Şimdi Ara

Turkiye liginden alınabilcek futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozellikle gs ve fb kadroda revizyona gidicek,ama ikisininde butcesi cok olmicak.besiktas desen transferi + da kapatmak zorunda.boyle bi ortamda uygun fiyata tr liginddn kimleri almak isterdiniz.
    Benim gsde basari olabilcegini dusunduklerim aatif chaceou veya volkan sen.Ama kesinlikle ve kesinlikle burakla rekabet edicek hatta buraktan daha iyi bi isim almaliyiz buda bonservissiz gignac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla emre güralı beğeniyorum , Attığı golden dolayı yalnız kumaşı sağlam o cocuğun şöyle 70'den sonra girip oyunun akışını değiştirebilecek bi tip emre çolak , yasin öztekin havası seziyorum onda.
  • Türkiye liginden uzak duracaksın almayacaksın anadolu maçlarındaki performans yanıltır her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Türkiye liginden uzak duracaksın almayacaksın anadolu maçlarındaki performans yanıltır her zaman

bkz : Emenike
  • Kasımpaşa'nın 11 numaralı futbolcudu.

• Gökhan töre , Emre Çolak , Furkan Özçal , Güray Vural ( Kısmen ) , Serdar Aziz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz biz ve fenerbahce cok zor durumdayiz ikimizinde kadrosunu yenilemesi lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Kasımpaşa'nın 11 numaralı futbolcudu.

Scarioneyi bende begeniyorum ama bizi tasiyacak adam mi tartisilir.Bize kewell keita etkisi yapicak bi kanat forvet lazim

• ''Eren Albayrak'', Rize'nin sol beki. Rizeliyim her hafta maçını izlerim sol açıktan bek'e geçti çocuk milli takımada yükselti. Çok iyi top taşıyor 4-5 asist felanda yaptı değerlendirilir.

''Ozan Tufan'' Gelmesini çok isterim ama 10 m çekerler

''Volkan Şen'' Bursa'da oynadığı futbolu burda da takımla birlikte oynarsa çok iyi olur. Sağlam yedek

''Yusuf Erdoğan'' Çok iyi futbolcu mermi gibi çocuk Gelirmi bilmem

''Jouse'' Yabancı sınırı yok kiralanabilir

• Mori
  • Simdi farkettimde ligimiz gercekten kalitesizlesiyo,yeni yildiz cikaramiyoruz.Insallah bu yabanci sinirindan sonra cocuklarimiz yurt disina acilmayi artik dusunurler.

• Hleb iyiydi,en son Konya'da oynarken izlemiştim güzel oynuyordu.Yaşlanmıştır artık alınmaz.
  • Ozan Tufan yaşına göre çok tecrübeli ve olgun bir oyun sergiliyor. Gençlerin örnek alması lazım. Umarım kendini ve oyununu bozmaz ve daha fazla geliştirir.
    Öte yandan Atıf Chahechouhe alınabilir, çok yetenekli futbolcu.
    Bir de Eskişehir'de Sisokko var, iyi oynuyor.
  • Su ligden ozan ve muhammet demir dişinda alınan her anadolu topçusu cop potansiyelindedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

''Eren Albayrak'', Rize'nin sol beki. Rizeliyim her hafta maçını izlerim sol açıktan bek'e geçti çocuk milli takımada yükselti. Çok iyi top taşıyor 4-5 asist felanda yaptı değerlendirilir.

''Volkan Şen'' Bursa'da oynadığı futbolu burda da takımla birlikte oynarsa çok iyi olur. Sağlam yedek

Erenin 7asisti 1 golü var. milyon dolar verdikleri veysel ve tarığın toplam bu kadar asisti yoktu hala nelerine bakıp aldılar merak ediyorum.
    Ozan bozmassa güzel oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

''Eren Albayrak'', Rize'nin sol beki. Rizeliyim her hafta maçını izlerim sol açıktan bek'e geçti çocuk milli takımada yükselti. Çok iyi top taşıyor 4-5 asist felanda yaptı değerlendirilir.

Ligimizde jouse diye bir futbolcu bulunmamaktadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şener ozbayraktar

• Her takım kendine ihtiyacı olanı alır yorumların çoğu yerinde ben Oğuzhanı satıp Josueyi daha sonra Şeneri alip Serdar arkadaşımızı gonderirdim bir Beşiktaşlı olarak ayrıca yıllardır ozlem duydugumuz forveti bulmuşken hali hazır da bir Sergenimiz bir M.Delgadomuz malesef yok. Olcay 10 numarayı giyecek bir oyuncu degil olsa olsa 22 17 falan giyer benim gozumde. Yerli ve 4 m 5m civari bitebilecek kaliteli bir stoper ile Serdar Aziz olur H.Balta olur ki biraz fiyat arttirilip O.Toprak olur ( G.Tore ile aralari limoni ) para konusunda F.O Başgan ne dusunuyor bilmiyorum. Herkes G.Toreyi Caner Erkini Burak Yılmazı G.Gonul yada Seneri ister takiminda muhim olan elinde olani koruyabilmektir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Gökhan töre , Emre Çolak , Furkan Özçal , Güray Vural ( Kısmen ) , Serdar Aziz .

Emre Çolak hangi takımda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drenthe ogulcan Çağlayan cenk ahmet OKAY yokuslu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.