Şimdi Ara

'Türkiye Türklerindir' Protestosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hürriyet Gazetesi'nin treni Batman lıların protestosuna neden oldu.

Protestonun nedeni ise, Hürriyet'in ambleminin altında yazan "Türkiye Türklerindir" yazısı. Bu yazıyı gören Batman lılar hürriyeti protesto etti.

• kendilerini Türk görmüyorlarsa çıksınlar vatandaşlıktan
    "Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkina Türk milleti denir."
    ya çok cahiller, Türk ibaresini ırk olarak algılamışlar, ya da kasti bir bölücülük rolü üstlenmişler.
  • Orada ki çocuklar yine maşa olarak kullanmışlar.İlelebet Türkiye Türk'lerin olacaktır.Zaten bunların abileri dağlarda.
  • Aklıma nedense "alt kimlik, üst kimlik, Türkiyelilik..." tartışmaları geldi.
    Bu tartışmanın çıkmasına neden olanlar bugünkü durumdan da sorumludurlar.
  • Sanki onlar Türk değil.Yarım akıllarıyla bi işe kalkışmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Orada ki çocuklar yine maşa olarak kullanmışlar.İlelebet Türkiye Türk'lerin olacaktır.Zaten bunların abileri dağlarda.

kesinlikle....
  • harbi yaa bazen bir resim binlerce belgeye eşdeğer yani resim herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Sanki onlar Türk değil.Yarım akıllarıyla bi işe kalkışmışlar.

Evet TÜRK değiller.Bir gün Hürriyet gazetesinin, ongunun altında yazan ''Türkiye Türklerindir'' sözüne layik yayınlar yapmasını diliyorum bende. Bu gösteriyi yapanlara gelince söylenecek tek söz; Seyretmekle kasap olunsaydı en iyi kasap kediler olurdu. Biz asil Türkler devlet, vatan sahibiyiz sizlerde sadece seyredeceksiniz.
  • Eğer ifadedeki Türk kelimesinden bütün vatandaşlar kasdediliyorsa bu malumu ilamdır. Ne gereği var? Maksat nedir?
    Yok eğer ırk olarak söyleniyorsa buna ırkçılık üzerinden bölücülük denir.
    Ortada bir tahrik söz konusu. Tahrik olanlardan daha çok tahrik edenlerin tartışılması gerekmez mi?
  • Türkiye Türk'lerindir ve ilelebet öyle kalacaktır.....
    bu durumdan rahatsız olanlar defolup gidebilirler bu vatandan!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: akın48

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Sanki onlar Türk değil.Yarım akıllarıyla bi işe kalkışmışlar.

Evet TÜRK değiller.Bir gün Hürriyet gazetesinin, ongunun altında yazan ''Türkiye Türklerindir'' sözüne layik yayınlar yapmasını diliyorum bende. Bu gösteriyi yapanlara gelince söylenecek tek söz; Seyretmekle kasap olunsaydı en iyi kasap kediler olurdu. Biz asil Türkler devlet, vatan sahibiyiz sizlerde sadece seyredeceksiniz.

Maalesef Hürriyet Slogan'dan çok uzak yayınlar yapıyor...Zamanında yayınladığı Yılmaz Erdoğan'un Şiiriyle bunu kanıtlamıştı...İnşallah en kısa zamanda bu slogana layik yayınlar yapar...

• Biri bu vatansız krolara savaşmadan, kan dökmeden; dağa çıkıp eşkıyalık yaparak, eylem yaparak, 10 adet çocuk doğurup istilacılık yaparak, her türlü pis işe bulaşarak vatan sahibi olunmayacağını söylesin.. Türkiye Cumhuriyeti'ni Türkler kurmuştur ve ilelebet sahibi ve koruyucusu da onlardır.
  • Bana kalırsa bu topraklarda yaşayan ve buna ''layık'' olan herkes Türktür.Ama soyu Türk olupta davranışları kötüyse ben onu Türk saymam.
  • Kaç kişi toprak sahipliği ile ilgili tapu gösterebilir?İngilizlermi?Almanlar mı?İspanyollar mı?Üstünde yaşadıkları topraklar onlara kimden kalmış ki?Türk!İngiliz!Alman!Bizim yarattığımız mevhumlar değil mi?Vız gelir tırıs gidersiniz.Kendinizi farklılaştırmaya çalışsanız da:) inkar etseniz de!Soyunuz da sopunuz da bir!İnsanoğlusunuz!!!Varın biribirinizi yemeye devam edin:)Yeryüzünde başka bir canlı var mı ki kendi ırkına bunca zulüm etsin:)Afedersiniz ama hayvan kadar aklımız yok.Onlar bile kedni ırklarına bu kadar zulüm yapmaz.Ben avusturya veya avustralya da doğdum!İlla kendimi avusturyalı veya avustralya lı mı görmem gerekir?Ben kendimi insan olarak görüyorum.İstediğim her bir yere gider ve yaşarım.Engel olanlar beyinlerinde ki zincirleri kıramayanlardır.Kısır döngüye saplanıp kalmışız.Elbette düze çıkaracak çıkacaktır.

