Şimdi Ara

Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke



    2004 yılında yollara çıkmaya başlayan Logan’ın ardından 2010 yılında tanıtılan Duster, markayı geleceğe taşıyan yeni nesil ikinci Dacia oldu.



    Erişilebilir, şık ve güvenilir olan Duster, 2010 yılında ihtiyaçlara cevap veren bir model olarak doğarken hızla marka ve tüm sektör için ikonik bir model haline geldi. Bugüne kadar 2 milyon satış adedine ulaşarak büyük bir başarı elde etti.



    Ayrıca Bkz.Minik Hyundai Casper'ın ticari versiyonu da çıktı: Casper Van



    Paylaşılan verilere göre Türkiye, 152 bin 406 adetle en fazla Duster satışı gerçekleşen 4’üncü ülke konumunda bulunuyor. En fazla Duster satılan 5 ülkeyi aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Biz listeye Dacia Duster'ın söz konusu ülkelerdeki başlangıç fiyatlarını da dahil ettik.



    En fazla Dacia Duster satılan 5 ülke
    Sıra Ülke Adet Başlangıç fiyatı
    1. Fransa 454.707 14.990 euro
    2. İtalya 258.102 13.650 euro
    3. Almanya 210.776 12.290 euro
    4. Türkiye 152.406 360.000 TL (23.256 euro)
    5. İspanya 124.271 13.900 euro


    Duster satın alma kararının ana nedeni fiyat



    Paylaşılan bilgiler arasında dünya genelindeki Dacia Duster kullanıcılarıyla ilgili bazı istatistiklere de yer verilmiş. Buna göre, kullanıcılarla ilgili öne çıkan bazı özellikler şöyle;




    • Tüm pazarlar arasında, İngiltere’de Dacia Duster kullanıcıları içerisinde kadınların oranı erkeklere kıyasla daha yüksek.

    • Türkiye, ortalama 42 yaş olmak üzere en genç Duster kullanıcısına sahip. Çoğunluğu aileleriyle yaşıyor. (yüzde 62’si çocuklarla birlikte yaşıyor)

    • Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya’da Duster sahiplerinin; yüzde 23’ü yürüyüş ve doğa yürüyüşü, yüzde 12’si bisiklet sürmeyi ve yüzde 9’u seyahat etme olmak üzere açık havayı seviyor.

    • Aynı beş ülkede kullanıcıların yüzde 44’ü kırsal alanlarda, yüzde 30’u küçük kasabalarda, yüzde 10’u orta/büyük şehirlerde ve yüzde 11’i banliyölerde yaşıyor.

    • Duster satın alma kararının ana nedenleri yüzde 56 ile fiyat, yüzde 20 ile tasarım veya yüzde 16 ile marka sadakati.



    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke



    Duster 1’e verilen kod olan H79’un doğuşunda ürün ekiplerine verilen görev, henüz pazarda olmayan bir araç ortaya koymalarıydı. Dünyanın dört bir yanındaki insanların kullanımına hitap etmesi gerekiyordu ve bu nedenle dondurucu soğuk ve yüksek sıcağa uyumlu olmalıydı. Tüm bunlar, tüm rakiplere meydan okuyan bir fiyata sunulmalıydı. Özetle, bir 4WD araç gibi sağlam, güvenilir ve çok yönlü bir araç ortaya çıkmalıydı.



    Görünen o ki ekipler görevinde başarılı oldu. Dacia Duster, satışa sunulduğu günden bu yana 40’ın üzerinde ödül kazandı. Romanya’da Yılın Otomobili, İngiltere’de En İyi SUV, Almanya ve Belçika’nın En İyi Aile Otomobili gibi pek çok ödül sıralanabilir.



    Duster, seri üretimin yanında, bazı pazarlarda özel versiyonlarla da karşımıza çıktı. Paletli Duster, ambulans Duster, polis otosu Duster, Popemobile Duster da dahil birçok özel kitler ve sınırlı seri ile farklı Duster çözümleri sunuldu. Dacia ayrıca 400 adet dönüşümlü Duster Pick-up üretip pazara sundu.



    Peki siz Dacia Duster hakkında ne düşünüyorsunuz?









