Şimdi Ara

Turkiye gundemini takip etmeyi biraktim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Guzel bir Turkce muzik birakayim once. Konuya gecelim simdi.

Eskiden haberleri takip ediyordum Turk televizyonlara bakiyordum sinirleniyordum bu hal ne boyle diye. Hele insanimizin giderek fakirlesip degistigini gorunce hak ediyor bunlar demeye basladim.

Bu aralar haberlere bakmiyorum eksiye bakmiyorum burdaki yakinma konularina bakmiyorum.

Avrupa ile kiyaslama yapmak da istemiyorum insanimizda bir yurt disi hayranligi var ama bir sey bilmeden gormeden yapiyorlar bunu. Ne kacirdigini bile bilmiyor insanimiz yani o kadar kotu durumda ulke.

Bakmayin buraya ozgurce yaziyorum Turkiye de olsam direkt paket yaparlar evden.

Konuyu uzatmayacagim size de tavsiyem birakin takip etmeyi degisen bir sey yok. Hirsizlik fakirlik yolsuzluk rusvet her sey aynen devam edecek. Ha son olarak belirteyim TL deger kaybedince burdaki AKPliler sevincten cildiriyor. TL ile calisan ailesini gecindiremeyin akpli de ovunup dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlığın icin doğru bir karar vermişsin hele yurtdisindaysan zaten sallama bosver sana ne secim zamanlari dogru kisiye oy ver vicdanin rahat olsun gerisi zaten sana dokunmuyor

Ben hem huyumdan hem biraz da sosyal durumum ve okudugum bölüm gereği bırakamıyorum malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gozlugu cok sık takip cikarmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.