Şimdi Ara

Türkiye vs Almanya Salon Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de en dandik salon 70-80tl'den başlarken , almanyada çok kaliteli salonun aylık fiyatı 10 euro.Sonra neden ülkemizden iyi sporcular çıkmıyor , neden yabancılar gibi olamıyoruz diyoruz.

Şu videoda resul adlı arkadaş gittiği salonu gösteriyor ve merak edenler için 10 euro olduğunu söylüyor 50.saniyede.

Salondada tüm aletler bulunuyor.Videoyu biraz izlerseniz salonun kalitesini görürsünüz.Peki neden bizde fiyatlar böyle?Gençliği spora yöneltmek amacıyla ucuz olsaydı fiyatlar daha iyi olurdu.Yabancı ülkelerde küçük yaştan herhangi bir spora başlatıyorlar.veya 14 15 yaşlarında çoğusu fitness yapmaya başlıyor.Türkiye de fiyatlar böyle pahalı oldukça spor bilinci ve sporcu sayısı artmaz.

Ayrıca 2 kg Whey Concentrat 30 euro ' ymuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 8 Haziran 2015; 17:47:37 >

• Söyleyecek çok şey var, ama yorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sporcu meselesi salon aylığı değil o adamlarda temiz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

İyi sporcu meselesi salon aylığı değil o adamlarda temiz değil.

Salon aylığının bazı standartlara göre daha yüksek olması spora rağbeti azaltabilir bu da iyi sporcuların çıkmasını azaltabilir demek istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 9 Haziran 2015; 1:16:32 >
  • 10 Euro 30 TL gibi bir paraya tekabul ediyor değil mi? Keşke burada da fiyatlar bu şekilde olsa kickboksun yanında fitness yapacağım.
  • lütfen biriniz çıkın deyin ki yanlış bilgilendirme var salonun aylık değil günlük kullanımı 10 euro.

İstanbul'da salonlarda gezdim fikir edinmek açısında mecidiyeköy civarını iyi bilirim. Kızlar bir başlıyor konuşmaya zannedersiniz ki spor salonuna değil borsa oynamaya gelmişsiniz gibi. Ben hayatımda bu kadar hesap kitap yapıldığını görmedim. yok şöyle olursa şu kadar indirim, yok şu günler şu saatler gelirsen şöyle, olmadı hafta sonu gelirim dersen şöyle. ve en az 12 aylık üyelik. Bizi keriz sanıyorlar

sonra merdiven altı gibi yere gidersin iri bir adam çıkar karşına on karış surat, bazen hareketi yaptığın zaman tereddüt edersin doğru mu yanlış mı diye ama korkudan soramazsın bile öyle suratsızdır ki selam vermeye çekinirsin. Bakıyorum çoğu salonda yaşı küçük arkadaşlar gelmişler bir şeyler yapmaya çalışıyorlar adam yanlış yapıyor hareketi bariz arkadaş senin işin o adama yardımcı olmak belki sakatlanacak adam

• Bu tür fiyat farkı olan neler var. Sorun sadece spor salonuymuş gibi

Türkiyenin biran önce euro ya geçmesi gerekiyo. Yoksa halk akıllanmıcak. Domatesin tanesi 50 bin liraymış orda diyen insanların sayısı %40 falan. Böyle bi kitleyi herkes sömürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 9 Haziran 2015; 1:07:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 EURO'ya Almanya'da salon biraz hikaye orta halli bir salona üyelik yıllık 400-500 EURO,
  • Hem salon hem supplement fiyatlar 2-3 misli her supplement alışımızda salak yerine konuyoruz ama baska çaremiz yok(supplement kullanmamakta bir secenek tabi)

• 12 aylık üyelikli salondan bende gördüm neden 1 değilde hatta 3,6,9 bile değilde 12 aylık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 9 Haziran 2015; 18:56:52 >
  • 10 euro ne lan nasıl dönüyor o salon 10 euro aylıkla
  • bi yanlış vardır arkadaşlar 10 euroya nasıl iş yapcak bu adamlar elektiriği , suyu falan bedava yapsanız gene kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

bi yanlış vardır arkadaşlar 10 euroya nasıl iş yapcak bu adamlar elektiriği , suyu falan bedava yapsanız gene kurtarmaz

haftalık 10 euro da olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusmesin salon fiyatlari sonra tiklim tiklim kekeler dolunca gorursunuz

• ben hollandaya gitmiştim kocaman bi avm kadar spor salonu aylık 7 euro ydu ve oranın insanına göre aylık 7 euro sakız parası
  • http://www.gymmembershipfees.com/golds-gym-prices/

Gold's Gym gibi bir salon bile yıllık 540 lira.Aylık 45 liraya denk gelir.

Supplement fiyatları zaten malum.

Öyle, "kesin günlüktür o, günlük günlük" diye kendimizi kandırmayalım. Pahallı işte.

Aha en ucuzlarından biri planet fitness. Ayda 10 dolar. Yine ABD... Bu arada adamlar kontrat, üyelik başlangıcı, yıllık plan vs. yapmıyorlar.
    Ver 10 doları git, o kadar.

http://www.planetfitness.com/membership-types

Çok seyahat edenler ise 19 dolar verip , ülke çapındaki 1000'in üstüne salona gidebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 10 Haziran 2015; 12:07:23 >

• Oranın ekonomisi Türkiye gibi çöp değil, sana 10 dolara mal olan elektrik ona 1 dolara mal oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Oranın ekonomisi Türkiye gibi çöp değil, sana 10 dolara mal olan elektrik ona 1 dolara mal oluyor.

Almanyada elektrik türkiye'den daha pahalı diye biliyorum
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş. Bu aslında durumun daha vahim olduğunu gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.