Şimdi Ara

Türkiye sunucusu low eloda kazandıracak şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1 hafta içinde ciddi manada solo queque başlayacağım ve gün itibariyle silver 4'e düştüm ap kasan support nidalee sağolsun.
    Solo queque de rahat edebileceğim şampiyon önerileriniz varsa eğer buraya yazarsanız müteşekkir olacağım aklımda solo için kha zix wukong ve jax jungle için hecarim ve sejuani var.
    Sizce bu şampiyonlarla oyun taşıyabilir miyim başka önerileriniz var mı

• adcde iyisen adc al taşırsın :) quinn-vayne falan :P ama mf deil veya ashe kaçma skili olsun yani
  • jungle nautilus soloq canavarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

Evet arkadaşlar 1 hafta içinde ciddi manada solo queque başlayacağım ve gün itibariyle silver 4'e düştüm ap kasan support nidalee sağolsun.
    Solo queque de rahat edebileceğim şampiyon önerileriniz varsa eğer buraya yazarsanız müteşekkir olacağım aklımda solo için kha zix wukong ve jax jungle için hecarim ve sejuani var.

Usta yi ad kas sazan çok kaparsın oltana bi iki tane

• Ezreal

• quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

quote:

Evet arkadaşlar 1 hafta içinde ciddi manada solo queque başlayacağım ve gün itibariyle silver 4'e düştüm ap kasan support nidalee sağolsun.

gerçekten çok komiksin kardeşim lütfen başka konuya git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trydamere tabi ki
  • Draven

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

quote:

gerçekten çok komiksin kardeşim lütfen başka konuya git

Ciddiyim komik olmaya çalışmıyorum trdeysen melee adc alıcaksın yoksa troll feeder gg wp

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kayle.

+1 AP AS Kayle OP
  • Jungle - Nasus , Hecarim , Volibear , Zac (Red buff - Blue buff ihtiyaç olmadan her daim gank atabilecek championlar)
    ADC - Miss fortune , Caitlyn , Tristana (Kolay pozisyon alabilceğiniz championlar)
    Mid - TF , Lissandra , Katarina , Khazix , Ahri , Ryze(ROAM yapabilceğiniz herolar + olarak teleport kullanın)
    Top - Jayce , Darius , Jax , Khazix , Zed (Mid-Lategame power)

Ama en önemli olan şey aslında hangi heroların daha iyi iş gördüğü değil , sizin hangi heroda en iyi iş gördüğünüzdür. Yani kendinizi oyuna değil oyunu kendinize uydurun çok saçma bir pick yapsanız bile ama o pickte gerçekten iyi iseniz yine kazanırsınız.
  • Diana

• Miss fortune
    Vayne (İyi oynuyorsan)
    Quinn
    Kayle
    Mid gidersen Ap chogath
    Garen

• Udyr deneyebilirsin. Tank olduğu kadar iyi de vuruyor. Bir de jungle ve mid olarak duo girerseniz ve ikinizde az çok oynamaıı biliyorsanız çok güzel taşıyabilirsiniz. Ben bu şekilde mid'i camp'layarak oyun kazanmanın kolay olduğunu düşünüyorum. Bir de champion değil de taktik sayılabilecek bir şey söyleyeyim. Mesela mid'de kill aldınız adam yok, direk kule alın farm kaçırsın diye bakmayın.
  • 2 gün önce silver1 e çıkmaya oynuyordum. şuan silver 5 e düşmeye oynuyorum. yapman gereken tekşey düzgün support bulmak. düzgün bir support bulursan ayrıca lane i kazanırsan psikolojik olarak takımın motive oluyor aynı zamanda bot lane kazandığı için %50 kazanma şansın artıyor.sana tavsiyem adc oynaman önerim draven varus ve vayne bu herolarla botu kazanırsan maçı almaman çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emjey52

Udyr deneyebilirsin. Tank olduğu kadar iyi de vuruyor. Bir de jungle ve mid olarak duo girerseniz ve ikinizde az çok oynamaıı biliyorsanız çok güzel taşıyabilirsiniz. Ben bu şekilde mid'i camp'layarak oyun kazanmanın kolay olduğunu düşünüyorum. Bir de champion değil de taktik sayılabilecek bir şey söyleyeyim. Mesela mid'de kill aldınız adam yok, direk kule alın farm kaçırsın diye bakmayın.

Doğrudur Midde akali ve katarina denemeyi düşünüyorum bu arada.
  • kayle jax zed akali
  • Smurfum ile sup oynuyorum takıma bir sona sup gerekli birde jungle hecarim gg wp
  • mainim support ancak solo q gireceğim ve silver eloda support ile oyun taşınmıyor jungle veya soloyu gözüme kestirdim açıkçası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.