Şimdi Ara

Türkiye - İsrail Hava Kuvvetleri karşılaştırması. Vahim durum. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
0
Favori
19.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlara sınırlarımızı verecektik ya.
    Ah solcular ah, engel oldular bu işe.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

    Yıl 2005 sanırım F4 Phantomlar modernizasyon için İsrail'e gönderilmişti hem de yüklü sayıda ve buna yazılım sistemleri dahil, tabi işin bir de tank kısmı var ama ona pek hakim değilim.

    Doğru, gittiler bir çoğu manevra açısından günümüzün teknolojisine uymadığı için çok iyi kameralar takıldı! yani fotoğraf çeken bombardıman uçağı oldu :) zaten akdeniz e düşürülen uçaktan sonra o modernize de komple rafa kalktı.

    kısacası yok hükmünde söylediğiniz olay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf044

    Olurda savaş çıkarsa sen hemen başka ülkeye kaç veya sığınaklara saklan çünkü daha savaş mavaş olmadan sen yenilgiyi benimsemişsin. Hiç kimse savaşı sevmez ama başına geldi mi ölünceye kadar direneceksin yoksa botlarla denizde helak olan suriyeliler gibi cesedin kıyıya vurur. İnsanın düşüncesi bu gibi durumlarda nasılsa bir gün öleceğim hiç olmazsa onurumla öleyim olmalıdır, yok ben hiç ölmeyeceğim diyorsa bir insan ona bir şey diyemem. Ölümden korkmayan bir millet ile hiç kimse savaşmak istemez ama sizin gibi 8 milyonluk bir avuç korkak israili 80 milyonluk bu millete üstün görenler çok olursa çakalada cesaret gelir kurdu boğmaya kalkar.

    Adam korkup kaçmaktan bahsetmemiş, "adam gibi" noktasına virgülüne kadar doğru olan, orduyu ne hale getirdiklerini yazmış.

    delikanlı gibi bunlar yok olmadı desene, gelir mi işine?

    sen mi karar veriyorsun kimin savaşıp kimin kaçacağına? Akp ve Akp nin göz yumduğu, aynı yatağa girdiği FETÖ cüler orduyu yok etmedi mi?

    Söyle bakalım askeri istihbaratı bitiren, komple MİT e devretme kararı alıp TSK nın kendisini korumasını engelleyen babam mı? bu gün emniyetin, başbakanlığın, cumhurbaşkanlığının bile hepsinin ayrı ayrı istihbarat kuruluşu var 700 bin kişilik ordunun istihbaratı yok, dünyada eşi benzeri var mı bunun? ondan sonra ordu fetöcü he gülüm he.

    88 den beri FETÖCÜLER ordular imişler aynen POST MODERN DARBE olayını sorsam google lamadan yüzüme bön bön bakarsınız.

    Sen aynen bu kafa ile devam et, işinize gelmeyen bir şey duyunca hemen "kaç, git, korkak, bölücü" yaftası bu vatanı bir siz sevip bir siz koruyorsunuz.

    Ülkesini korumak ile hükümetini korumak arasındaki ince çizgiyi öğren de cevap ver.

    Dipnot: ailesinde istiklal madalyası olan ayrıca seferberliği olan birisi.




  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım sizi bir fabrikada mı üretiyorlar yoksa aynı tarladan mı yetisiyorsunuz hep aynı kafa işiniz gücünüz akp, halen anlayamamissiniz bu ülkenin ordusu 3 general 5 uçaktan oluşmuyor bu ülkenin ordusu millettir. Kurtuluş Savaşı'nda 15 temmuzda asker mi polis mi kurtardı bu ülkeyi yoksa madalyalı dedesi olanlar mı. Şu an ülkenin ordusu en iyi durumda kendi silahını kullanıyor daha modern

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf044

    Anlamadığım sizi bir fabrikada mı üretiyorlar yoksa aynı tarladan mı yetisiyorsunuz hep aynı kafa işiniz gücünüz akp, halen anlayamamissiniz bu ülkenin ordusu 3 general 5 uçaktan oluşmuyor bu ülkenin ordusu millettir. Kurtuluş Savaşı'nda 15 temmuzda asker mi polis mi kurtardı bu ülkeyi yoksa madalyalı dedesi olanlar mı. Şu an ülkenin ordusu en iyi durumda kendi silahını kullanıyor daha modern

    En sevdiğim kafa Irak kafası Irakta Müslüman yok mu? Suriye Kafası Suriye'de müslüman yok mu? Arap kafası, Yemen de Libya'da şehitlik mertebesine ulaşabilecek 1 tane vatan evladı yok mu? Aynen bir biz vatanımız için savaşıyoruz.

