Şimdi Ara

Türkiye'den Amerika'ya Iphone 4 ile 2 haftalık seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Kısa bir süre sonra Amerika'ya 2 haftalık seyahate gideceğim. Geçen yıl 3 hafta gitmiştim ve bir tanıdığımın benim için kendisine aldığı AT&T hattını kullandım 3 hafta boyunca. Bu sefer tanıdığım Amerika'da olmaycak. Dolayısıyla benim havaalanına indikten sonra kısa sürede bir telefon şirketinden 2 hafta kullanabileceğim bir hat almam gerekecek.

    Bizdeki gibi hazırkart sistemi orada var mı acaba? Her şeyden önce turist olarak gidiyorum. Vatandaşlığım yok. Dolayısıyla benim 2 hafta boyunca interneti de kullanabileceğim hatta özellikle interneti kullanabileceğim bir hatta ihtiyacım var. Gerekirse 1 aylık parasını vereyim sorun değil. Yeter ki ben 2 hafta oradayken rahatlıkla internet ve gps kullanabileyim istiyorum. Yeri geldikçe elbette arama da yapacağım.

    Türk vatandaşı olarak oraya gidip mikro simkart olacak şekilde söylemiş olduğum koşullarda hat alabileceğim şirket var mıdır acaba? Ürünün ya da ilgili üyeliğin adı ne olarak geçiyor?

    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok sevinirim.

    Selamlar...







  • Merhaba dostum
    Amerikanın neresine gittiğini bilmiyorum ama siz kontörlü alacaksınız 2 haftalık diyorsunuz. Amerikada ATT Gophone simkartını alacaksınız. Bunun için hiçbirşey gerekmiyor. Size sadece numara veriyorlar. Her ihtimale karşı yanınızda pasaportunuzu bulundurun.

    Paket fiyatlarını bir yerden alıntılıyorum size:
    " Gunluk ABD ici limitsiz konusma + sms $2 + internet paketi ucreti
    Gunluk ucret yok ancak konusma dakikasi basina 10 cent odeyecegin paket + internet paketi.

    Internet paket fiyatlari; (paket fiyatlari gunluk degil, ornegin 15 dolar oeddin mi 100mb bitene kadar kullaabiliyorsun, ister 1 gunde ister 10 gunde)
    $5 for 10 MB
    $15 for 100 MB
    $25 for 500 MB

    Eger ki Abd ici gunde 15-20 dakika veya fazla konusacaksan 2 dolarlik limitsiz plan + internet paketi almani tavsiye ederim ancak abd ici konusmam diyorsan hic kasma sadece internet paketi alın. "
  • Benim başımada İspanyada geldi,
    7 gün barcelonada kaldım,
    elbetteki vodafone hattımı kullandım,
    dönüşte 159TL gibi bir bedel çıktı.
    Halbuki,
    vodafone ispanyada da varmış,
    türkiyede müracaat etsem,
    aynı şartlarla görüşme ve internet mümkünmüş.


    USA da vodafone yok,
    ama bu vesile ile vodafone sahibi olupta yurtdışına çıkacak arkadaşlara hatırlatma olsun,
    Vodafone dünyada bir çok ülkede hizmet veriyor,
    gideceğiniz ülkede varsa mutlaka vodafone avantajını kullanın.

    sana iyi yolculuklar dostum............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.