Şimdi Ara

turkiye reza zerrab a ihracat ödülü verirken iranda zerrabin ortagina idam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iranda reza zarrabin ortagina idam cezasi onandi.

http://www.diken.com.tr/yolsuzluk-suclusu-iranli-isadami-babek-zencaninin-idam-cezasi-onandi/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konu acilmis yeni gordum silinebilir

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    14 milyar serveti var onun hepsini iran devletine verse olmazmi

• Ey gidi Ey, Sevgili Cumhurbaşkanının birlikte resim çekildiği övüp bitiremediği Ebru Gündeş'in bu adamla evlendiği, Yalılar,jiplere binip TV8 gibi ucuz programlarda çıkıp yalandan ağladığı günler ey.

Ulan Bu millete ne gelirse müstahaktır. Allah bu milleti daha beter hale getirsin. Artık sinirimden yerimde duramıyorum.
    Çöküş noktasına kadar gelsin bu millet ölsün gebersin ancak o zaman akılları başına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Ey gidi Ey, Sevgili Cumhurbaşkanının birlikte resim çekildiği övüp bitiremediği Ebru Gündeş'in bu adamla evlendiği, Yalılar,jiplere binip TV8 gibi ucuz programlarda çıkıp yalandan ağladığı günler ey.

Ulan Bu millete ne gelirse müstahaktır. Allah bu milleti daha beter hale getirsin. Artık sinirimden yerimde duramıyorum.
    Çöküş noktasına kadar gelsin bu millet ölsün gebersin ancak o zaman akılları başına gelir.

akp lilere sorsan zerrab iyi adam ortagindan bizenesi derler.
    abd de tutuklu suan zerrab desen turkiyeyi yikmaya calisiolar ondnn oyle derler zerrab turk degil desen olsun akp ile icli disli olan herkes turk sayilir derler kisacasi akp li biri asla ikna olmaz
    ulke %100 yikilsa adamlar erdogan olmasa daha once yikilirdik derler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.