    Bu ülke sizin gibi fanatikler yüzünden kaybediyor, siz daha AKP yanlış yaptı diyemiyorsunuz, partizansınız objektif bakabilmekten ACİZsiniz, yukarıda denilenleri "yapmadı" bile diyemiyorsunuz gelmiş burada "fabrika'dan mı çıktı sorusu", hayır biz belli bir eğitim almış, entelektüel seviyeye ULAŞMIŞ VATANSEVERLERİ boş - kuru kahvehane milliyetçisi değiliz en büyük fark bu, biz hiç bir partinin partizanı değiliz AKP yanlışsa yanlış, CHP yanlışsa yanlış, MHP yanlışsa yanlış diyebiliyoruz siz diyebiliyor musunuz? gördük ki diyemiyorsunuz, tövbe haşa peygamber gibi görüyorsunuz. siz karınızı bile 3 defa aldatamazsınız, koskoca 85 milyonluk ülkenin, 2003 den beri başında olup 3 den fazla defa aldatılıyorsunuz.

    En sevdiğim kahramanlık kafası: 15 temmuzda da sağ duyulu asker kurtardı, askerin % kaçı kışladan çıktı?Sadece Kayseri de KOMANDO OLARAK 5.000 asker var :) bunların komutanı çık dese görürdüm sizin kahramanlığınızı! hiç komando ile halk kafa kafaya gelmiş mi? Köprüde kınalı kuzu olan acemi asker kafası kesmeye benzemez baştan uyarayım!

    700.000 nufusu olan asker komple darbe yapacak toplam sivil kayıp 300 civarı olacak ne içiyorsanız azıcık bu forma da ikram edin.

    Hava kuvvetleri en büyük darbeye katılan kuvvet olarak geçiyor %10la bile katılmamış.

    5 polisten 2 si fetöcü zaten ne dememi bekliyorsunuz? (ihraç ve açığa alma sayılarına bakarak) 2007 den bu yana yapılan TÜM POLİS sınavları mercek altında? AA pardon AKP eleştirmek yasak :)

    aynen biz veri ile konuşuruz siz işinize gelmeyen herkesi alkolik, dinsiz, vatan haini ilan edersiniz, fabrikadan mı çıktı dersiniz.

    Önce ayyaş dersiniz sonra oy uğruna Gazi ve ülkenin kurucusu dersiniz.

    22 senede POLİS ÖZEL HAREKATın vermediği şehiti 22 ayda verdirirsiniz (açılımla) sonra aklınız işiniz gücünüz 15 Temmuz şehitleri olur.

    Hep siz haklısınız, hep mağdursunuz, tek müslüman ve vatansever sizsiniz.

    ŞEHİTİN RÜTBESİ, MİLLİYETİ, DİNİ, DİLİ RENGİ OLMAZ.




