|
Türkiye'nin Eurofighter Typhoon uçak talebi “hassas” engellere takıldı

-
-
Almanya engelin görünür yüzü işin arkasındaki asıl engel Yahudi kurnadları diye düşünüyorum.
Tabi içimizdeki batının bir taraflarını öpenler bunu görmekten duymaktan itina ile kaçınırlar.
-
Herhalde bu gidis ile guney koreden alicaz .
-
He ondan he tamam. Mabadını yaladıkları terör örgütü ve terörist toplum israil istese salya sümük gözyaşları içinde bedava verirlerdi.
"Küfür tek millettir"
-
Seve seve hukuk olacak bu ülkede. Yoksa böyle el açarsınız elin almanına :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçen gün yurt dışına Kaan uçağımızı satmadık mı? Neden hala bunların peşindeyiz!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Altta yine bir tanesi içimiz de batının bir tarafını öpenler var diye ağlamış böyle şizofrenik kafa yapısına sahip kişiler her şeyi oraya bağlamaktan zevk alıyorlar galiba.
-
seri üretim yok, ileri yıllarda teslim edilecek
-
Çözemiyoruz sorunları, maalesef çözemiyoruz, sıkıntılar büyük her konuda algı çalışmaları yapılsa da. F35'leri alabilmeliydik, olmuyor, yeni F16'lar ve modernizasyon kitleri gelecek mi bilen yok, Avrupa'dan da alamıyoruz, artık çare şart, hava kuvvetleri filosu eski, yenilik görmedi. Reanimate adlı arkadaşın dediği gibi Kore'den alabilirsek iyi olacak, Kaan projesi için daha zaman gerekiyor, filoya gelişi zaman alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 18 Haziran 2025; 14:43:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fazla mı naifsin yoksa niyetin mi bozuk bilemedim ama o avrupa ülkelerinde hukuk mu var yani şimdi?
_____________________________ -
Kardeşim, kullanıcı adı böyle olan biriyle tartışmamaya çalışıyorum. Akepeli moderasyon izliyor çünkü :) adminimsiler dolaşıp sizin yüzünüzden ceza veriyorlar sonra :)
1 tane prototip var. 2030 öngörülen seri üretim yılı. Her şey yolunda giderse çok sonra satılacak :) bize de o zamana kadar komşu ülkeler gül atıyor olacak :)
KAAN gelene kadar Çin ile anlaşılmalı
-
Seri üretimlede bitmiyorki, Ucak kullanilirken cikan hatalar kesfedilip düzeltilmeside en az bir 10 yil alir.
_____________________________ -
Katılıyorum.
niyeti bozuk yada asiri cahil baska secenek yok
-
Bugün anlaşılsa 5 yıldan önce envantere giremez. Gerek yok.
Satmayacaklar, belkide bizimde almaya niyetimiz yok.
Kaan'dan devam. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz mecbur.
Hürjet murad aesa radarıyla birlikle envantere girecek 1-2 yıl içinde. Akıncıya aesa radarı entegre edilecek.
Eurofighter kadar olmasa da Kaan'a kadar arada ki boşluğu doldurur bu platformlar.
Türkiye'nin Sihalara aesa radarı entegre etmesinin tüm havacılık denklemini değiştireceğine inanıyorum.
200km öteden 24 saat havada kalabilen sihalarla düşman uçaklarının anlık her hareketini izleyebileceğiz.
Stealth teknolojisinin bize karşı anlamı kalmayabilir. Daha uçak pistten kalkmaya çalışırken siha bize yerini gösterecek.
Yerini gördüğün uçağı birçok platformdan vurabilirsin. Stealth işinin anlamı kalmaz.
_____________________________ Basit görüşlü, koyun düşünceli insanlar yalnızca başarıya taparlar. **Dostoyevski
-
Valla zerre anlamam fakat bunlara harcanacak para kaana yatırılsa daha iyi nerden baksan 4-6 yılı bulur bu zamana kadar biz kaanın nerdeyse kusursuz yaparız sadece çaba ve para gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Almanya engelin görünür yüzü işin arkasındaki asıl engel Yahudi kurnadları diye düşünüyorum.
Tabi içimizdeki batının bir taraflarını öpenler bunu görmekten duymaktan itina ile kaçınırlar. |
He ondan he tamam. Mabadını yaladıkları terör örgütü ve terörist toplum israil istese salya sümük gözyaşları içinde bedava verirlerdi.
"Küfür tek millettir" |
Seve seve hukuk olacak bu ülkede. Yoksa böyle el açarsınız elin almanına :)
|
Kardeşim, kullanıcı adı böyle olan biriyle tartışmamaya çalışıyorum. Akepeli moderasyon izliyor çünkü :) adminimsiler dolaşıp sizin yüzünüzden ceza veriyorlar sonra :)
|
Vereceğiniz parayı Kaan projesine yatırın. Bekleyelim en azından kendi ürünümüzü kullanalım. Yabancıların bu tutumu olduğu sürece biz mal sahibi oluruz böylelikle.
|
fazla mı naifsin yoksa niyetin mi bozuk bilemedim ama o avrupa ülkelerinde hukuk mu var yani şimdi? |
Oyalama taktiği Almanya senin güçlü olmanı ister mi onlarda yahudi sempatizanı
|
Hem sabah akşam batı matı diyorlar hem de sürekli onlardan birşeyler istiyorlar |
Seri üretimlede bitmiyorki, Ucak kullanilirken cikan hatalar kesfedilip düzeltilmeside en az bir 10 yil alir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X