Şimdi Ara

'Türkiye Türklerindir' Protestosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tenten20

"TÜRK- kürt kardeştir" masalı ülkücü ve ümmetçilere aittir..

tıpkı " din kardeşi " safsatasında olduğu gibi....

nedense ülkücü ve ümmetçiler , birilerini kendilerine kardeş yapmak için yırtınır durur...

ama kimse onları takmaz...

ne arap TÜRK'e " din kardeşimiz TÜRK " der ,

ne de kürt TÜRK'e " TÜRK'ler bizim kardeşimiz " der..

bu sözde kardeşlik , TEK TARAFLI bir kardeşliktir...

ve sadece ülkücü ile ümmetçilere aittir...
    hiç bir arap ve kürt kati surette TÜRK'ü kardeş görmez..

esasen , araplar ve kürtler bizim ülkücü ve ümmetçi çapulculardan daha zeki mahluklardır...

onlar hiç değilse " farenin ve çakalın asla BOZKURT'un kardeşi olamayacağının " bilincine varmışlardır...

yani doğanın kurallarına aykırı olan bu kardeşliğin asla olamayacağını ta en baştan kabul etmişlerdir.. ve buna şiddetle karşı çıkarlar.

oysa bizim ülkücü ve ümmetçiler bunu hala anlayamaz.

bir arap kadar , bir kürt kadar beyni olmayan , idiot ve embesil seviyesinde zeka özürlüsü ülkücü ve ümmetçi çapulcuları.....

ne desek , ne yazsak anlamazsınız...

ne yapalım Tanrı sizi böyle özürlü yaratmış...

Çok doğru.%100 katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina
    tenten20 , acaba farkında olmadığım yeni bir siyasi ideoloji mi yaratılıyor ?

Hem Ülkücülerden hem de ümmetçilerden nefret eden akım, Nihal Atsız'ın Türkçüleri olabilir ancak.

Tenten20, Türkiye'yi ümmetçilik ve ülkücülük kurtarmayacağı gibi, ırkçılık da kurtarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 25 Ağustos 2008; 18:03:49 >
  • quote:

Yazılarınızı okuyorum ve cümlelerinizin içinden çıkamıyorum , hangi ideolijiye yakınsınız ve bunları yazarken kendinizi hangi kefeye koyuyorsunuz merak ediyorum doğrusu, daha net olur musunuz ?

çok basit sadece TÜRK çüyüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenten20

quote:

Yazılarınızı okuyorum ve cümlelerinizin içinden çıkamıyorum , hangi ideolijiye yakınsınız ve bunları yazarken kendinizi hangi kefeye koyuyorsunuz merak ediyorum doğrusu, daha net olur musunuz ?

çok basit sadece TÜRK çüyüm

Türkçü dediğiniz şey Türk mü satar ? İlginç bir tanım . Bana daha çok karşıtçı gibi geldi , yani ne olursa olsun başına anti gelsinde destekleriz gibi bir bakış açısı sanki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.