  • haberde bahsedilen ucuz duster modelleri bizim ülkemizde mevcut değil. bizde comforttan başlıyor.
    382 bin liralık (24,6 bin euro) model fransada 17,5 bin euro, italyada 18 bin euro. fiyatlara vergi dahil.
    %80 ötv'yi düşerseniz aynı araç tr'de 13,7 bin euro yapıyor, yani 4 bin euro daha ucuz, %25 iskonto diyebiliriz.
    bir diğer deyişle 24,6 bin euroluk aracın 13 bin eurosu devlete gidiyor, kalanı üreten/tasarlayan/satan/taşıyan işçisinden tutun yöneticisine kadar geniş yelpazeyi besliyor.
    Kusura bakmayın da bu aracı sadece fiyatı yüzünden tercih etme sebebi tr için geçerli olabilir. Aracın satılma sebebi tamamen tasarlandığı şekilde iş yapabilmesi. Arazide dağda bayırda giden, az yakan, az arıza çıkaran, arkasında Renault gibi bir markanın ve servislerinin oluşu bu aracı satan asıl nedenlerdir. Bu nedenlerden sonra fiyatı tercih etme sebebi olur sadece. Şehir dışına çıkmayan adamın bu araçla işi olmaz (yaşadığı yerde yollar kötü değilse tabi).

    ana sebebı fıyat degıl duster dıger her arazı aracının yapabıldıgını yapan bır arac


    carwowyoutube
    Need help buying your next car? Click the following link and my team and I will help you choose your ideal car at a fair price - from Mat Watson! http://bit.ly/-Help-Me-carwow ............................................................. Check out Protrax - https://bit.ly/Protrax-1911 Welcome to the off-road race battle you didn’t know you needed in your life… Until today! Audi RSQ8 vs new Dacia Duster! That’s right, we’re seeing if this awesome Audi performance SUV has what it takes to go toe-to-toe with the cheap & cheerful Dacia Duster through a series of off-road challenges. When it comes to price, there’s a massive gulf between the two. The Duster we have here starts at around £20,000, whereas the RSQ8 comes in at a whopping £107,000!! But that’s not the only difference… When you take a look under the RSQ8’s bonnet, you’ll find a 4-litre twin-turbo V8 that can deliver 600hp & 800Nm. It’s also equipped with the awesome Quattro all-wheel-drive system, and it’s mightily heavy, weighing around 2,300kg! As for the Duster, it’s a whole lot lighter, tipping the scales at just 1,400kg! And as you’d expect, it’s well down on power, with a 1.5-litre turbo diesel engine putting down 115hp & 260Nm. Surely it’ll be an easy win for the Duster, right?! There’s only one way to find out… LET’S DO THIS! Mat’s SUV choice - https://bit.ly/Mats-SUV-Choice ............................................................. Instagram – http://www.instagram.com/carwow Tiktok - https://www.tiktok.com/@carwow Facebook – http://www.facebook.com/carwowuk Twitter – http://www.twitter.com/carwowuk Sign Up to our Newsletter – http://bit.ly/carwow-Newsletter Awkward haggling is a thing of the past with carwow. Choose your perfect car with our configurator tool and let the country’s best dealers compete over you. Compare the five best offers by price, location and dealer ratings and choose the one that’s right for you – no hassle, no haggling, just a great deal. Oder auch in Deutschland Geld beim Autokauf sparen – http://bit.ly/carwow-DE Visita nuestra página web para saber cuánto te puedes ahorrar en tu nuevo coche – http://bit.ly/carwow-ES
    https://www.youtube.com/watch?v=ZSLbk81cIFc&feature=youtu.be
    €5.790 Porsche Cayenne S Panorama

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=337183695

    €11.990 BMW Baureihe 5 Touring 523i


    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=338680223

    €15.990 Jaguar XF Sportbrake 2.2 D


    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=337696495

    Gerisini kendiniz araştırın. Millet yurtdışındaki refahı bir tarafından uydurmuyor. Biraz saygı gösterin.
  • Mercedes ,bmw den iyi de ondan çok satıyor

  • Satar tabi. Çok kalas duruyor ama en ucuz suv. E tr'de suv harici araç kullanmak taş düşürür. Misal bugün İstanbul'un iki merkezi arasında araç kullandım, arnavut kaldırımıydı, çukurlarıydı, tümsekleriydi derken içim dışıma çıktı linea ile. Hele millet anadoluda ne yapsın. Egea cross ve cross wagon düşürür ama duster'ın satışlarını.

  • Zengini fakir, fakiri zengin gösteren araba derler 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabını bildiğiniz sorulara cevap vermiyorum:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vergısız çıplak fıyatı kac euro onu da bılsek ıyı olur

  • ana sebebı fıyat degıl duster dıger her arazı aracının yapabıldıgını yapan bır arac


