Şimdi Ara

Türkiye için Akademisyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ‘Türkiye İçin Akademisyenler’ adı altında toplanan bir çok akademisyen Hükümete ve terörle mücadeleye sahip çıktı.

    HÜR HABER / HABER MERKEZİ

    Özel ve devlet üniversitelerinde bulunan 1100 akademisyenin attıkları imzalarla bildiriye ortak olan hocalar, devleti katliam yapmakla itham etti. Bu skandal bildirinin ardından ‘Türkiye İçin Akademisyenler' adı altında toplanan bir çok akademisyen Hükümete ve terörle mücadele eden asker ve polislere sahip çıktı.

    “Bu Ülkenin Akademisyenleri Olarak Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız!” başlıklı bildiride; “Şu anda operasyonların sürdüğü bölgede bölücü terör örgütü tarafından okullar hedef alınmakta, camiler yakılmakta ve masum sivil halkın evleri gaspedilmektedir. Bizler inanıyoruz ki bu bildirinin tek bir amacı vardır: Terörle mücadeleyi akamete uğratmak ve güvenlik güçlerinin moralini bozmak.” denildi.

    İşte ‘Türkiye İçin Akademisyenler'de yayınlanan Bu 'Ülkenin Akademisyenleri Olarak Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız!' başlıklı o bildiri:

    Herkesin bildiği üzere üniversiteler, toplumsal değişimin öncülüğünü yapan örgütlerin başında gelmekte olup, ekonomi, teknoloji ve sosyal alanlardaki çalışmalarıyla toplumu etkilemektedirler. Bundan dolayıdır ki Üniversitelerin ve akademisyenlerin özerk, bağımsız ve tarafsız olması önemlidir. Ancak söz konusu üniversitelere bu özerkliği ve bağımsızlığı sağlayacak olan devlet ve milletin geleceği ise bu durumda bir akademisyenin tarafsız olması düşünülemez. Bu şartlarda bir akademisyenin taraf olabileceği tek yer anayasamızda tarifi yapılan demokratik laik sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'dir.


    AĞIZLARINDAN BARIŞ SÖZLERİ DÜŞMÜYOR AMA…

    Son zamanlarda buldukları her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti'ni karalamak ve aşağılamak için hiç çekinmeden iftiralar atan, yalan söyleyen ve kendilerini akademisyen olarak nitelendiren bir güruh, devletimizi işkence ve katliam yapmakla suçlamaktadır. Buna karşın aynı güruh, hak ve özgürlük bahanesiyle terör örgütü tarafından katledilen masum bebeklerden, öksüz ve yetim kalmış çocuklardan, polis ve askerlerden, yakılan ve yok edilen milli servetten hiç bahsetmemektedir. Ağızlarından demokrasi ve barış sözlerini hiç düşürmeyenler, bu cinayetlerin asıl müsebbibi olan terör örgütünün adını hiç anmamaktadır.

    PKK, OKULLARI HEDEF ALIYOR

    Şu anda operasyonların sürdüğü bölgede bölücü terör örgütü tarafından okullar hedef alınmakta, camiler yakılmakta ve masum sivil halkın evleri gaspedilmektedir. Bizler inanıyoruz ki bu bildirinin tek bir amacı vardır: Terörle mücadeleyi akamete uğratmak ve güvenlik güçlerinin moralini bozmak.

    “KALLEŞ VE ALÇAK PKK TERÖRÜ”

    Kırk yıla yakın bir süredir kalleş ve alçak PKK terörünü yaşayan ülkemiz, maalesef sadece bu menfur örgütün kurşunlarına maruz kalmamış, bu ülkenin bilimsel ve teknolojik gelişmesine katkıda bulunması amacıyla kendi bağrında yetiştirdiği sözde akademisyenler tarafından saldırıya uğramıştır. Onların şu anki tavırları ve ifadeleri, dağdaki eşkıyanın kurşunlarından daha tehlikeli ve daha alçakçadır. Bu güruhun Türkiye Cumhuriyeti'nden talep ettikleri sözde barışın arkasında yatan hendek siyasetinin tek bir amacının olduğunu hepimiz biliyoruz.

    OPERASYONLARA TAM DESTEK

    Sonuç olarak bu bildiriye imza atan bizler, bilinsin istiyoruz ki şu anda Sur'da, Silvan'da, Nusaybin'de, Cizre'de, Silopi'de ve daha pek çok yerde yapılan operasyonlara destek veriyoruz. Orada bu milletin huzuru için kendi çocuklarını öksüz ve yetim bırakma pahasına çarpışan polis ve askerlerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz.

    “BARIŞ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ!”

    1915 yılında Çanakkale'de düşmana karşı savaşmak için öğrencileriyle birlikte cepheye giden medrese hocaları gibi ülkemize karşı yapılan bu menfur saldırılara kalemimiz ve yüreğimizle karşı koyacağımızı, operasyonlara sonuna kadar destek olacağımızı, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin belirlediği esaslar çerçevesinde barışı sağlamak için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi taahhüt ediyoruz.

    Bizim gibi düşünen Türkiye sevdalısı tüm akademisyenleri imzalarıyla destek vermeye davet ediyoruz.

    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 13 Ocak 2016; 0:12:39 >







  • O sayfadaki akademisyenlerin çoğunun izni olmadan imza atılmış.Kişisel twitter hesaplarından paylaştılar teker teker ben böyle bir imza atmadım diye.üniversite olarakta recep tayyip erdoğan vs üniler vardı.

    Ama en komiği:
     Türkiye için Akademisyenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RQFQR -- 13 Ocak 2016; 0:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok güzel bi açıklama.
    Resmen akedemisyen kadrosu verdiler.
    Bunları atacaksın içeri, yerlerini dolduracaksın.
  • niye kiziyorlar anlamiyorum. Tam olarak akpnin acilimda dediklerini yazmislar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.