  • Onca polemiğe safsataya verilecek en güzel cevap (dua) ; Allah İslam uğrunda elinden gelen gayreti sarfeden Türk Milletinin yardımcısı olsun inşallah.
  • abd'nin Irak'a saldırılarında da gördüğümüz gibi; hava saldırıları ile mutlak üstünlüğe sahip olabilirsiniz, asıl savaş karada cereyan eder.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Önemsemiyorum ve ciddiye almıyorum onların problemleri araplar ve Arap yalakaları ile o yüzden aranızda çözün 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    önemsemiyor olman onların bu inanışını değiştirmiyor
  • daha vahim bilgi sana uçak başına 0.4 pilot düşüyor bizde. olan uçağını da uçuramıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 25 Aralık 2017; 12:2:22 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Siz ve onlar her neye inanıyorsanız insan özgürlüğü var, çok fazla birbirinizden farklı olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktroller basmış 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara kuvvetlerinde çok iyiyiz diye "o çok önemli değil"ciler gelmiş yine. Türkiye dünya sıralamasında pek çok kaynakta 8. olarak geçiyor ve ilk 10 a almayan yok. Israilin her zaman önünde kabul edilmiş. Siz gelmiş burda resmi büyütüp kötü olduğumuz yeri seçmişsiniz. İsrail tek başına Türkiye için bir rakip değil. Bunun akpyi ovmekle alakası yok. Hani şu sözde solcu arkadaşlarimiz sırf akpyi sevmediğiniz için kötülüyorsunuz ya söylemek istedim. Türkiye'yi böyle piyonlarla karşılaştıracağınıza en iyisi nasıl oluruz diye düşünün ve uğraşın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    özgürlük sadece yahudiye var geri kalan tüm ırklar yani goyimlerin öyle bi hakkı yok onların inanışı bu ve goyimler asıl sahipleri yahudilere hizmet için var bunların farkındasındır sanırım

    yahudi şeratı talmuttan bi kaç madde şöyle der

    1-Eğer haham sana sağ elin için;bu sol elin derse ona bütün kalbinle iman etmeye mecbursun.

    2-Senin görüşüne zıt olsa da hahamın sözlerinin gökten indiğine inanacaksın.

    3-Talmut’a uymayan mesut olamaz.

    4-Talmut’a saygısızlık Tevrat‘a saygısızlıktır.

    5-Yahudi maksat ve galeleri uğruna işlenen bütün günahlar gizli olmak şartıyla mübahtır.

    6-Goyim(Yahudi olmayan demek)lere karşı daima riyakar bir yüz gösteriniz.Fakat onların düşman olduğunu asla unutmayınız.

    7-Yalnız Yahudi olanlara insan gözüyle bakılır.Yahudiden gayrisi sadece birer hayvan hatta domuzdur.

    8-Yahudi olmayanlara hayvan muamelesi yapılır.

    9-Tanrı dünyanın bütün servetini yalnız Yahudilere tahsis etmiştir.

    10-Çalmayınız emri,yalnız Yahudilere karşıdır.Goyimlerin mal ve canları helaldir.

    11-Yahudi olmayandan çalınan her şey meşrudur.

    12-Yahudi olmayana öyle faiz koyun ki altından kalkamasın,bütün mallarını satmaya mecbur olsun,yahudinin başkalarını ezmesini bilmesi şarttır.

    13-Yahudi olmayanın kanını dökmek tanrıya kurban vermektir.

    14-İsrailli olmayan kadın hayvandır.Onunla ilişki günah değildir.

    15-Yahudi şeriatı,erkeklere zinayı haram kılmıştır.Bu Yahudi kadınlar içindir.Başkalarının ırz ve namusu helaldir.

    16-Bütün bunlar goyimlere hissettirilmeden yapılmalıdır.

    ve bunları diyenlerden bir farkımız yok diyorsun :)




  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Sizde aynısınız, farklı görmüyorum sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    tekrar diyorum yazdığım maddellerden hangisi başına geldi bu ülkede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltioPasha

    Kara kuvvetlerinde çok iyiyiz diye "o çok önemli değil"ciler gelmiş yine. Türkiye dünya sıralamasında pek çok kaynakta 8. olarak geçiyor ve ilk 10 a almayan yok. Israilin her zaman önünde kabul edilmiş. Siz gelmiş burda resmi büyütüp kötü olduğumuz yeri seçmişsiniz. İsrail tek başına Türkiye için bir rakip değil. Bunun akpyi ovmekle alakası yok. Hani şu sözde solcu arkadaşlarimiz sırf akpyi sevmediğiniz için kötülüyorsunuz ya söylemek istedim. Türkiye'yi böyle piyonlarla karşılaştıracağınıza en iyisi nasıl oluruz diye düşünün ve uğraşın.

