Şimdi Ara

Türkiye şartlarında spor araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üstü limitim 75.000 tl bir spor araba almayı düşünüyorum ama alışılmışların dışında bir şey istiyorum öyle mercedes, bmw, audi, wolksvagen filan istemiyorum aklıma da pek bir şey gelmedi daha önce 2004 subaru impreza 2.0 wrx sti ve honda S2000 sahibiydim ancak artık öyle bir şey de istemiyorum güçten ziyade görünüşü ve konforu daha ön planda bi araç arıyorum. ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yeni insignia.. Ya da jaguar xf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfordan ödün verebilirsen RCZ bakabilirsin.
  • mercedes, bmw audi vw yok, subaru ve honda s2000 kullandığında göre geriye pek fazla seçenek kalmıyor sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    insignia sevmiyorum hocam jaguar da daha orta yaş arabası.
  • 407 kullandıktan sonra pegeout a tövbeliyim hocam o yüzden brz yi hiç düşünmüyorum
  • Alfredo kullanıcısına yanıt
    aslında aklımda 2005 üstü fort mustang var fakat konfordan yana çok boş bi araç GT86 yada BRZ düşünüyordum onlarda kotamın bayaa üstünde oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Yeni insignia.. Ya da jaguar xf.

Adam subaru s2000 diyo farklı bir araç diyo insignia diye yorum yazan var mazda rx8 düşünülebilir Mercedes slk ayda BMW z serisi tavsiye ederim Toyota gt 86 da olabilir ama bütçenizi aşıyor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevo16 -- 22 Şubat 2014; 23:57:15 >
  • Renault Laguna Coupe?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesheyma

Renault Laguna Coupe?

Kesinlikle dogru oneri.

• Japondan şaşmayın Lancer evo candır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

quote:

Adam subaru s2000 diyo farklı bir araç diyo insignia diye yorum yazan var mazda rx8 düşünülebilir Mercedes slk ayda BMW z serisi tavsiye ederim Toyota gt 86 da olabilir ama bütçenizi aşıyor biraz

Ne yorum yazacagimi sana mi soracam saygisiz adam...

• quote:

quote:

quote:

Konu sahibinin yazdığına bakın bide sizin yazdığınıza bakın bu kadar marka fanatiği olmayın :) bu arada konuyu kirletmeyelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konu sahibinin yazdığına bakın bide sizin yazdığınıza bakın bu kadar marka fanatiği olmayın :) bu arada konuyu kirletmeyelim

Konu sahibi artik konforlu bir arac istitorum demis biraz da spor olsun yeter demis. 75000 demis. Sizin tavsiye ettiginiz araclar 75000tlye temiz var mi? BPnin ortagi olmak lazim o arabalara yakit yetistirmek icin.

• Porsche Cayenne Turbo bakin. O bütçeye uygun temiz araçlar var. 500ps civari ve SUV olmasından dolayı her yola gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 z

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu sahibi artik konforlu bir arac istitorum demis biraz da spor olsun yeter demis. 75000 demis. Sizin tavsiye ettiginiz araclar 75000tlye temiz var mi? BPnin ortagi olmak lazim o arabalara yakit yetistirmek icin.

75 bin tl az para değil o paraya birçok spor otomobil bulunur bana komik gelen s2000 subaru kullandım mustanglar ilgimi çekiyor alışılmamış bir araba istiyorum diyen birine insignia önermeniz insignia kötü araba mı değil d segmenti konfor öncelikli bana göre fiyatı şişirilmiş bir araba yukarıdaki araçları söyleyen biride yakıtı düşünmüyor demektir neyse cidden konuyu kirletmeyelim özür diliyorum ben haddimi aştıysam hayırlı akşamlar

• Ben olsam bmw,audi,vw,mercedes almayacak olsam alman istemiyorsam.Fransızlardan haz etmeyen biri olsam.Yakıtıdıa çok dert etsem.
    Akbil alırdım net.
    Spor araba en az hacim en çok performansı Mazda RX8ler verir.
    S2000 güzel ben olsam ondan sonra Bir M5 bakardım kendime ama motor hacmi fazla.
    Lancer Evo ve Subaru wrtx bakın derim.
    Porsche cayenne güzel bir öneri.
    Posrsche 2.el cabriolar ile coupelere bakın.
    Ben olsam o paraya 3 tane laguna v6 3.0 alırım filo kurardım zaten Türkiye'de sayılı varlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebyed

arkadaşlar üstü limitim 75.000 tl bir spor araba almayı düşünüyorum ama alışılmışların dışında bir şey istiyorum öyle mercedes, bmw, audi, wolksvagen filan istemiyorum aklıma da pek bir şey gelmedi daha önce 2004 subaru impreza 2.0 wrx sti ve honda S2000 sahibiydim ancak artık öyle bir şey de istemiyorum güçten ziyade görünüşü ve konforu daha ön planda bi araç arıyorum. ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Siz bence e92 alın herşeyiyle tatmin edecektir.

• şu an aklımda olan 3-4 aracı paylaşmak istiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-soylu-motors-dan-1998-carrera-dogus-cikisli-kirmizi-kaplama-153683734/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-1998-porsche-carrera-s-nigdeliler-otomotiv-1213-153323476/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-x-clusive-chrysler-crossfire-coupe-3.2-v6-2005-model-152880587/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mustang-4.0-ozel-141058345/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-ms-car-2006-lnfiniti-g35-takas-olur-124105852/detay

Benzeri araçlar var aklımda bunlar pazarlık payı ile 75.000TL civarına indirilebilecek araçlar ve bu araçlarda ya imaj açısından yada konfor açısından eksik geliyor corvette C5 vardı aklımda onda da konfor neredeyse hiç yok denile bilir bunlar benzeri yada başka bi araç aklına gelen olursa sevinirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.