olduğunu çok iyi biliyoruz, sen kendini yorma..

Mülteciler şerefli misafirlerimiz 5 yıldır insani yardım işlerinin içerisindeyim. Hiçbirisi zevkinden toprağını, evini bırakıp gelmiyor.

Çok merak ettiysen evimde mülteci ağırlamışlığım var. Önce onları besle diyerek adeta onlara hayvan muamelesi yapan zihniyeti sorgulamak gerek. Aslında sizin gözünüzde hayvanlar bu biçarelerden iyi.

Aslında şöyle komünist, solcu ilerici olsalar pek sorun olmaz ama dindar Müslüman olunca batıyor, gerisi tırıvırı laf ebeliği.

Hükümranlığınızın son demleri, tadını çıkarın. Bir millet er geç özüne döner. Kininizle kudurun..

• Lanet olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    Söz konusu gelen kişinin kimliği değil. O zaman senin mantığınla hareket edersek bütün libyalıları,somalileri,ıraklıları,afganistanlıları,pakistanlıları vb savaş olan heryerde yaşayan insanları dolduralım ülkeye ne dersin ? Ortalıkta onları görüyoruz zevkinden bırakmamışlarmış da falan filan. Adamların ülkeleri millet ile konuşurken umurlarında ama uygulamaya bakınca umurlarında bile değil. Bizden çok dolduruyorlar cafeleri,sahilleri.Kafanı ahaber'den kaldırabilirsen göçmenlerin işlediği suçları görürsün. İlla gelipde senide çarpmalarımı lazım ki gerçekleri görmen için ? Şuana kadar bu mültecilere 30 milyar dolar harcandı. Bu parayı devlet verirken bana mı sordu ? Ülkenin heryerini özelleştiren, Kulüplerden vergiyi silip 1 hafta sonra elektrik ve doğalgaza zam olarak vatandaşa gömen bir yönetim var ve senin gibi acizler halen bu yönetimi savunuyor.
    Ayrıca o müslüman dediğin kişilerin Türkiyeye adım attıktan sonra nasıl boya küplerine döndüklerini açılıp saçıldıklarını iyi görüyoruz.
    Hükümdarlığınızın son demleri derken son seçimde %2 pusulasız oy olayı olmasaydı Aklı olan her insan HAYIR çıkacağını iyi biliyor. Şuanki anketlere de iyi bakmanı öneririm akp-mhp %45 bile yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 4 Nisan 2018; 10:24:46 >

• Scheisse kullanıcısına yanıt
    Afganistan gitmesek inanacağınız dediğinize ,Amerikanın sömürgesi olmuş özgürlüğü olmayan bir ülke Afganistan bu karşılık halkı cahil eğitimsiz tarikat liderleri her şeydir inancını benimsemişler ki bu tarikat liderleri silahlı provakatör ayrıcı insanlar öyle ki camilerini bile tarikatlarına göre ayırmışlar hangi camiye gittiğine dikkat etmen lazım yani bildiğin teröristler ve kendisinden olmayanlara karşı katlimlar bile düzenliyorlar şimdi sen bu insanların medeni olduğundan bahsediyorsun bu söylediğine kargalar güler

• quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

Her zaman diyorum Türkiyeye Trump gibi birisi lazım. Arkadaş Üniversitelerde türkmenler,özbekler,suriyeliler hep öncelikli. Sırf bu yüzden Üniversite okurken bir hocamla tartışmıştım. Bizim gidemediğimiz Erasmusa onları gönderiyorlardı , alamadığımız bursu onlar alıyordu. Adamlar Türkiyenin heryerine yayılmış hiçbir partinin yöneticisi bu konuda iktidara doğru düzgün laf da söylemiyor. Sırf bu göçmenleri göndereceğine söz veren bir parti olursa direk oyumu onlara veririm ancak bütün partiler memleket meselelerini bırakmış oy derdine düşmüş. İstanbulda nerdeyse kendi halkımız göçmen olacak. İran sınırlarını açmış geleni geçeni gönderiyor. Yöneticiler ise izliyor. Ne yapacaklar onlara da mı oy kullandıracaklar. 2019 seçiminde her oy verecek bir bireyin şuanki iktidarın bu politikasını göz önüne alarak oy vermesini öneririm herkese. Yoksa 1-2 sene içerisinde kendi halkımız çalışacak iş bulamayacak bu gidişle ve bu konu iç savaşa kadar gider kanımca.

