Maksimum 2 Fenerli Forumdaş ile yarım kilo Baklavasına iddaaya girebilirim.Kendine ve takımına güvenen varsa buyursun
quote:Orijinalden alıntı: KARAKAY Hangi aklı başında Fenerbahçe'li,kupa maçına iddia'ya girer yaw arkadaş dogru söylüyor
quote:Orijinalden alıntı: greyhound totem kokusu geliyor quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi baklavayı kime alcaz aman dostum sizin totemlere benzemesin de
bizim Jo ve Gio totemlerinden sonra bütün totemler başımıza yıkıldı quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orijinalden alıntı: greyhound totem kokusu geliyor quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi baklavayı kime alcaz aman dostum sizin totemlere benzemesin de
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orijinalden alıntı: greyhound totem kokusu geliyor quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi baklavayı kime alcaz aman dostum sizin totemlere benzemesin de bence pek farklı değil. ha 10 sene ha 27 sene... o yüzden; şampiyonluk bizim kupa bizim.
quote:Orijinalden alıntı: the_Legend.. quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orijinalden alıntı: greyhound totem kokusu geliyor quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi baklavayı kime alcaz aman dostum sizin totemlere benzemesin de bence pek farklı değil. ha 10 sene ha 27 sene... o yüzden; şampiyonluk bizim kupa bizim. Pes artık.Bir bunu alıntı yapmadığınız kalmıştı,onu da yaptınız.
quote:Orijinalden alıntı: ThePhenoM quote:Orijinalden alıntı: the_Legend.. quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orijinalden alıntı: greyhound totem kokusu geliyor quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi baklavayı kime alcaz aman dostum sizin totemlere benzemesin de bence pek farklı değil. ha 10 sene ha 27 sene... o yüzden; şampiyonluk bizim kupa bizim. Pes artık.Bir bunu alıntı yapmadığınız kalmıştı,onu da yaptınız. ne yani ikisini de alırsak, şampiyonluk sizin kupa bizim falan mı dicez? hadi o zaman değiştiriyorum; şampiyonluk bizim, kupa bizim, süper kupa zaten bizim.