Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler onu bunu bırakın da bana göre Kimmich'le beraber dünyanın en önemli genç yeteneği bizde oynuyor
  • Selçuk şu duran topların birini gol yapardı.
  • İlk yarı oynanan rezaletin sebebi çıkarılan yanlış 11 dir hala daha öğrenemedi hangi 11 i çıkartması gerektiğini şaka gibi teknik direktör.
  • Arda Turan sahada olsaydı ilk yarı bu kadar dağılmazdık bence. Takımda lider yok, kaptanlık yapacak adam yok.

Emre frikik atışı yaptı Hakan varken. Herkez başına buyruk kollektif bir oyun oynayamıyoruz. Terim ile bundan daha fazlası olmaz o kesin.
  • Bu emre mor cok bencil. O frikigi kullanmak istemesi falanda bunun göstergesi. Frikik yaptirdin iste niye yaptigini bozuyosun. Ordan gol atamıcagini sende biliyosun ft de biliyor kalecide biliyor. Bir oyuncu topun basina gectiginde sadece durusuyla bile tehlikeli izlenimi verebilir; Sneijder,Ronaldo,Selçuk. Emre de bu olay yok.

• Beleşten penaltıyla beraberliği kurtardık. Kornerden gol her zaman atılmaz. Beleş penaltı her zaman alınmaz. Fatih Terim gidene kadar milli takımın başarılı olması mümkün değil. Fatih Terim'i mümkünse futbol camiasından uzaklaştıralım...
  • İzlanda 90+1 ve 90+6 da atmış, vay arkadaş. Şans yok bizde.

• Emre mor resmen akiyor,surekli ceza sahasi disindan vurmasa kendini gelistirse birkac sene sonra nasil bi futbolcu olacak merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Selçuk şu duran topların birini gol yapardı.

Orta saha zaten bayılıyordu birde selçuk olsa toprağa gömerdik herhalde

• Emreyi nasıl eleştirebiliyorsunuz yav. Takımı ve tribünleri ateşleyen oyuncu. Tamam arada bencillikleri ve hatalı tercihleri oldu ama daha 19 yaşında çocuk sayılacak yaşta milli formayı giyip 50 bin kişinin önüne çıkıyor. 19 yaşındayken malın tekiydim ben
  • Fatih terim bizdeykende 4-4-2 takıntısı vardı, ulan zaten futbolcular 4-4-2 ye uygun değil ne diye başlarsın ki

• Son 20 dakika oynadığımız maçta 2 0 dan 2 2 yapmak bence bir başarıdır.

• caner resmen atın beni diye yalvardı tamam hırs olur da bu kadar da değil. şener çok kaliteli oyuncu

• karadüzen bir futbol. bunun neticesinde halı saha maçına dönmüş bir oyun. taktik namına hiçbirşey yok. ver gazı zoraki 2-2 olsun. çalhanoğlunu adam kanatta oynatıyor hayret ya. kanatlar 0. bu gruptan çıkamayız gibi.
  • İlk frikiği Hakan kullansa ve son frikikte yaptığı vuruşu yapsa, gol.

Emre Mor'u çok şımartıyoruz. Mehmet Topal'ın bomboş pozisyonu vardı sağ kanatta pas atılmadı, maç içinde 2-3 tane daha böyle pozisyonu var.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imparatore teknik direktör olamasa iyi bir korku filmi yönetmeni olurmuş bu fantezilerle .

• O değilde Kaan yere düştüğünde emre mor gaza geldi adamın üzerine yürüyüp itiyor falan
  • Anlıyoruz ki seyirci herşeyden önemli. Oyuncuları gazlamak yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.