    Pek çok kaynak dediğin de globalfirepower gibi sallama rakamları yan yana koyan ergen siteleri heralde :) Bölgesel siyasi güç ve askeri denge analizi yapan akademik yayınları takip etmeni öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • transverse T kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar baktığım her kaynak öyle idi. Dediğiniz kaynakları atar mısınız hocam?(Yanlış anlamayın hocam inceleyeceğim.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis tarihimize bakalim. Osmanli zamaninda yahudilerin kurtaricisi olmusuz. Ispanya'dan kacip Istanbul'a yerlesen yahudiler. Yamulmuyorsam 16. yuzyil.

    TC zamaninda yine kucak acmisiz. II. dunya savasinda Alman baskisindan kacan yahudilerin TC ye yerlesmesi.

    Ayrica onca yuzyil Musluman - Yahudi ve Hristiyan topluluklarin Kudus'te birbirlerini girtlaklamadan yasamalarina olanak saglamisiz.


    Yani diyecegim o dur ki, biz Turkler olayi icsellestirmedikten sonra cokta guzel insan haklarina uygun dusturda ortamda otorite saglayabiliyoruz. Bu minvalde Israil'e kin kusmak ne baglamda dogru?

    Ayrica icinizde kacinizin yahudi azinlikla iletisimi oldu? Kaciniz yurtdisinda yahudi bir bireyle oturup iki kelam konustunuz?

    Su bir gercek ki sosyal politikalar nezdinde gudulen suru psikolojisinin kurbani oluyorsunuz. Ben Muslumanim diyip tum yahudilerin olmesini istiyorsaniz ve bu guduyu size anlatilanlar dogrultusunda yasatiyorsaniz vah halinize. Bakin sag duyulu olmak onemli bir meziyettir. Insanin karakterini ic gudulerinden soyutlamakta ve cevresine objektif bakmasinda etkendir. Ki bu sebeple gudulen bir suru olmanin onune gecebilirsiniz.

    Anlattiklarim dunyanin her yaninda yasayan insan icin gecerli. Dar bakis acisi ile olaylara yaklasirsaniz gercegin kendisini gormeniz zorlasir. O vakit fikirlerinizi ic gudulerinize teslim edersiniz. Ic gudu ise hayatta kalmadir. Patolojik olarak hayatta kalmaniz icin gelistirdiginiz ise sizden olmayani dislamak uzerine konumlandiracaginiz stratejilerdir. Eski caglarda kazandigimiz bu guduler aydinlanmanin(ronesans) getirdigi fikir akimlariyla notrlesti. Ama malesef bu fikir akimlarinin Anadolu ve arap yarim adasinda vuku bulmasi henuz tecelli etmediginden eski metodlarla benim daha fazla adamim,silahim var , o zaman ben seni yenerim diye dusunerek kendinizi kandiriyorsunuz.

    Rasyonel (akilci) dusunurseniz , kontrol edilmekten ve kandirilmaktan kurtulursunuz. O sekilde dusunmek icin de -OKU . Islam dininin sevdigim ilk emri olan -OKU.

    Hayalimde yasattigim Turkiye, hicbir ulkenin hakkina girmeyen, baska ulkelerin hakkina girilmesine musaade etmeyen bir Turkiye'dir. O sekilde bir ulke olmak icinse once evimizin onunu supurmeli ve gudulenmis duygularla hareket etmemeliyiz. Ayni durumu TC vatandaslari babinda halkimiz icinde de yasatabilirsek gerisi corap sokugu gibi gelir. Cok cekiyoruz belki ama cozumu yine bizlerde. Otekilestirmeye musaade etmeyelim. Haksizliga karsi cikalim. Kendi cikarimizi dusunmeyelim. Hizli sekilde koseyi donme ve kurnazlik rollerini yuceltmeyelim ve maddeye olan bakis acimizi degistirelim.

    AKP li de olsaniz CHP li de olsaniz benim insanimsiniz. Umarim evlatlariniz sizlerin cektigi cileleri cekmeyecegi bir gelecek yasarlar. Ama bunun icin bizim okumamiz ve calismamiz lazim.




  • Bir Türk Dünyaya bedeldir ama,

    alet herşey değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.