< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye mobil internette 2’inci sırada (2. sayfa)
-
-
Türkler yayınlar inanmazsınız. Yabancılar yayınlar inanmazsınız. Siz neye inanacaksınız arkadaş . Ülkesini bu kadar hakir gören millet yoktur bu dünyada. (Özellikle de bu forumda)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Reddit postları yüklenmiyor bazen iehrin göbeğinde ne 2. Sırası 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 27 Temmuz 2026; 14:55:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asıl karşılaştırılması gereken ülkeler yüzölçümü ayağına devre dışı yersen:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koca bir yalan ne 5g'si belli sınırlı alanlarda tamam bunun dışında berbat üstüne internet paketi dayanmıyor zaten 4g'den devam başka çare yok
Liste şampiyonlar ligi listesi :) Yüz ölçüme göre internet hızı kıyaslandığını ilk kez görüyorum. Artık iyi göstermek için ne yapacaklarını şaşırdılar.
-
Yersen...
Vatandaşı silkmede mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Şimdi şu internet zimbirtisiyla ülkeyi hakir görmenin ne alakası var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .cmhrsfk. -
Sen anladın da .... neyse diyeceğimi dedim ben
test istanbul'da sunucuların yanından yapılmış sanırsam.
_____________________________ Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu! -
Mışlar Ülkesiyiz yeminle her şey var MIŞ gibi. 1 nisanda malum 5g başladı 5g süperbox aldım ofiste zaten 4.5g kullanılıyordu aynı cihazı evde denediğimde 150-200 arası geziyordu. Neyse 5g yi her yere veremiyoruz abi adres kontrolü yapmalıyız dedi girdi etti çok şanslısınız 5g pilot bölgedesiniz 1500-2000 arası göreceksiniz dedi. Dedim 1500 görürsem yarın pasta ile gelirim 700 e de okeyim ben. Aleti teslim edemedi gelip kurulacak test edilip öyle bırakılacakmış .Neyse 1 saat sonra geldiler taktılar 60 mb
Dedim ki şaka herhalde yok dediler kurulum bitmedi 5g sinyali alsın en az 500 (1500 baştan iptal oldu) dedim bakın burada vodofone hattım var 300-350 mb görüyor olmayacaksa hiç kurmayalım ben vodofone alayım. Kurcaladılar ettiler arıza kaydı açtılar falan fişman gittiler 10 saat içinde 20 kez telefonla görüştüm ilk problem yok dendiİ. Sonra 60 mb iyi bir hız hikayesine döndü bende iptal edin dedim. 12 saat kaldığım abonelik için 5360 tl fatura çıkardılar. Alın size 5G bu arada hala 100 mb civarı görüyorum ki ev merkezde baz istasyonu ile bakışıyoruz.
_____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
-
avrupanın sınırındaki illerin merkezinde dahi 4g çekmeyen yerler var 5g i saldım, 4g 1 çubuk max 2 çubuk gösteriyor, sürekli mobil şebeke aramaktan batarya dayanmıyor turkcell de tt da bu halde boş hava yapmasınlar, yatırım yok ama halka ve fiyatlara bindirim var berbat hepsi operatörlerin
-
GB/TL olarakta hesaplarsak listeye gireceğimizi sanmıyorum. Zira 5gb için 450tl ödüyorum şuan.
-
Başlığı ilk okuyunca "acaba sondan mı?" diye düşündüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Eğer listeyi sadece Türkiye sınırları içerisi olarak sınırlarsak birinci bile olabiliriz belki. O da belki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
habere bak, arastirmada ornek alırken daha hızlı olan ülkeleri hep eleyince bile ikinci olmuş :)
-
Sondan ikinci olmasın
-
Hiç bu kadar bu kadar güzel anlatılamazdı bravo
_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt