Şimdi Ara

Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şahsen bedava versen almayacağım bir araba. Renault zaten pek beğenmediğim bir araba. Romanya malı bu araba etse etse bugün 100 binden fazla etmez. Biraz tutuldu diye gereksiz pahalı satılıyor. Hemen hiç bir özellik yok olanı da ateş pahası, olmayanı da. 4 teker, bir motor deyip pahalı almak istenirse o başka. Arazi arabası isteniyorsa Lada Niva alınır. Sırf yerden 4 cm daha yüksekte durmak için bu arabaya 400.000 bin lira vermeye yazık. Sandero Stepway getirdiler otm vites falan, altına bir eğilip bakın tekerlek içleri falan sac! Plastik kaplama yok, İstanbul'da bir yılda paslanır, lastik sesiyle gitmek te cabası ! Fiyatına gelince, korkunç! O paraya Bayon alınır, biraz daha eklenip Kona alınır. Yazık verilen paralara bu Dacia'ya...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    evet araç biraz pahalı ama 4*4 özelliği çok iyi. internette bolca vidoları var arazi kabiliyetine dair. o bayon ve kona mal gibi bakar onun arkasından bu arada. dacia alanlar genelde araziye çıktıkları için alıyor öyle birileri gibi hava atmak için değil. ayrıca işletme ve parça maaliyetleri uygun olduğu içinde adamı üzmüyor.

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    €5.790 Porsche Cayenne S Panorama
    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=337183695

    €11.990 BMW Baureihe 5 Touring 523i

    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=338680223

    €15.990 Jaguar XF Sportbrake 2.2 D

    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülke

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=337696495

    Gerisini kendiniz araştırın. Millet yurtdışındaki refahı bir tarafından uydurmuyor. Biraz saygı gösterin.





  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    hala şu akp yi övüyorsun ya pes kardeşim neyse senin gibi tipler oldukça daha çok 17 tl ye probis yeriz

  • araç güzel araç... şundan 4-5 sene önceye kadar orta direk arabasıydı şimdi o da gittiii..

  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Evet ucuz ama yürütme maaliyeti, bakım yedek parça vs ile çok daha pahalı olacaktır.

    Duster ucuz yürütme maaliyeti bakım vs ile bu araçlar ile kıyaslanmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    Mesajını yanıtladığım üye maalesef bunu görmezden geliyor, ya da farkedemedi. Sırf para var diye lüks araç almak zorunda değil kimse, katılıyorum.

  • 2019 model aralıkta sıfır 1.0 tce Duster aldım. extrasız 92000 tl idi. Hurda indirimi ve 20000 sıfır faiz kampanyası vardı. Satan bayi çalışanı ilk duster geldiğinde internetten kredi kartıyla satıyorduk dedi. fiyatların bu seviyelere gelmesine şaşırıyoruz demişti.


    O dönem 2. elde çok baktım. Bütçem 60-70 arasıydı. Genelde otomatik baktım ve 100 bin km üstü araçlar karşıma çıkıyordu.


    Bu araç hem sıfır hem yerden yüksek, yeni nesil turbo motor, yakıt sarfiyatı düşük, mtv, bakım, yedek parça, kasko vs yürütme maliyetleri düşük


    Dedimki ilerde elektrikli arabalar çıkana kadar binerim. Tabi pandemi etkisi ile otomobil fiyatları artarken üstüne çip krizi ve kur maliyetleride eklenince sıfır araba bulmakta sıfır araba almakta hayal oldu. Elbette o dönem 2.elde alacağım herhangi bir model daha çok prim yapmış olacaktı fiyat olarak. Ancak ben hala sıfır sorunsuz aldığım bir arabaya biniyorum bu duygu bile beni güvende hissettiriyor.


    Arabaya gelirsek, Türkiye'nin yolları düşünüldüğünde istediğiniz kadar büyükşehirde yaşayın yolları berbat. heryerde kasis var. Bu araçla giremeyeceğin yer yok. Ben zaten şehir içi kullanacağım için konfor beklentim düşüktü. işten eve git gel vs. Araç bagajı geniş. Bebek te var. Geniş geniş otur.


    Bir bebek arabası bile kocaman. benim arabanın bagajına anca yetiyorken B hatchbackleri düşünemiyorum.


    Arabayı alırken çok kişiden duydum dacia alınmaz diye. doğrudur arabayı öveceğim noktalar kadar eleştirilecek konuda çok. başta malzeme kalitesi. Her yer sert plastik. Aracı baz model en boşu. Arka camlar yan aynalar bile manuel. Ama dert ettiğim birşey değil. 6 hava yastığı, Elektrikli direksiyon, ESP, klima var. yeter şimdilik :)


    Fayda fiyat olarak çok memnunum.


    Elbette daha pahalı ama daha eski modelli en az 9-10 yaş farkta çok km yapmış araçlar da alabilirdim. aşağıdakiler gibi. Aşağıdaki araçları alsaydım daha konforlu daha donanımlı araçlar olacaktı. Ancak bakım ve yedek parça fiyatıydı, kaskosuydu, arıza yaptığındaki yüksek maliyetleri ile kafamı bulandırmak istemedim. Ki muhtemelen aşağıdaki araçlardan birine sahip olsam daha dikkatli kullanırdım. ama dusterda o kadar bile dikkat etmiyorum.


    nissan qashqai

    hyundai ix35

    nissan xtrail

    honda crv

    kia sportage

    ford kuga


    Duster Türkiye için üretilmiş bir araç gibi bence . O yüzden insanlar seviyor. Tabiki fiyatıda alınabilirliğide önemli. Ancak ülkemizde 2.el de bu kadar çok alternatif varken hala dolu (dacia alınmaz deyip yine insanların Duster almasını hak vermek lazım) duster satılıyor.


    Benim asıl şaşırdığım dünyada sadece ABD de düzgün satışlara ulaşan, avrupada çok az satılan civic ülkemizde yıllardır baştacı ve çok pahalı.





  • konu tamamen ekonomik başka nedeni bilmem.

  • Mais bu aydan itibaren o kadar çok Duster 1.3 EDC Comfort getiriyor ki, bundan sonra hep SUV satışlarında 1. sırada Duster göreceğiz.
    Tırlar dolusu geliyor, öyle böyle değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şık ve güvenilir DACIA??? Anlıyorum yazan arkadaş ncap testlerini hiç izlemiyor sanırım. Son kasa FİAT RENAULT DACIA serisi KOCAMAN SIFIR YILDIZ alıyor güvenlik testlerinden.!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Semihh16 S kullanıcısına yanıt

    Hindistanda mi yaşıyorsunuz da o testleri baz alıyorsunuz?

    Türkiye'de satılan Duster'larda 6 hava yastığı standart, Hindistan versiyonu tek airbagle geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçiyorsun değil mi? NCAP testleri boş kasa değil en dolu paket üzerinden yapılıyor. Al izle 2021 DACIA atıyorum. TEsti izlersen yanlarda AIRBAG mevcut arabanın. 2 airbag mi 6 mi görürsün... 1 yıldız aha zorla almış. NCAP kendi youtube kanalı



    Türkiye, en fazla Dacia Duster satılan 4'üncü ülkeEuro NCAPyoutube
    Euro NCAP performs a series of crash and safety tests on car models: - a frontal impact test, 50% of the width of the car is striking an oncoming deformable barrier, also travelling at 50 km/h - a frontal impact test, the car impacts a rigid full width barrier - a side impact test, a mobile deformable barrier impacts the driver's door - a pole test, the tested car is propelled sideways into a rigid pole. A series of pedestrian tests are conducted with different impactors, adult and child head form, lower and upper leg form and whiplash tests are performed on a sled as well as AEB pedestrian and cyclist tests. Active safety is tested based on the car’s equipment: autonomous emergency braking car-to-car scenarios, occupant status monitoring (including seatbelt reminders), lane support and speed assistance technologies. All details on the Euro NCAP Website: Dacia Spring 2021 test information https://www.euroncap.com/en/results/dacia/spring/44197 Euro NCAP December 2021 Press release https://www.euroncap.com/en/press-media/press-releases/
    https://www.youtube.com/watch?v=2indFTVpQ_Y
  • Semihh16 S kullanıcısına yanıt

    Sıfır yildiz dedin simdi de bir yildiza cikardin.

    Sifir yildiz yazdigin icin ANCAP testlerinden bahsettigini düşündüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde bir çok model sıfır yıldız alıyor renault, Fiat, Dacia... Keşke 5 yıldız alsa en çok satan 3 firma bu ekonomik şartlardan. Haa güvenlik konfor ve tasarım şık diye başlık atarsa editör o zaman baya söglenirim. F/p ürünü dese neyse... 1 yıldız iyi mi sahi??? Bende söyleyeyim 5 yıldız olsa 120 üstünde fren yapılmadıysa şansın yok gibi bir şey. NCAP testleri Avrupada full donanım paket üzerinde yapılıyor. Keşke Türkiye gelen araçlarına 6 airbag zorunlu kılsa!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.