Şimdi Ara

Türkiye-Letonya 3 EYLÜL 2015(BUGÜN) 21:45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 11ler belli oldu. O niye yok bu niye yok demeye gerek yok arkadaşlar şimdi destek zamanı

-------------Burak--------------
    V.Şen-------Arda----------Töre
    ---------Selçuk-Hakan---------
    Caner--H.Balta-S.Aziz---Ozan
    ----------V.Babacan-----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 3 Eylül 2015; 20:26:20 >

• ilk 11ler belli oldu.
  • Bence kadro güzel Letonya yı yenmemiz lazım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan sağ bek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ofansif bir kadro olmuş.
  • Takıma 3 tane sağ bek çağırıyorsun, Ozan'ı sağ beke monte ediyorsun. Beyin bedava.. Genel anlamda baya ofansif bir kadroyla çıkmış.
  • şaka gibi.formda bir şener varken ozanı bek yapmak

2 stopere diyecek birşey yok zaten şaka gibiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Şener i sağ bek yapar, sonra sakatlanır, milli takıma oyuncu göndermiyoruz dersiniz sonra...
    Hem Ozan ın 1.80 boyu var, Şener biraz zayıf kalırdı fizik olarak Estonya karşısında...
    Stoperler Allah a emanet ona birşey demiyorum...

edit: Şener i 1.70 zannediyordum, 1.80 miş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 3 Eylül 2015; 20:53:27 >
  • Ömer Toprak'ı mutlaka geri kazanmamız lazım.
  • Bence guzel 11 tek sıkıntı Burak yerine Cenk olabilirdi . Galatasaraydan yüzümüz gülmeyecek bari milli takım güldürsün

• Keşke hakan çalhanoğlunu oos olarak oynatsaydık ya bu şekilde onu nasıl kullanıcaz ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

şaka gibi.formda bir şener varken ozanı bek yapmak

Hocam dendigine gore Sener sakatmista ne ara sakatlandi bende onu anlamadim Yillarin Sol beki Hakan Gitti Stoper oldu ya baska bir sey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Bence guzel 11 tek sıkıntı Burak yerine Cenk olabilirdi . Galatasaraydan yüzümüz gülmeyecek bari milli takım güldürsün

Cenk aday kadroda yok hocam ancak Cenk olsa bile burağın Başlaması daha iyi ilk 11 de.

• gHouse kullanıcısına yanıt
    Selcuk 8 numara oynadıgına göre hakan 6 numara oynicak gibi. Ya da her ikiside önde oynicak kesici olmicak. Defans zaten fiyasko kesici olmazsa tıkarlar golü. Cek ardayı sola koy hakanı öne selcugun yanına oguzhan ya da mehmet topalı koy. Kafan rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

quote:

Hocam dendigine gore Sener sakatmista ne ara sakatlandi bende onu anlamadim Yillarin Sol beki Hakan Gitti Stoper oldu ya baska bir sey demiyorum

hiç fikrim ilk kez senden duydum sakat olduğunu

hakan sizdede arada stoper oynuyordu ama kesinlikle milli takım stopier olamaz ondan daha iyi bir sürü bulunur.ama terim kendi öğrencisini yapar tabi

• Oğuzhan Yok Letonya ve Hollanda yensin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

quote:

hiç fikrim ilk kez senden duydum sakat olduğunu

hakan sizdede arada stoper oynuyordu ama kesinlikle milli takım stopier olamaz ondan daha iyi bir sürü bulunur.ama terim kendi öğrencisini yapar tabi

Hocam bende Terimi pek sevmem Paragoz Egoist Gs de zaman kadro iyi ve para var o zaman gelir ne zaman kotu o gelmez
    http://turkcell.sporx.com/mobil/milli-takimda-sakatlik-uzuntusu-SXHBQ487038SXQ Buyrun hocam link
    Bana gore en iyi Turk Teknik Direktor Senol Gunes

• Takım komple sol kanat

• eleştirmiyim dedim ama

Takımında formda bi sağ bek oynayan Şener varken. Gene aynı takımda kadroya giremeyen hemde sağ bek olmayan Ozan nasıl ilk 11de sağ bek başlar.

Biz mi bilmiyoruz bu futbolu yoksa teknik direktörler mi süper zeka anlamıyorum arkadaş valla anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.