Saygılarımla,
  • 1923 Anayasası

quote:

Türkiye ahalisine din ve ırk farkı olmaksızın vatandaşlık itibariyle (Türk) ıtlak olunur.

Cumhuriyetin kuruluş anayasası böyle diyor. Bu bağlamda Türkiye Türklerindir. İngilizlerin değil elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 24 Ağustos 2008; 3:34:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

1923 Anayasası

quote:

Türkiye ahalisine din ve ırk farkı olmaksızın vatandaşlık itibariyle (Türk) ıtlak olunur.

Cumhuriyetin kuruluş anayasası böyle diyor. Bu bağlamda Türkiye Türklerindir. İngilizlerin değil elbette.

O halde İngiltere İngilizlerindir , Amerika da Amerikalıların düz mantıkla!Ben de onu soruyorum.Onlara bu hakkı kim vermiş?Kendi anayasaları mı?Yaptıkları kutsal savşlar mı?Din mi?Ezeli tapu varmıdır?Varsa kimdedir?

saygılarımla,
  • massaimassai ne yapalım.
    İngiliz ingiliz olarak dururken, Amerikalı Amerikalı olarak dururken. Bütün bu devletlerin sınırları, orduları dururken biz sınırları mı kaldıralım, orduyu mu lağvedelim.
  • quote:

massaimassai ne yapalım.
    İngiliz ingiliz olarak dururken, Amerikalı Amerikalı olarak dururken. Bütün bu devletlerin sınırları, orduları dururken biz sınırları mı kaldıralım, orduyu mu lağvedelim.

Yoo:)herkes gibi düşünmeye devam edin.Onlarda sizin gibi düşünüyor.Bir Fransız İngiliz dilinin kendi dillerini yok etmeye çalıştığına inanır,paranoya o kadar etkiler ki onları bildikleri halde kullanmazlar İngilizceyi!Ruslara sorsanız, mükemmel millet onlardır!HEr bir dünya devleti onlara düşmandır!

Sınırları kaldırmak,orduyu lağvetmek tek dünya kavramı ile zaten olacaktır.Siz bunu kabul etseniz de etmeseniz de!500 yıl sonra fosil olacaksınız ama, çocukalarınız ortak bir dünya da yaşayacak!Katkınız olursa ne ala:)

Saygılarımla,

• quote:

Orjinalden alıntı: Massaimassai

quote:

massaimassai ne yapalım.

Yoo:)herkes gibi düşünmeye devam edin.Onlarda sizin gibi düşünüyor.Bir Fransız İngiliz dilinin kendi dillerini yok etmeye çalıştığına inanır,paranoya o kadar etkiler ki onları bildikleri halde kullanmazlar İngilizceyi!Ruslara sorsanız, mükemmel millet onlardır!HEr bir dünya devleti onlara düşmandır!

Sınırları kaldırmak,orduyu lağvetmek tek dünya kavramı ile zaten olacaktır.Siz bunu kabul etseniz de etmeseniz de!500 yıl sonra fosil olacaksınız ama, çocukalarınız ortak bir dünya da yaşayacak!Katkınız olursa ne ala:)

Saygılarımla,

Ohoo meğer siz yüzyıllar sonrasından bahsediyormuşsunuz. Şimdi anlaşıldı.

Peki şimdi ne yapacağız. Yüzyıllar sonrasının kriterleri ile şimdi mi hareket edeceğiz. Böyle yapamayacağımıza göre yazdıklarınız bana ve bu konuya cevap niteliği taşımıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Massaimassai

quote:

massaimassai ne yapalım.

Saygılarımla,

Ütopya mızın gerçek olması için gereken şeyin ne olduğunu herkes biliyor. bence 500 yıl o kadar de kesin bir rakam değil. İnsanlık geliştikçe ileriye dönük tahminler yapmak bir o kadar zorlaşıyor...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.