Şimdi Ara

Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU |

Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU |İbrahim Kalıntwitter
    “Türkiye Yüzyılı 🇹🇷 🇹🇷🇹🇷 ”
    https://twitter.com/ikalin1/status/1585603800659804162?s=20&t=fZEvZ3RRD-dYKiZMjJ4sBg

Video geldi.

Logosu belli oldu.

Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU |AK Partitwitter
    “Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Ömer Çelik: Bütün vatandaşlarımızı 28 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak “Türkiye Vizyonu” konuşmasını dinlemeye davet ediyoruz.”
    https://twitter.com/Akparti/status/1582050434130272257?s=20&t=MhMVR8Hj7winc-z-L85xDA

Detaylar geldikçe GÜNCELLENECEK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 28 Ekim 2022; 3:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna gelmeyin.
    Hem muhalifler hemde koyunlar oyuna getirlmek isteniliyor. Hedef sasirtiyorlar.
    Hani bunların bi 2023 vizyonu vardı. 2023 aşağı 2023 yukarı diyip dururlardi. 2023 geldi çattı yavaştan 2023 u 2053 2073 falan diyerek unutturmaya çalıştılar ama sayılar çok uzak olunca en meleyem koyun bile melemeyi bi an bıraktı 2073 muuu diyerek.
    Baktılar 2023 u başka bi sayı ile unutturamayacaklar şimdi de bu Türkiye yüzyılı martavalini çıkardılar. Şu an her şey yolunda gibi. Hem geniş bir kavram sonuçta yüzyıl demek 100 yıllık bir dilim kim öle kim kala hemde yeni bir ifade. Meleyemler şimdi 2023 u unutmuş gibi yeni HAVUCLARİ Türkiye yüzyılı. Kemirir kemirir dururlar artık.
    Sizde bolca bu terimi duymaya hazır olun agplilerden. Seh biliğyoğmu bu yüyil ne yuyili diye dolanirlar başları dik karınları guruldayarak.

Aynısını Uğur Dündar dile getirdi.

Cumhuriyet kelimesi akp ye ve akp lilere alerji yapıyor hocam. Bu adamlar ilk meclise girer girmez unutmayın ki Laiklik tanımını değiştirmekle ve T.C tabelalarını kurumlardan indirmekle uğraşan partidir. Seçmeni de buari göre göre bunlara oy veren aecmendir. O yuzden parti ile secmenini Cumhuriyete bakış olarak birbirinden ayırmak mümkün değil. Atatürk'e ayyaş diyen parti bu cümleden sonra oy alabiliyorsa seçmeninin Ataturk ile olan davasını kaşımıştır, başka birşey yapmamıştır.

Akp geldiğinden beri bu ülkede Cumhuriyet Bayramı kutlanmiyor zaten. Neden Cumhuriyet desin ki?

Z kusagi yaşamadı ama bizim çocukluğumuz Cumhuriyet Bayramı heyecanıyla uyanarak koşa koşa resmi geçitlerde gidip, stadyumları, Vatan caddesini doldurarak geçti. Akp geldiğinde terör tehlikesi var, güvenlik riski var diye diye önce Cumhuriyetin sönük geçmesine milleti alistirdi şimdi Cumhuriyet bir Facebook, Instagram mesajından ibaret.

Akp Cumhuriyet ile, Atatürk ile, Laiklik ile, son açıklamalarda gördüğümüz kadari ile harf devrimi ile, kısacası Atatürk ve Cumhuriyet ile ilişkili hersey ile kavgalı ve hesabı olan bir partidir. Bu yuzden Cumhuriyeti yıktı, başkanlık sistemini kurdu zaten.

Erdoğan yılda bir kere Atatürk adını ağzına alır onda da ihtiyaç duyar Atatürk ile imaj maskelemesi vakti gelmistir. Onda bile dikkat ederseniz Atatürk demez. Gazi Mustafa Kemal der. Atatürk'ün ( Babamız, büyük türk, atamız) anlamlarında kullanılması nedeniyle Atatürk demeyi hazmedemez.

Yani 2001 yılında tatikatci bildiğimiz akp lilerin gazetelere, "sakallarimizi kestik gomlegimizi giydik" manşetleri attirdiklari gibi bu adamlar yine o adamlar !

Sadece çember sakallarını kestiler, gömlekleri giydiler, şeriat söylemlerini bırakıp kendilerini unutturdular.

Hala Cumhuriyet ve Atatürk bünyelerinde aynı etkiyi yapıyor.

• Vergi indirimi doğru çıkar umarım.

5 yıldır tam yetkiyle yönetip hâlâ vaat vermeleri can sıkıcı. Ne yapacaksan yap yahu, elinizi tutan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 17 Ekim 2022; 20:0:22 >
  • Şuanda.

Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU |memurlar.net
    'Türkiye Yüzyılı' kamuoyu ile paylaşılıyor
    https://www.memurlar.net/haber/1045340/turkiye-yuzyili-kamuoyu-ile-paylasiliyor.html

• erdoğan kazanamaz normalde ama bu muhalefet olmadığından, yine alıp götürür.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim yüzyılımız 99 yıl önce başladı.

• hedef 2073

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komple Amerikaya anahtarı ver sende kurtul bizde kurtulalım

• Goygoy dinledik bolca.

• İzlemedim dinlemedim. Ülkeyi 2000 lerin başında demokrasi, hukuk ve ab hedefiyle devralıp Demokratik Kongo Cumhuriyeti seviyesine getirenlerin "VİZYON" başlığı altında bana anlatabilecekleri hicbirsey yok.
    Akpli ler yer o ayakları ama.

• Niçin cumhuriyetin yüzyılı denilmiyor?
    Yirmi yıldır iktidar olup ekonomiden tut eğitim sağlık vs herşeyi batıranlardan medet umacaklara ne diyelim bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muhalefet varken reis her sene seçilir artık be ikna oldum.

• Çok bişey beklemiyordum ama, bu kadar da heyecansız geçmezdi normalde. Bayağı morali çökmüş mevcut iktidarın.

Bari ötv indirimi çıksaydı, resmî gazeteyi bekleyeceğim.

• 7 aylık vizyon..

ilk seçimde geldikleri gibi gidecekler İnşaAllah.Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU | 

• akp ile yolunu bulanlar dışında pek inananı kalmamıştır.

2023 vizyonunun hiç birşeyi tutmadı bumu tutucak.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

bari ötv de matrah güncellemesi açıklasalardı Türkiye Yüzyılı Vizyonu - 28 Ekim | ANA KONU | 

• Valla biz gençler pek inanmadık. Şimdi akp kalesi bi muhitte traş oluyorum verdi veriştirdi dedim bunlar biz gençlerden daha muhalif olmuş

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja sabitle istersen

Bakan Koca: “Yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz." sözünü, Türkiye 99 yıl önce bugün söyledi. Bugün, dünyaya söyleyecek yeni bir sözümüz var: Türkiye Yüzyılı.

Şimdi bu açıklamadan ne çıkaralım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.