    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülkecarwowyoutube
    Need help buying your next car? Click the following link and my team and I will help you choose your ideal car at a fair price - from Mat Watson! http://bit.ly/-Help-Me-carwow ............................................................. Check out Protrax - https://bit.ly/Protrax-1911 Welcome to the off-road race battle you didn’t know you needed in your life… Until today! Audi RSQ8 vs new Dacia Duster! That’s right, we’re seeing if this awesome Audi performance SUV has what it takes to go toe-to-toe with the cheap & cheerful Dacia Duster through a series of off-road challenges. When it comes to price, there’s a massive gulf between the two. The Duster we have here starts at around £20,000, whereas the RSQ8 comes in at a whopping £107,000!! But that’s not the only difference… When you take a look under the RSQ8’s bonnet, you’ll find a 4-litre twin-turbo V8 that can deliver 600hp & 800Nm. It’s also equipped with the awesome Quattro all-wheel-drive system, and it’s mightily heavy, weighing around 2,300kg! As for the Duster, it’s a whole lot lighter, tipping the scales at just 1,400kg! And as you’d expect, it’s well down on power, with a 1.5-litre turbo diesel engine putting down 115hp & 260Nm. Surely it’ll be an easy win for the Duster, right?! There’s only one way to find out… LET’S DO THIS! Mat’s SUV choice - https://bit.ly/Mats-SUV-Choice ............................................................. Instagram – http://www.instagram.com/carwow Tiktok - https://www.tiktok.com/@carwow Facebook – http://www.facebook.com/carwowuk Twitter – http://www.twitter.com/carwowuk Sign Up to our Newsletter – http://bit.ly/carwow-Newsletter Awkward haggling is a thing of the past with carwow. Choose your perfect car with our configurator tool and let the country’s best dealers compete over you. Compare the five best offers by price, location and dealer ratings and choose the one that’s right for you – no hassle, no haggling, just a great deal. Oder auch in Deutschland Geld beim Autokauf sparen – http://bit.ly/carwow-DE Visita nuestra página web para saber cuánto te puedes ahorrar en tu nuevo coche – http://bit.ly/carwow-ES
    https://www.youtube.com/watch?v=ZSLbk81cIFc&feature=youtu.be
  • hıı bir kere ucuz hıı

  • haberde bahsedilen ucuz duster modelleri bizim ülkemizde mevcut değil. bizde comforttan başlıyor.
    382 bin liralık (24,6 bin euro) model fransada 17,5 bin euro, italyada 18 bin euro. fiyatlara vergi dahil.
    %80 ötv'yi düşerseniz aynı araç tr'de 13,7 bin euro yapıyor, yani 4 bin euro daha ucuz, %25 iskonto diyebiliriz.
    bir diğer deyişle 24,6 bin euroluk aracın 13 bin eurosu devlete gidiyor, kalanı üreten/tasarlayan/satan/taşıyan işçisinden tutun yöneticisine kadar geniş yelpazeyi besliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 4 Şubat 2022; 1:32:56 >
  • Kör muhalif mod on.

    Yok ya liste yalan. Avrupa da herkes 2 ay çalışıp mercedes, bmw, porcshe jip alıyorken neden duster alsınlar? Gözümle görsem yine inanmam. Daha yeni arkadaşım gitti 2 ay pizza dağıttı mercedes g500 aldı. Öteki 3 ay tuvalet temizledi Audi q8 aldı.

    Kör muhalif mod off.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 4 Şubat 2022; 0:47:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzde 90ı müteahhit firmalarında

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    bravo hocam güzel yorum



    şu duster bile hayal oldu daha da hayal olacak gibi.


    kadjar alabilir miyim derken 2 ye katladı 3 ayda piyasa. sonumuz harap

  • Duster Pick-up'a bakayım dedim. Bakmaz olaydım. Aşırı çirkin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar çok ki, Türk malı zannediyor insan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın da bu aracı sadece fiyatı yüzünden tercih etme sebebi tr için geçerli olabilir. Aracın satılma sebebi tamamen tasarlandığı şekilde iş yapabilmesi. Arazide dağda bayırda giden, az yakan, az arıza çıkaran, arkasında Renault gibi bir markanın ve servislerinin oluşu bu aracı satan asıl nedenlerdir. Bu nedenlerden sonra fiyatı tercih etme sebebi olur sadece. Şehir dışına çıkmayan adamın bu araçla işi olmaz (yaşadığı yerde yollar kötü değilse tabi).

  • Her zaman söylüyorum togg un satış stratejisi Dacia gibi olmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı gelişmişlik göstergesi

  • vay vay vay ağlanacak halimize gülelim biz.

  • Euro cinsinden fiyatları üzerinden bile Türkiyede 2 katına satılıyor, vergiler sağolsun. Sonra bir de o 2 katına satılan fiyatı biz 16 ile çarpıyoruz.

    Araba sahibi olmayı yasaklasalar şaşırmam artık.

  • Yozgata ilk dacia dustere ben getirdim millet benle dalga geçti bu ne diye sene 2011 de 220.000 de araç hala taş masallah almaya kalksan güç yetmez

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.