Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.442
Cevap
120
Favori
549.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi destek kaydı açtım ve yarım saat sonra destek kaydım sorununuz çözüldü olarak güncellendi. Fakat çözülen birşey yok. Lütfen siz yardımcı olur musunuz?

    Müşteri numaram: 925226

    Destek numarası: 40370053


    @TurkNetDestek

  • Merhaba,


    Bu başlığı okumak istedim ama genel olarak problemler aynı, bende 2 aylık Turknet müşterisiyim ama memnun olduğum söylenemez, eşim öğretmen internetten ders veriyor ve Upload hızımız dediğiniz gibi 3 mbps lerin yakınından bile geçmiyor, defalarda destek kaydı açtım normal görünüyor bi problem yok diye geri kapatılıyor.


    bağlanma süreci tam bir facia zaten bağlantı için başvurdum 15 gün sonra interneti bağlayabildiniz bu geçen sürede kullanamadığım internetin faturasını da çok güzel yansıttınız, 10 mbps aldığım hızı bi şekilde 20 mbps ye çıkardınız ama upload hızım ilk günkü ile aynı 0,40 larda gezmekte, bir üst mahallede oturan akrabam Türk telekomdan 35 mbps bağlantı kullanıyor oda 20 mbps dowload hızı alıyor ama upload 6 mbps yi görüyor sokak kutusuna uzaklığımda 25 Metre, nitekim upload hızımı düzeltemediğiniz için internet yetersiz kalıyor eğitim konusunda ve abuk sabuk internetin kopması günde 4-5 defa, hadi koptu gelmesi ayrı dert bağlantı geç oluyor, ne oldu çocuklar dersten koptu bağlantı geliyor eee öğrenciler nerde gitmişler, en yakın zamanda iptal işlemini başlatacağım TTNET e başvurucam 20 TL fark veririm kafam rahat olur sizinle uğraşmaktan iyidir.


    2 ayda bıktırdığınız için teşekkürler.


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 





  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt

    Turknet in kendi altyapisindasin galiba (yapa) santral e mesafen uzak olduğu için hizin bukadar gelebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek arıza kaydı no 40400806 10 gündür hızım 5mbps hızı geçmiyor daha önceki kayıtlarda sorunun benden kaynaklandığını söylediler her zamanki gibi nasıl benden kaynaklanıyor anlamıyorum 50 mbps hızı ben mi düşürüyorum anlamadım bu konuda yardımcı olun lütfen


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar taşınmayı düşündüğüm evde direkt türknet altyapısı bu çıkıyor. Türknet altyapısı üzerinden hizmet alanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Ayrıca bir arkadaşım daha türknet 35 mbps kullanıyor ancak o modemi türknetin vermediğini kendisi aldığını söylüyor. Ancak fotoğrafta da görüneceği üzere açıklamada abonelik süresince ücretsiz modem yazıyor. Bu hizmet yeni mi başladı yoksa sadece kendi altyapısındaki müşterilere mi veriyor?

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • Bina girişine fiber geldi komşular telekomdan internet aldı. Telekom eve kadar fiber için ev sahibine kablo vermiş onlarda elektrikçiye kabloyu çektirmiş telekom ekibi bağlantıyı yapıp interneti açmış.


    Aynı durumda Türknete başvursam bu kablo çekme ve bağlantı işi nasıl olacak. Kabloyu kimden alıp kime çektireceğiz? Türknetin ekipler dediği gelip eve kadar kablo çekecek mi? İlk kez eve internet çekilecek süreç nasıl olacak?

  • bugün netim kesilcekti, kesilmesin diye faturayı ödemeye çalıştım ama ödeyemedim çünkü sistemleri çökmüş
    cep uygulamasını indirdim orasıda patates
    en son bankanın appten girip ödedim ama tam bu sırada internetim kesildi ve hala internetim yok.. 3 saat oldu
    kıçı kırık 3. parti alışveriş sitelerinde bile satın alım sonrasında otomatik yönlendirme talimatı var
    bunları arayınca karşında muhattap bulamıyosun
    sokağa çıkma yasağı evdeyiz, tek keyfimiz internet.. onuda bunlar alıyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapabileceğim tek yorum


  • mesmeyut kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun kontrol edilmesi için arkadaşlarım network ekiplerimize iletmiştir. Şu an kontroller devam ediyor. Network ekiplerimiz kontrollerini tamamladığında size bilgi verecekler.
  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yaptım onuda salak salak şeyler söylüyorlar yok cihazlarınızdan yok modemden vs. Sizin işiniz değil iptal ettirmek şart oldu dün akşam 10 dk içinde 7 defa bağlantı gitti savaşmı çıktı hayırdır
  • İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerlerinizde herhangi bir düşüklük bulunmuyor. Ancak hattınızda sık sık kopma sorunu bulunuyor. Arkadaşlarım bu durumu saha ekiplerine iletti. Yaşanan sorun kopmalardan kaynaklı olabilir. Saha ekipleri çalışmalarını tamamladığında size bilgi vereceğiz.
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizde türk telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti veriyoruz. Sıfırdan abonelik başvurusu yapmanız durumunda türk telekom ekipleri adresinize gelerek modemi teslim edecektir. Geçiş yapmanız durumunda mevcut fiber modeminizi kullanabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. İç tesisat kablo bağlantısı için elektrikçi yardımı alarak yapabilirsiniz. Ya da kurulum ekiplerimiz adrese geldiğinde metre başına kablo ücreti elden ödeyerek yaptırabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • -dead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun şu an devam ediyor mu?
  • Kurulum hizmetine neler dahil, bina girişinde fiber var daire içine kablosu çekilmemiş yan komşular da Telekom bina içinde fiber çekti. Türknete başvursam kurulum hizmetine kablo çekme dahil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt

    yok değil başkan elektirikciye yaptır diyorlar bende de sorun vardı elektirikci çağırın diyorlar ben kontrol ettim bi sorun yok haybeye elektirikci çağıracaktım bide...

  • TurkTelekom ile taahhütüm haftaya bitiyor. 2 sene önce Turknet kullanıyordum ve bayağı sorun yaşamıştım. Tekrar Turknet'e geçmeye değer mi, yoksa TurkTelekom ile taahhüt yenileyeyim mi ? 2 yıldır hiç sorun yaşamadım TurkTelekom ile.

  • upload 4mbps olmasa geçilir aslında ama 4 upload nedir ya bu devirde, evden çalışıyoruz bari 8 olsaymış.

  • İbrahimEsad kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun 31.12.2020 den beri yani 10 gündür bende de var dostum. İlk iç tesisata attılar suçu iç tesisatı değiştirdim yine devam etti. Bakır kabloyu değiştirdiler yine devam ediyor. Şimdi de topu modeme attılar bakalım. Sadece 7-8-9 ocakta toplamda 250'nin üzerinde bağlantı kopması olduğunu kendileri söylediler. Bugün yeni modem aldım 700 TL'ye bakalım ne olacak.

  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.