Bende zamaninda erasmusa basvurmustum, 3 kontenjan vardi. Ingilizce biliyorlar diye 3 kisiyi de suriyeli yolladilar.

• Seçim çalışması galiba.Oyları %51'i bulmuyor ya muhtemelen onu sağlamak için.
  • Geçen hafta günü birlik İstanbul'a gittim. Feribota bindim, metroya bindim Eminönü'nde yemek yedim. İnanır mısınız yanıma oturanların, konuşmalarını duyabildiklerimin yarısından fazlası türkçe konuşmuyordu kendimi yabancı hissettim. Ülke elden gidiyor diyordum ama yine de bunlar defolup gittikten sonra toparlanabiliriz diyordum. Hiç ümidim kalmadı. Sadece sorumlu oldukları dönemin değil gelecek yılların hatta yüzyılların da anasını bellemeye and içmiş bunlar. Ama sorumlu yine biziz toplum olarak. Daha doğrusu ben değilde ülkedeki sayıları %50 yi bulan vatan haini geri zekalı kesim...
  • Dunyadaki tecavuz vakalarinin en cok oldugu kafa kesen en pislik yaratiklarini ulkemize doldurma operasyonu yazik gunah bu milletin cocuklarina yakinda biz turkler azinlik olmazsak sasirmayin

• 10 yıla kalmaz İç savaş sesleri yükselmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 19 Mayıs 2018; 0:32:26 >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece suriyeli değil ki . Azerisi,Türkmeni,Özbeki, Kazakı
    Türkiyeye okumaya gelenlerden hiçbir tanesi geri gitmiyor. Ben bile şimdiye kadar 8-9 ile gitmeme rağmen Adamlar 4 senede Türkiyenin 21 ilini ziyaret ettiler ancak halen dekana, rektöre gidip ağlıyorlardı paramız yok diye.
    En yakın arkadaşımın ortalaması 3,63 tü ve ingilizcesi gayet iyiydi. O kadar hocalara sorduk yurt dışında staj için ama yardımcı olmadılar. Sonradan öğrendikki bu işlerle uğraşan danışman hoca Dünya Bankasına 3 tane türkmen göndermiş. Gelde deli olma sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 4 Nisan 2018; 11:25:9 >
  • Önümüzdeki yıllarda işsizlik daha da artacak, zengin bu insanları ucuza çalıştırıp daha zengin, fakir iş bulamadığından daha fakir, hükümette muhtemelen seçmen sayısı arttığından daha mutlu olacak.Bizim neslimiz bir şekilde kurtulur da bizden sonrakilere nasıl bir ülke kalacak gerçekten çok üzülüyorum.
  • Baymakli_Dondurma kullanıcısına yanıt
    Dogrudur, benim ortalama 3,83 tu. Ingilizceleri daha iyi diye onlari gondermislerdi. Yazik valla duzen bozulmus. Ise girmek icin bile torpil gerekir hale gelmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    Aynen mesela 90 larda benzer durumla göç eden Iraklı Kürtlerin de 2-3 bini filan kaldı zaten

• Ülkeye Türk olmayanları dolduracaklar, Türk demek ırkçılıktır diyip, ümmetçi arapçı bir millet oluşturacaklar...

Ülkenin afında Türk kelimesi var, değiştirip "Anadolu Islam Cumhuriyeti" yapacaklar...

Türk bayrağının adını ümmet bayrağı

Türk silahlı kuvvetlerinin adını ümmet cihad ordusu olarak değiştirecekler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.